Regisztráció Blogot indítok
Adatok
modi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit elkutyálkodtam a blogírást, most próbálom utolérni az eseményeket.Mint a látványképből látszik, lesz egy pengefal a tetőn, mely napkollektorokat hivatott tartani, és ha már ott van, a kémény is mehet benne. Ez is…..
Ezúton kérek mindenkitől elnézést, egy kicsit elblicceltem a blog folytatását.Lássuk hát, hogyan készült a födém.A zsaluzás elkezdésétől....         ... számítva néhány napon belül állt a komlett zsaluzási…..
Mindenki mondta, és tényleg igaz: a falazás az építkezés leglátványosabb része.Itt egy kis képösszeállítás, hogyan történt ez nálunk:Az első kisebb falszakasz a nyugati, ...... majd a keleti oldalon, ...... és hátul.Elkészült a nyugati fal.A keleti is majdnem kész.A belső…..
Na megint történt pár dolog.Visszatemettük a kiásott gödröt, és jött a zsalukő. Túl magas lábazat nem lesz, épp csak annyira emeltettük meg, hogy a víz ne tudjon befolyni az udvarról. Majd jött a kavics, ...... és a vasbeton alaplemez (alatta fóliával).Félreértések…..
Végre elérkezett a várva várt pillanat.Az eddig még szűz talaj fölött...... a gépek vették át az uralmat. Az első kapavágás......után jött a többi, és a nap végére kész is lett a földmunka.Másnap a vasalt beton el is foglalta méltó helyét a gödörben.Míg kötött az alap,…..
Életem első 37 és fél évét sikerült blogírás mentesen leélni, de úgy látszik mindenkit utolér egyszer a végzet. Alapvetően inkább külső, mint belső késztetés volt a végső indítóerő, és miután napló- (pláne nem blog-) írási múlttal nem rendelkezem, kérem, mindenki…..