Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scapa Flow

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár 2 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal böngészem, és néha ki is próbálom az internetes társkeresőket. Ez alatt az idő alatt olyan dolgokat láttam, hallottam amit ha nem a saját szememmel láttam volna, nehezen hittem volna el. Röviden összefoglalhatnám egy Bëlga számból való szövegrészlettel…..
A ma élő emberek naponta 700 kalóriával kevesebbet égetnek el, mint elődeink. Ha belegondolunk, hogy egy főétkezés alkalmával 600-900 kalóriát viszünk be a szervezetbe, akkor ez azt jelenti, hogy egy teljes étkezéstől nem szabadulunk meg a nap folyamán. A kilók pedig csak jönnek és jönnek. Ez a…..
Scapa Flow 2016.10.15 10:59:19
A futás jó, ahogy a víz is, de simán lehet a gyilkosod mindkettő.
Az emberek alapvetően felelőtlenek, de még ennél is nagyobb baj a tudatlanságuk.
A helyes futás jól csinálva ettől még csodaszer. Na nem a fogyásra, mert ahhoz be kell látni, hogy a diéta, a helyes étkezés vezet csak, de a futás hatása a szív- és érrendszerre tagadhatatlan.

Amúgy nem gond az, ha a tempó és a pulzus miatt nem zsírból fogysz, mert a kardió által felgyorsul az anyagcseréd a futás követő időszakra is, így lényegében van annyira hasznos(ha nem hasznosabb), mint a aerob tartományban kivitelezett futás.
A kardió egyik előnye akkor is az, hogy rövidebb ideig kell csinálni. Sajnos az aerob futásnál az első félóra megy a kukába, márpedig napi 1 órát kevesen tudnak félretenni.

Van még a kettő keverékét jelentő HIIT, aminek nagy keletje van nyugaton :)
Viszont ezt egyszerűen nem lehet ajánlani jó szívvel, mert veszélyes.
Mindenki imádja a gondolatot, hogy 20 perc alatt letudja a magáét és irány a kanapé meg a távirányító, de ennél megterhelőbb és balesetveszélysebb dolog kevés van.
Szinte garantál a sérülés, hacsak nem vagy képzett sprinter.

Egy dolgot amúgy én hozzátennék a cikkhez.
Alul értékelik az emberek, de eszméletlen jó hatása van az emberre simán a tiszta levegőnek, ha csak kimész sétálni egy parkba. Még futni sem kell, csak "kiszellőzni" és biztosan jobban alszol, jobb lesz az étvágyad, a kedved,stb.

Ha csak egy kevés dolgot ajánlhatnék ma az embereknek, az az áttérés volna a tiszta ásványvízre, a cukor teljes elhagyása és hogy menjenek ki a friss levegőre napi fél órát.
  Házasság-piac, randi-piac, szex-piac. Kifejezések, melyek mára a közbeszéd részei lettek, és amik jelzik, hogy az emberi kapcsolatok is az üzleti, piaci viszonyok szintjére süllyedtek le. Persze lehet mondani, hogy ez régen se volt másképpen, hiszen akkor a családfő döntötte el, illetve hagyta…..
Valami nagyon nagy baj történhetett! Nézem az internetet, még ott sem tud róla senki! Hallgatom a különböző Orbán-tévéket – semmi, tovább a rádiók egyenhírműsoraira – ott sem lettem okosabb. Lehet, hogy én aludtam át az orbitális katasztrófát?Az egyetlen hitelesnek mondott website-n – a fidesz.hu-n…..
A társkeresésben kevés olyan pont van, ami meghatározóbb tud lenni, mint a magasság! Ez ráadásul a társadalmi elvárásoknak köszönhető. Hiszen a már a mesékben azt kapják a lányok, hogy a jött a magas herceg a fehér lovon, majd ahogy telnek-múlnak az évek ezt a marhaságot támasztják alá. Pedig jó…..
Scapa Flow 2016.09.29 16:25:51
@bElannaTorres: Az lehet. Én meg nem akarok dagadt gyereket. Sőt, a leendő lányomra gondolva hosszú combokat, peckes melleket, lapos hasat és szép szemeket szánok neki.
A világ, amiben élünk, gyorsan változik. Ami tegnap tabu volt, mára természetessé válik, öröknek hitt igazságok dőlnek le és válnak avíttá és ódivatúvá. Egyre inkább így van ez a nők és a férfiak projektekben, informatikában betöltött szerepével: évről évre egyre kiegyenlítettebb a nemek aránya a…..
Scapa Flow 2016.09.28 15:07:57
@Kriminalhauptmeister Harry: Ezazezazezazezazezaz... Barom!

www.youtube.com/watch?v=lybngoeDqLk&t=88s

Komolyan, senki nem veszi észre, hogy az erőltetett feminista propaganda egyszerűen buta, mint a tök?
Nagy smiley-kkal örvendezel, mint egy falat kenyérnek az etióp gyerek, ha valaki bármi, látszólag téged igazolót tesz ide?
Ennyire kell ez a kis lelkednek?

Na, hauptmeister, mire vagy hajlandó, hogy én is egyetértsek?
Megér egy laza cumit a szent ügyed?

Szánalmas...