Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdon

6 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek vannak olyan kedvenc filmjei, melyeket legelőször gyerekkorában látott, majd évekkel később, érettebb fejjel még mindig ugyanolyan lelkesedéssel ült le eléjük. Számomra több ilyen alkotás is van, például John Carpenter klasszikusa A dolog, de…..
holdon 2014.03.08 10:00:52
Stereo Future Stereo Future 2012.04.30 22:56:00
 ..
Stereo Future Prison TV 2012.04.30 22:55:00
 ..
Stereo Future Tv heads 2012.04.30 22:28:00
 Ha máshova nem, nézz befele. ..
comment:com Elhunyt Corey Haim 2010.03.11 11:40:00
Igen, tudom, a Velvet is megírta, de mivel Haim főállásban mégiscsak színész volt, és nem kokainfüggő celeb, így úgy érzem, meg kell emlékeznünk róla a c:c-n is. Corey Haim a kilencvenes évek egyik szívtiprójaként vált ismertté, a Lucas és a Lost Boys című filmekben…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Ma jelent meg az Indexen az az írás, amiben az egykori EstFM alapítói, műsorvezetői, tulajdonosai emlékeznek vissza a nagyjából tíz évvel ezelőtt meghalt rádióra. Melis András tulajdonos abban a cikkben nem szerepel nyilatkozattal, most viszont teljes egészében, vágatlanul…..
Egész nap azon mentek a találgatások, hogy a szükségállapot mellé a kormány bevezeti-e Bangkok bizonyos körzeteiben a kijárási tilalmat. Nem légből kapott ötlet volt, a miniszterelnök vasárnap reggeli nyilatkozatában hangzott el, végül késő délután a kormányzati…..
Annak idején a Sci Fi Wire blogon fedeztem föl a The Fourth Kind trailerét, amely Milla Jovovichcsal a főszerepben halálra rémített. A film a negyedik típusú találkozásokról, azaz az idegenek által elrabolt emberek beszámolóiról szól, és rögtön elhatároztam, hogy ezt muszáj…..
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban a munkahelyemen .Késő délután volt, rajtam kívül már senki sem volt az épületben, én is csak azért, mert meg kellett csinálnom egyik kollégám munkáját is. Miután végeztem,  főnököm előzetes utasítása szerint le akartam…..
samurai blog Zoohacker 2009.12.02 13:24:00
..
ez aztán egy mozdulattal elintéz.   new yorkba szakadt indiai barátunk tudja, melyik a legrövidebb út a lélek felé...
odabasz mix http://tilos.hu/sounds/mixek/Vektor-Minimix_30-minutes_2009.m3u..
Sziasztok, egy szintén tanulságos történetet szeretnék Veletek megosztani, ami egy jó nevű, vagy legalább magát annak tartó welllness központról szól. A történet azzal kezdődött, hogy tavaly kerestek és választottak személyi edzőket, fitness oktatókat, masszőröket,…..
Aludhattam vele együtt, egy ágyban. Ez még mindig nem esett volna nehezmre ezek után... csakhogy elkezdett piszkálni, hogy de a búcsúéjszaka őt megilleti!A kép innenÜdwözletem drágáim!Ma olvastam ezt a sztoritokat:…..
8ker Kálvin téri aluljáró 2009.07.03 21:58:00
 Az eső nem kíméli mostanság a fővárost sem - szinte minden nap van valami fennakadás a városban az időjárás miatt. Most éppen a Kálvin téri aluljárót kellett lezárni, mert betört a szarlé és befolyt a metróhoz. A négyes metró új aluljáróját építik a csodálatos…..
Az Index két részes cikkben (itt és itt) mutatta be annak a rögtönzött „tanyának” a történetét, amelyet három lakópark közelében állítottak fel hétfőn. A lakók tiltakoztak, az állattartók viszont tuctuc-zenét hallgattak és nagy ívben tettek rájuk. Látszólag…..
A biztonsági cégek tevékeny alkalmazottai sokszor nem épp határtalanul magas intelligenciájukról híresek. Ha emellé adódik egy adag erőszakosság, akkor már csak egy szikra kell, hogy robbanjon az elegy. Ezúttal Kekecke pattintotta ki ezt, még jó, hogy zárva volt a kocsiajtó.…..