Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raklets

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mikor szánom rá magam, hogy feltöltsem a gyüriajenkikközött (Vikié) képeit, mondásait?Vajon mitől lesz emlékezetes a mai nap?Vajon ki szavalta el a Nemzeti Dalt a Nemzeti Múzeum lépcsőjén?A helyes megfejtők között plüsspaszkalapikat sorsolunk ki...
gyuriajürgenekközött szobatárs 2009.03.15 09:02:00
Van egy jófej tajvani szobatársam. Minden nap főz nekem kaját. Ha megkérem, ha nem. Múltkor majdnem összeomlott neki a világ, amikor nem akartam enni frissen sütött étkéből, gyorsan szedtem is magamnak pár falatot. Felsejlett, hogy meleg, de ezt gyorsan kizártam (nem tudom miért).…..
Megint visszautasítottak egy állásajánlatot. Úgy tűnik, nem kell a németeknek a részmunkaidős, egyetemista, 3 hónapig munkaképes, németül gyengén tudó, tapasztalatlan munkaerő. Érdekes népség.Mellesleg tegnap kedves szobatársammal, BiGi-vel (képet később) pingpongoztunk 1,5…..
gyuriajürgenekközött új pecó 2009.02.18 17:34:00
Elegem volt a koliból. Tajvani szobatárs, kicsi, koszos, nem nekem való. Elmentem keresni új albi után, és a közgázos jegyek alapján felajánlottak egy lakást. Délután el is mentem megnézni. Egy-két dolgot fel kell rajta újítani, de alapjában nem gáz, és csak 200 euró…..
gyuriajürgenekközött könyvtár 2009.02.19 11:27:00
Lassan sikerül mindent elintéznem. Még van egy blokktárgy, aminél nem nagyon akarják, hogy júni 5-e előtt vizsgázzak - kint júni 8-án kezdődik a vizsgaidőszak, otthon júni 5-én fejeződik be - de nagyon remélem, hogy tudok velük beszélni ezügyben. Természetesen júni 13-áig tart…..
Nagyon kedvesen fogadom mindenki érdeklődését hogylétem felől, iszonyatosan jólesik a sok kérdés. Mégis úgy gondoltam, hogy a "hogy vagy?" vagy a "milyen kint?" kérdésekre általánosan válaszolok, itt. Beadom a derekam, én is írok erasmusosblogot (csak a klisék…..
gondolatok tapasztalas 2008.05.11 23:55:00
Mär egy ideje foglalkoztatott a gondolat, most le kell irnom. Miert? Talan mert Svajcban elalvas helyett jobb ezt irni.Rövid leszek. At kell elni minden egyes pillanatot az eletbol. Tapasztalni kell. Hogyan is szuletett meg az ember? Vegso soron a gondolat, a lelek es az anyag naszabol. Az…..
gondolatok pálya 2008.04.23 22:48:26
Láttál már magad körül olyat, aki előrébb volt nálad? Láttál már olyan lehetőségeket, melyek mellett elmentél úgy, hogy utólag vetted észre a hibát? Azonosultál már szereplővel egy könyvből úgy, hogy egy ideig az ő életét kezdted el élni?Igen.Hallottál már olyanról,…..
gondolatok diák-tanár? szerep? 2008.04.18 18:07:38
Sok mindent megmagyaráznak mostanában az életemben a szerepek. Amikor azt mondom másoknak, hogy bármire képesek lennének, vagy, hogy nincsen hülye ember, mindig magamból indulok ki. Az egyetem második-harmadik évében döbbentem rá, hogy egy bekezdésnél nem tudok tovább odafigyelni se…..
gondolatok észlelés-érzékelés 2008.04.12 10:37:00
    Az elmúlt időben több helyről is megkaptam, hogy nem vagyok elég határozott. Elég magabiztos embernek látom magam - ezt is sokszor megkapom, úgy látszik, nem csak ez függ össze a határozottsággal. Az első, amire gondolok, az, hogy lassan beszélek. Ez sokakat…..
gondolatok újra 2008.04.10 18:29:00
    Ma túljutottam a holtponton. Az elmúlt két évben energikusan, folyamatosan felfele, sok-sok tanulással álltam neki az életnek - az elmúlt 2-3 hónapban ez egyre csökkenő tendenciát mutatott. Miért is? Túl nagy terhelés, túl nagy kihívások, semmi visszajelzés - az…..