Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AussieBloke

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A francia elnök a nacionalizmust és a a szélsőségességet tekinti fő ellenfelének az európai választásokon, az osztrák kancellár pedig a jogállamot igyekszik megerősíteni az EU soros elnökeként. Krugman: az USA hamarosan jóvátehetetlenül követheti a magyar és a lengyel utat. Közép-Európában a…..
Széles nyelvcsapásokkal ismét bizonyította hűségét Orbánhoz a Terror Háza igazgatója, a Figyelő tulajdonosa a le Monde hasábjain. ..
Ha valaki kritizálni merészeli az állampártot, akkor Soros fizetett ügynöke. Na de ha tesznek is az autokrata törekvések ellen, akkor magukra vonják a Fidesz minden rombolási energiáját. Ha épp az EU-t kell szétverni a vezérért, az sem túl nagy ár...
A német passzivitás az egész EU-t meggyengítheti, viszont az Európai Bíróság elérheti, hogy az anyagi támogatás megvonásával torolják meg, ha valamely tagállam magasról tesz a közös értékekre. A Nemzetközi Pen Klub delegációja a helyszínen igyekszik felmérni, milyen hatása van Magyarországon…..
Az Orbánváltásban érdekelt pártok teszik, amit tenniük kell. Hót nyugodt vagyok, szombat 11-ig nagy örömmel olvasom majd a visszalépésekről, koordinálásokról szóló híreket. Most épp DK-LMP, mindkét körzetben kitűnő jelöltre lehet szavazni, nagyon rendben van. Még az MSZP-LMP deal hiányzik és igazán…..
• A kormányzati korrupció bevett módszere, hogy a beavatottak előre tudják, hol kell érdekeltséget szerezni és oda utána ömlik a közpénz • Orbán szélsőjobbos beszéddel próbálja kivédeni az ellenzék választási előretörését • Magyarország már Putyin zsebéből kandikál kifelé, vidáman..
Mark Zuckerberg újévkor megfogadta, hogy megjavítja a Facebookot. A hírfolyamot érintő változtatásokról már most megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy felhasználói és hirdetői oldalról is jelentős lesz a különbség. Valószínűleg főleg a kis, független médiumok és a felületes közönséggel…..
Mindig is oltalmazottakról beszéltünk, milyen migráns, nincs itt semmi látnivaló, aki mást mond az Soros. Kábé ennyire futotta a Fidesztől a válságkommunikáció, bár az minden csövön harsog. A magyra kormány és a Fidesz az elmúlt két évben mindent, vagy talán még annál is többet tett azért, hogy az…..
Teljes az ellentmondás aközött, amit Orbánék mondanak, meg amit csinálnak. Ilyenkor kérdőjeleződik meg igazán az egész propagandakampány hitelessége. ..
Orbán: Magyarország csak azért nem vétózta meg az oroszellenes szankciókat, hogy egyben maradjon az EU; Nem sok jót ígér a magyar kormánynak az uniós támogatások jövője kapcsán a német nagykoalíciós megállapodás; A szélsőséges osztrák Szabadságpárt Orbán példáját követné, ha sikerült volna…..
Míg 2014-ben a rezsicsökkentéssel nyúlt a magyar néplélek legmélyére a kormánypárt, addig most azt látjuk, hogy az állandó fenyegetettség ősi érzését igyekszik kihasználni. Soha nem gondoltuk, hogy a béke és a viszonylagos gazdasági fejlődés mellett olyan háborús hangulatot lehet teremteni egy…..
Orbán jelenleg adja a nagyfiút, de lehet, hogy lyukra fut. A populisták remekül vannak, egy Marcon nem csinál tavaszt? Évszázadokig tart, amíg Közép-Európában kialakul a fejlett demokrácia, de az Erste vezérét nem zavarja, hogy jelenleg egy-két őrült van hatalmon a térségben...
AussieBloke 2017.12.24 12:06:16
Hogy Lengyelország sorsa merre dől el, az nagyban megszabja Európa sorsát. A populisták árgus szemekkel figyelnek, pedig aki nem tartja be a szabályokat, annak nincs helye Európában; Az orbáni rendszer lényege, hogy szétveri a liberális kereteket, mert az ő uralmát ugyan ne ellenőrizze senki! Az…..
Biztosan sokan hallottak már arról, hogy mi történt a Tolna megyei Őcsényben. Egy ottani panzió tulajdonosa pusztán emberbaráti szeretetből meghívott magához pár szerencsétlen menekültet, mire a helyiek ordenáré módon nekiestek. Megfenyegették, kocsijának kerekét kiszúrták, családtagjai szintén…..
Garantáljuk, hogy Ukrajnának mindez fájni fog a jövőben – reagált a magyar diplomácia vezetője Szingapúrban az új ukrán oktatási törvény elfogadására. Mintha Trumpot hallottuk volna. ..
Ne játssza senki sem a mimózát, mert az unión belül helye van az őszinte szónak - közölte a német kancellár A többsebességes Európa lehetősége miatt repedezik a cseppet sem gránit szilárdságú visegrádi tömb A kormányhű sajtó még a parndorfi perben sem mondhatja, hogy 71 halott áldozat volt..
A TV2, a Figyelő és a köztévé képviselői is ott vannak a mai Media Hungary konferencián, Siófokon. Pedig náluk nem újságírók, hanem propagandisták dolgoznak - írja a Momentum közleményében. Az esemény helyszínén tett ki molinót a márciusban alakult párt, így üzenve a propagandamédiumoknak...
AussieBloke 2017.05.10 00:16:23
@Duplaxiii: Ha valaki nem érti, miért gáz a 888 és az alternative reality, az sose lesz diktatúraellenes. A médiának kutyakötelessége kussoltatni a közpénzen élő politikusokat és legfőbbképpen a kormányhatalmat. A 444 ezt megteszi, a 888 pedig egy közpénzen életben tartott hülyítés. Aki attól nem hányik, annak minden OK Magyarországon.