Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arckster

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
arckster 2015.11.29 12:58:45
A TV2 ugyan még nem jelentette be, hogy ki vezeti az ősszel induló A Kocka című új vetélkedőjét, de több iparági forrásból úgy tudjuk, hogy a feladatot a Rising Star és az Ének iskolája műsorvezetője, Ördög Nóra kapja. Kíváncsian várjuk, hogy bejön-e a pletyka, meg azt is,…..
Minden eddiginél nagyobb nyereménnyel érkezik a TV2-re Az 50 milliós játszma, immáron Liptai Claudia műsorvezetéséve. A játékmenet maradt: nyolc kérdést kell megválaszolnia annak, aki szeretné hazavinni a game show történetének legnagyobb nyereményét. Liptai Claudia, aki a Bumm!…..
arckster 2015.08.04 17:50:54
A TV2 őszi műsorstruktúrájának egyik eleme lesz A Kocka (Cube) című gameshow, amiben a játékosokat egy bazinagy kockába zárják be, és ott kell egyszerűnek tűnő, de annál több koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokat végrehajtaniuk. A kocka minden oldalról…..
Rövid hogyvolt után a bula azt sírja, hogy ha nem kell amit kínál, várjuk meg kint, nem fogjuk, az ajánlat csak akkor csábító, ha mindezt a gulágon belülről énekli. Gólem egy lila pólóban, csíkos sortban tolja valami tisztáson a dzsungelben, ha nem vigyáz, még valami bolíviai…..
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
A Showtime mostanáig várt, hogy az alaposan átalakult Homeland és az év egyik legjobb újoncának tartott The Affair új évadát berendelje, de ugye jobb későn, mint soha. A Homeland a negyedik évadra már teljesen szakított az eredeti  sorozat premisszáival, és egy izgalmas kémdráma…..
Oké emberek, kezdjétek el nézni a The Affairt még ma, vagy mondjuk a hétvégén, vagy amikor véget ért már az évad, tökmindegy, mert olyat láthattok, ami még nem volt tévében. Alapjáraton tökre nincs semmi megkapó, izgalmas, vagy eredeti a The Affair sztorijában, vagyis abban,…..
arckster 2014.10.12 01:22:25
A hónap híre ez, akárhogy nézzük: személyes kedvencem, az egyik legviccesebb magyar reality visszatér a képernyőre, de nem oda, ahol elindult, azaz a Viasatra, hanem a Super TV2-re. A Viasat két évadot forgatott le a műsorból, aminek az a lényege, hogy pár pasit meg csajt…..
arckster 2014.09.29 11:07:08
@egy_kommentelo: Azért a Viasatos verzió egy kicsit teszkós volt, én is kíváncsi vagyok, hogy rakják össze. Talán színvonalban egy kicsit menőbb lesz.
Nem vicc volt, tényleg lesz beszélgetős műsor a FEM3 csatornán, a címe FEM3Café lesz, és azt eddig is tudtuk, hogy a herevasalás hazai élő szobra, Berki Krisztián mellett Czippán Anett lesz az egyik műsorvezetői páros másik fele, de azt nem, kikre osztották a váltótárs…..
arckster 2014.08.29 11:04:40
A Yahoo! egyelőre nem a sorozatgyártásra gyúr rá, inkább megvásárol olyan szériákat, amiknek meglehetősen vérmes rajongótábora van, de a jogtulajdonos valamiért nem akarja folytatni őket, ilyen volt a Community, aminek hatodik évadát az NBC nem rendelte be, de a Yahoo!-nak kellett,…..
A TV2 újabb olyan nemzetközi formátumot vett meg, amitől sokat várnak: a Rising Star után a BOOM! című vetélkedőét, amit persze hogy BUMM! néven fognak forgalmazni. A licencjogokat a Keshet International adta el a TV2-nek és a VTM nevű belga tévének. Korábban a spanyolok, a…..
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
A Super Bowl alatt, (de csak a Savannah-i tévéken) ment le egy olyan reklám, amilyenhez foghatót legutoljára akkor láttunk, amikor Klapka Görgy a 72 színű NSZK színesfilctoll-készletből random kihúzott rostírón segítségével egy A4-es lapra felírta, hogy Vámház körút 9, és a…..
arckster 2014.02.05 03:32:02
@Secnir: Az szép megfagolmazás. :D
Amost Human, magyarul. Jók a hangok, eddig nem lehet kifogásunk. ..
Forog a 24 Londonban, mi meg itt basszuk a rezet a hidegben. Kár.  ..
arckster 2014.01.30 17:48:49
Jöttek, láttak, üvöltöttek - nagyjából ennyi történt a VV6 tegnap esti első beköltözésén, amin három újdonság is debütált: a véleménynyilvánításra és szavazásra hivatott VV-applikáció, a beszavazóshow-mentes játékmenet és Istenes Bence műsorvezető. Az applikáció a…..
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..