Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Henke

1 bejegyzést írt és 436 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kizárt, hogy még a tavalyinál is zseniálisabb idény elé néz a világ legfaszipántosabb bajnoksága, azonban az kizárt, hogy mindenkit eltaláljunk, akire érdemes lesz figyelni. Megpróbáljuk viszont, mivel ahány frappáns facebook-ismerős, annyiszor olvashatjuk el mottóként, hogy…..
Gyakran megesik, hogy nehézsúlyú vitába bonyolódunk _benito kollégával, de az már ritkább eset, hogy szinte másodpercek alatt váltunk át _minősíthetetlen hangerejű és stílusú_ eszmecserére. Márpedig ha Pedro kerül szóba, garantált a lincshangulat. A True colors posztoktól…..
Henke 2010.07.27 14:16:05
@donnelly: Űűűűűű Donelly pont ezt akartam írni hogy nem lehetne inkább támadónak nevezni? :P
Apa ma a reggelinél bejelentette, hogy elkötteti az ondóvezetékét. Érintetlenül toltam el magam elől a zabpelyhet. Ez az Adrian Mole klasszikus járt a fejemben, mikor elolvastam Ryan Babel minden képzeletet alulmúló, szürreális, posztmodern utópiáját egy úszógatya vásárlásának…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Henke 2010.07.21 15:19:48
@Everred: jó az a MU, még így is szivem csücske az a csapat. inkább mint a pool vagy a chelsea... -.- arsenal... hát aki arsenalnak drukkol, annak biztos van ízlése, szépen tolják ők is. De idei BL-ben tuti hogy félig meddig a Tottenhamnek fogok szurkolni:D ha más nem az örökös lúzerek iránti szimpátiából :D
Henke 2010.07.21 17:05:27
@Csöncsön: ez érdekes, Csöncsön, én a komplett futballnéző körömet a Barcelona és a spanyolok mellé állítottam ;) :D:D:D
Henke 2010.07.21 17:15:38
@Csöncsön: az aki a huligán diplomatájával tárgyal :D amúgy nem volt itt semmiféle tárgyalás... csak hogy az idézet adjon egy kis rálátást, "velem élmény együtt nézni a meccset:D" szóval enyhén nyomom én is fanatikból a meccseket :D
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Henke 2010.07.19 12:11:15
@Csöncsön: Silva formán kívül volt, Iniesta még az első meccsen is a sérülésével bénázott, Pedro jó volt, bár szerintem nem volt ideje de nem sikerült úgy beintegrálódnia ebbe a spanyol csapatba mint Barcába, Navas szerintem játszhatott volna többet, de del Bosque nyilván nem okkal játszatta ennyit mások előnyére, Torres gyenge volt, Villát pakolászták ki szélre, (oké, hogy szokott ő szélről indulni, de akkor középre van rakva és néha jön ki szélre, nem alapból onnan kezd) szóval a látványos mögékerülések szerintem ezért maradtak el. Ami Xavi passzainak az alapja!!

Nem is értem hogy egy ilyen sérülékeny futógép (Silva, Robben) hogy viszi a vásárra a bőrét a PL-ben...
Ibériai-félsziget vs Pireneusi-félsziget..
Henke 2010.06.30 11:14:17
@Nerazzurri(Paolo Rink emlékdíjat a Nazionalelfnek): jó ez a kép, de a labda már elhagyta Xavi lábát. Én is kockázgattam egy ideig, de olyan gyorsan futott Villa befelé, hogy...

lehet les volt, talán. de annyira picike, hogy ez már kimeríti az egyvonal fogalmát. Ez a kép kb 1tized mp-t téved
Eddig próbálkozott különféle politikai alkukkal és machinációkkal vezetésünk, de a déli megszállók különféle vélt sérelmekre hivatkozva a népi Koreát teljes egészében megfosztják csapatunk játékának élvezetétől, ahogy arra egy kommentelő elvtárs felhívta a…..
Henke 2010.06.13 22:27:32
@_Szom Ki-Van: óóó a francot, bebaszom és faszomkivan... jááááj de lassú vooolt!!! :D:D:D
Javában zajlik, vagy mondjuk inkább úgy, hogy csigalassúsággal tötymörög előrefele a világbajnokság, a színvonal valahol az elfogadható és a kritikán aluli között ingadozik, gyakran egy mérkőzésen belül is. A torna eddigi legszimpatikusabb csapata a futballhoz köztudomásúlag…..
Henke 2010.06.13 22:24:25
@Bedinger: ki ez a fickó? :/ Iniesta jól focizik, róla legalább ezt tudom... :) De hogy ő ki? :D
A dánok Mezey Györgye, Morten Olsen hétfőn már háromnegyed kilenckor elment aludni, lázas, fekszik, nem is ő tartja meg a keddi tréninget - jelentette a dán közszolgálati rádió. Arról nincs hír, hogy a vírus végigsöpört volna a válogatotton, konkrétan egyetlen játékos sem…..
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
Henke 2010.06.07 11:53:35
Henke 2010.06.07 11:55:09
Henke 2010.06.07 11:55:46
Tudjuk, hogy el vagyunk késve vele, és valószínűleg már nagyon sokan látták, de egyszerűen nem fér bele, hogy nálunk ne legyen kint ez a reklám. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem már semmi türelmem nem maradt a reklámokhoz, egyszerűen képtelen vagyok elviselni őket. Ezért…..
A spanyol klubfutball idei utolsó jelentős eseménye következik, és ember legyen a talpán, aki sikeresen jósolja meg az Atlético Madrid és a Sevilla párharcának  kimenetelét. A bajnoki és az  európai kupaszezon során mindkét csapat bizonyította, hogy egy-egy fontos meccsre…..
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Henke 2010.05.13 12:06:40
@Sólyom csőrmester: Nekem Henke nagy kedvencem volt... nem tudom, látszik e a nevemből :D és én se tenném őket egy polcra Raúllal, vagy RvN-nel :D // de ez már szubjektív, és érdemeik elismerése mellett... -.-
Henke 2010.05.13 12:10:12
@KevinACAB: egyenletesen 30 körül :D bár idén mintha kevesebb lenne...
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
Henke 2010.05.09 14:16:54
@Anthony (kick-ass): :D:D:D:D ha ez vicc akart lenni, akkor nagyon jó :D
Henke 2010.05.09 14:19:17
@krysal: "Eloszor is gratulalok a Barcanak, nem lattam a meccsuket (ertelemszeruen:)" :D:D:D áhhháááá ez is nagyon jó! :D ezekért érdemes ide felnézni :D
Henke 2010.05.09 20:37:53
@chevyfan: nem látta a meccsüket, értelemszerűen... mert Real drukker!!! :D ez benne a vicces :) Ma reggel a pozitív szemüvegem vettem fel, ennyi... :) Kiragadva azt a mondatot, főleg az előző kommentem után elég vicces :D (az "elemzés" a Sevilla - Barcáról :P )
Political Net MSZP: Mission Failed! 2010.04.27 00:00:00
 Száz és ezer szám lehet sorolni az MSZP hibás döntéseit. Sőt kell is, azonban az egyes konkrét döntések értékelését bízzuk a párt prominenseire és véleményvezéreire. Azonban van egy magasabb szintje a dolgoknak. Megpróbáltunk összeszedni pár olyan pontot, ami…..
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..
A Barcelonát két alaptulajdonság jellemzi: a labdabirtoklás, és a letámadás. Ez a kettő persze szorosan összefügg. Labda nélkül borzalmas csapat vagyunk, tulajdonképpen katasztrofális. Éppen ezért, nekünk mindig szükségünk van a labdára – mondta Guardiola a BL-döntő…..
Henke 2010.04.13 09:59:05
@Tika_: .....ööööö igen....
Henke 2010.04.13 15:33:23
@rizla: nem most tért vissza nagy csinnadrattával a Madrid ellen? Ez már nem az első sérülése a szezonban! Nem lesz ennek így jó vége... :/ kezd túl gyakori lenni.

@Tika_: hát erre én sem nagyon tudok mit mondani...

mondjuk én azt nem értem, amikor van olyan 16-17 éves játékos egyáltalán, aki elgondolkozik azon hogy a Reálba menjen... ezt meg én nem értem :D

@R-l@nch: már kezdem komolyan remélni, hogy nincs... :/
Henke 2010.04.13 16:08:36
@rizla: de idén már nem az első sérülése volt az sem
Az El Clásico alapfogalommá vált a labdarúgást szeretők közös tudatában, köszönhetően a ténynek, hogy történjen bármi a spanyol labdarúgó bajnokságban, a két óriásklub szurkolói egész évben a két párharcra vannak kihegyezve. A jelenlegi szezon egészében véve is…..
Henke 2010.04.10 14:13:03
@Keelhaul: húúúú ez is jó volt. Ilyen El Classico történelem szerű. Több gólra is emlékeztem, mint gondoltam. Lehet hogy öregszem? :D

Legyen egy jó meccs, és nyerjen a Barca :P
Henke 2010.04.10 14:14:03
@Anthony (kick-ass): Busquets áhh... szivesen az emberelőnyt :D
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..
Henke 2010.04.08 15:42:05
@Endoscope: én még próbáltam kerülgetni, de valaki csak kimondta :)
Henke 2010.04.08 15:51:52
@Endoscope: gyakorlat teszi? :D
Henke 2010.04.08 15:56:30
@Endoscope: és akko nézed tovább a BL-t? vagy kinek fogsz szorítani?

...nem azért mintha ki akarnám erőszakolni a Barcát a válaszodból:P :D:D

Bár belegondolva én nem tudnék 6-7 év böjt után se szurkolni a Realnak csak mert spanyol. akko inkább Manchester
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Henke 2010.04.08 00:05:15
@Rico1: portugálban csak jelentéktelenkedett, de nem is volt szerencséje, mert az ottani ékpár pont akkorra állt össze. most olaszban tologatja, ott már nem követtem, ezért is volt kérdés a részemről. ami videokat láttam róla, hogy mondjam: felkeltette az érdeklődést bennem! Tipikus megkapom, rárúgom! :)

@rizla: kell a rutin ezen a területen is. melleseleg txiki is jótékonyan dolgozik a keze alá... (szerintem egy jobbhátvéd cover kell, egy vkp, vagy legalábbis védekező szellemű középpályás, esetleg egy támadó)
Te, figyeled, Öcsi? Elromlott az eredményjelző, nem tud mást írni, csak hogy Czibor, Czibor, Czibor és Czibor. Annyi szépséghibája van a történetnek, hogy nem Barca-meccsen cukkolta Bolond Puskást, de ha a múlt héten orgiáról írtunk, akkor tegnap azt láttuk, hogy Messi egymaga…..
Henke 2010.04.07 14:54:29
@Rooney82: a MU-ról beszélsz amugy? :D Egy Manchester ellen sztem kb sosem szólhat minden egyszerre. Eléégé össze van az a csapat rakva
Undertow, hűséges olvasónk, osztott meg velünk egy parádés... na jó, faszipántos videót a kommentek között: Lapozás után pedig egy magyar verzió, de már csak prózában. Gyermekkorom egyik kedvenc sport anekdotája, amit édesapám évente legalább egyszer elmesélt.Asszem még…..
Henke 2010.04.06 10:10:46
@poolfanati: okvetlenül nézd meg akkor még egyszer :P ha jól emlékszem, a várostromos résznél van, amikor cukkolják az őrt/ az őr cukkolja őket?? huu megnézem én is ma meló után :D (BL meccs után inkább:P) este foci?!?!?!
A középmezőnyben várunk mozgolódást a 30. forduló előtt, az elején és a végén nem lesz semmi különös. Egy Barcelona-Bilbaot azért mindig érdemes megtekinteni, és ha már az egyik megvan, akkor nem hagyjuk ki a Santander-Realt sem. Igazi parádét egyik párosítás sem ígér és…..
Henke 2010.04.04 18:20:58
Henke 2010.04.04 19:43:24
Henke 2010.04.04 21:07:41
@Eastbay1: én kifejezetten szeretem a Racingot. Nekem az a véleményem róluk ezen a meccsen, hogy a pálya utolsó harmadáig nem is voltak olyan rosszak. Sőt! De az utolsó harmadban... mintha hiányzott volna középről az a tipikus támadásokat irányító szervező kp. Egy nagy lyuk tátongott középen. de mindegy. Kiscsapat. Én meg szeretem őket :)
Ugyan, mit nyerhetett a Barcelona ezen a Stuttgart elleni meccsen? Ha fogják, és izomból megborítják a svábokat, jön a vernyák, hogy jó, hát ez a Stuttgart volt, majd egy erős csapat ellen villogjanak, ha meg simán csak továbbjutnak, akkor ugyanezek a hangok azt kezdik el mantrázni,…..
Henke 2010.03.18 07:46:50
@sporttárs: Ezt főleg a Barca vezetés erőltette, nehogy belealudjanak egy "Lyon-szintű" pofonba :)
Mindkét keddi találkozón az érdekesebb verzió jött be, vagyis az olasz és az orosz csapat került a legjobb nyolc közé. Egész jó kis retró BL-szezon alakul, angol (2), francia, olasz, német, orosz klubokkal, és ma még kiszurkolhatunk egy spanyol és egy görög negyeddöntőst is,…..
Henke 2010.03.17 13:07:42
@rizla: ? :O
Henke 2010.03.17 13:24:28
@rizla: Busquets... -.-
Henke 2010.03.17 13:26:10
@Henke: ...avagy megint 10 emberrel állunk ki? :D