Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalimera

2 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Rezsikotmányt a népnek! 2013.09.21 13:48:40
Muhaha. Annyira bírom ezt az álságos színjátékot amit Orbán próbál elnyomni a népnek: Vitya szabadkozva polémiázik a rezsibaszás alkotmányba taposásával, aszongya igény(e) lenne rá, dehá' azért az csak olyan - autokrata - izé, ha egy "európai jogász" engedi, hogy az…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
 Bár tudom, hogy sokaknak okozok csalódást s kevesebbeknek örömöt, de nem akarok illúzióban ringatni senkit: ennek a blognak vége.Meguntam magamat, az okoskodást, az állandó, gyakran terméketlen vitát, a politika napi sarában való hentergést, a kétes dicsőséget az Index…..
A KARD Tarlós-égetés 2012.10.20 06:58:02
Főpolgármester Úr ideges. Van rá oka: nem elég, hogy lehetetlen költségvetési helyzetben van a város; nem elég, hogy az ellenzék nap mint nap számon kéri őt vélt vagy valós tetteiért; nem elég, hogy óriási felháborodás kíséri minden intézkedését; nem elég, hogy a…..
"Tegnap este még épp jót mosolyogtunk azon, hogy az új rikkancs szobrot a Hild téren egyesek biciklitárolónak használják, ma reggel pedig, ahogy jöttem a munkába azt látom, hogy hűlt helye a szobornak. Van valami információtok erről?" - írta Fruzsi nevű kedves olvasónk. Tudjátok…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
Kalimera Naneszekundum 2011.05.29 06:31:00
 A naneszekundum az a nagyon rövid időtartam, ami az Enter leütése és a „Fene egye meg, ezt nem lett volna szabad letörölnöm vagy elküldenem.” között telik el. Szerintem ez a ki(nem)mondott szavakra és mondatokra is vonatkozik. Az emberek sokszor mondanak egymásnak…..
Amikor befejezek egy új teljes telepítést, vagy már sokat változtattam az előző mentés óta, készítek egy képfájlt a C: winchester részről ami kb. 10 perces munka. A C: területen csak a Windows meg a programok vannak, a saját adataimat máshová teszem. Ha bármit elrontok, vagy…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Poligraf Tiltakozás az EP-ben 2011.01.20 08:51:43
Kalimera 2011.01.20 15:25:53
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
„A Való Világ 4 szereplői színészek, a műsor megrendezett”. „Olivér beépített ember.” „Az sms-szavazatokat technikailag manipulálják”. „A riportszobában kivetetik az elemeket a portokból, tehát eltitkolnak valamit a nézők elől.” Ilyen…..
A Fidesz be akarta betonozni a hatalmát, de nem akart botrányt, ezért zsarolt?Egyszer volt, hol nem volt, minden azzal kezdődött, hogy a Fidesz át akart vinni egy olyan önkormányzati választási törvényt, amellyel be tudja betonozni a hatalmát. Mindezt úgy akarta, hogy politikai…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Michael Knight Jöttmentalisták 2010.07.19 20:21:00
Amikor lecseng a forradalmi láz, amikor minden népnyúzó feje már a porba hullott, amikor az előző rendszer kiszolgálóit mind elűzték és a plebs is kiünnepelhette magát, akkor jön az a rész, hogy most akkor kormányozni kellene. Meg felépíteni egy működőképes rendszert.…..
Vasárnap délután van, de már most sokasodnak a baljós hangulatú elemzések és vélemények a holnap várható piaci reakciók miatt. "Beszoptátok!" Érződik a "baloldal" minden szegletéből. Gréczy beesett, üveges tekintetébe visszaszáll az élet, Gyurcsány kaján…..
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Kalimera 2010.07.08 11:41:21
  A Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló Nyilatkozat, melyet kormányrendelet alapján, megfelelő formátumban ki kell függeszteni az állami intézményekben, blogunkon  nagy vihart kavart. Nem kívánom a már elhangzott pro és kontra érveket elismételni, inkább…..
Kalimera 2010.07.08 09:56:32
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
Kalimera 2010.07.08 08:36:59
A világ legrangosabb gazdasági hetilapjának, az Economistnak a hivatalos "Kelet-Európa blogja" kemény kritikákat fogalmazott meg. Először megjegyzi:Magyarország kormánya szerint az országban tavasszal forradalom volt. Márpedig általában, ha valahol forradalom van, azt észre…..