Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruti*

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 ügyvédje hivatalos levélben szólított föl bennünket, hogy a A Tv2 válaszolt nekünk című posztból távolítsuk el azokat a hozzászólásokat, melyeket látszólag a cég egyik, az új igazgatóhoz, Várdy Zoltánhoz zavarbaejtően lojális alkalmazottja írt. A kérdéses posztokat…..
Bruti* 2007.09.28 13:49:15
Persze, hogy a Dexter készítői követték el, egyszerűen vérvörösre festették egy pár amerikai nagyváros szökőkútjának vizét, köré sárga helyszínelős szalagot húzva, adva ezzel is egyet az érzésnek. New York, Philadelphia, Washington, Boston, Houston, Denver és persze Miami…..
Bruti* 2007.09.28 13:39:30
comment:com Hírek kávé mellé 2007.09.27 09:09:00
A tegnapi infóval ellentétben (5 napos elzárásra ítélhetik) nagy szarban van Kiefer, mert az ittas vezetéssel megsérette 5 éves próbaidőre felfüggesztett korábbi ítéletét, így akár egy évre is lesittelhetik - ez pedig betenne a 24 forgatásának, nem is kicsit. Tűkön…..
A hányás, amely beborította a világsajtót. Így fog bevonulni a sajtótörténelembe Eva Nazemson rókázása. A műsorvezető hölgy egy telefonálgatós műsorban dobta ki oldalra a taccsot, persze élő adásban, hogy máshogy. Az eseményt megírta a svéd Metro újság, és több svéd…..
Bruti* 2007.09.26 00:24:49
A Homár egyik olvasója talált rá az alábbi gyöngyszemre, aki erre a kérdésre a megadott válaszok segítségével érvényes választ tudott küldeni az nagyon ügyes, gratulálunk neki. Röhej, de Havast pont amiatt rúgták ki, mert az ilyen borzalmas kérdések miatt beszólt a…..
Időutazás-fanok vagyunk, gyermekkorunk óta rajongunk az olyan könyvekért/filmekért, amikben valaki visszamegy valamikorra, ott eltapos egy bogarat, és mire visszatér a jelenbe, már milliomos, és övé a királylány keze. Éppen ezért fogadtuk kitörő örömmel, hogy az NBC bevásárolta…..
Borzasztó dilemmában vagyunk, Zorro vagy Menő Fej, Menő Fej vagy Zorro? Az m2-n Bujtor István (Menő Fej) James Bondot parodizál és megmenti a világot a nácik "Pestis XX" nevű baktériumfegyverétől (Az oroszlán ugrani készül 20:00), az RTL Klubon viszont Antonio Banderas és…..
Túlvagyunk az első olyan héten, ami visszatérő sorozatok mellett újoncokat is bemutatott, vannak már számaink is, melyekből lehet következtéteseket levonni jól, de messzemenő tippelgetésekbe sorozatok sorsát illetően azért még nem mennénk - a Survivor gyenge nyitánya (ilyen szar…..
comment:com Égig érő bráner 2007.09.22 17:32:00
Az RTL Klub ma is biztosította magának a nézettségi győzelmet A Gyűrűk Ura - A király visszatérrel (19:30), míg a TV2 belesüppedt az önimádatba: Ilyenek voltunk! - 10 éves a TV2 (20:15), az m1-nek meg úgyis mindegy, hogy ki nézi: Pompei (20:15) olasz filmdráma, 1. rész.Ugyan…..
Az előző, Tíbeg-light epizód után (amiben a tesók felrobbantották a meneküléshez használt gépjárművet Mehón átbaszása céljából, és más nem is nagyon történt, hacsak Kellerman ügynök dokinő-becserkészési manőverét nem tartanánk fontosnak, de annak tartjuk) most egy…..
Csak azoknak az olvasóknak, akik már a hatodik évadot is látták. A többiek ne klikkoljanak, mi szóltunk!Na szóval, amikor az ötödik évadban Tony Almeida fűbe harapott, és letakarták, meg minden, akkor egy nagyon fontos elem hiányzott egyik kedvenc CTU-ügynökünk halálából,…..
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: a világ legokosabb embere menekül, nyomában a második legokosabb, a sokkal hülyébbek meg mind csatlakoznak valahol, és Utah felé igy ekeznek (kiváve Héjvájört, aki erről nem tud semmit, és piros sisakkal a fején kerekezik valahol a pusztában). Egy…..
Tessék elképzelni, hogy nagy a baj, rettentően: állig felfegyverzett terroristák fenyegetik Budapestet, hat óránk van az atombomba robbanásáig, kihez forduljunk? Talán Buci Bauer (copyright by Bruti) kommandóshoz a Tűzvonalból? Hívjuk Lindát, hogy lerúgja a töküket a Babettáról…..
comment:com Emmy-gála ma éjjel 2007.09.16 10:30:00
Nem feledni, hajnal 2, AXN. Mi is livebloggolunk, a junkie is, lehet majd keresztkommentelni, éljen a webkettő. Az Emmyről még többet itt lehet megtudni, winnie annyira jól összeszedte, hogy mi már nem is kínlódunk vele, mert minek. Kudos...
Vizsgázik a Tűzvonalban a második résszel. Nem volt hibátlan az első, de annyira legalább kíváncsivá tett minket, hogy leülünk a tévé elé újból. Lesz benne Trokán Péter is, aki János, az erdész volt a Szomszédokban, de itt nagyon bedurvul (m1, 19:55). Utána Szólás…..
comment:com Onedin család 2007.09.12 11:04:00
Lássuk egy ízig-vérig angol sorozat, ízig-vérig arisztokratikus főcímét. Kosztümök, hajók, bozontos pofaszakállak és kereskedelem, és kapitalizmus mindhalálig. '71-80-ig futott, vagyis kőkemény 9 éven át élvezhették az angol nézők az Onedin család nyolc szériáját.…..
A mai este nagy várakozása természetesen a magyar Jack Bauer és 24, vagyis a Tűzvonalban. Szabózé kritikája szerint fogyasztható, de nem buta magyar bűnsorozat lesz. Habár az első részben még nincs annyi akció, de mindenképpen megér egy próbát (m1, 19:55). Ám a mai tévézést…..
comment:com A technika ördöge 2007.09.07 20:01:00
Kérem szépen, Kiricsi kolléga új, csilivili netet akart magának, pedig ha olvasná a Homárt, akkor eszébe nem jutna ilyen bohóság. Beszerelték, aztán le is rohadt, ahogy az lenni szokott. Ezért nincs ma ajánló. Szánjuk is, bánjuk is, ez van. Állítólag holnapra megszerelik neki…..
Bruti* 2007.09.08 11:47:03
Na akkor elmondom én, hogy mi lesz!

M1: 12:00 Déli harangszó. 14:50 Válaszd a mozgást! (sportműsor). 19:00 Luxor-show. 2:49 Műsorzárás.

TV2: 6:00 Tv2 matiné. Benne: Taposd szét a katicát! gyermekvetélkedő, közvetlen utána, Benjámin az elefánt, a nagysikerű Kacsakalamajka, illetve a Bajkeverő majom gyermekthriller. 10:55 Szurikáták udvarháza immáron a harmadik rész. Most kezd izgalmassá válni a sztori, szal senki ne hagyja ki!

RTL: 10:30 06-91-334-455634-4523 Hívjon! Játsszon! Nyerjen! Ehhez semmit nem kell hozzáfűzni. Másnaposan, kicsit gyomorforgósan, pénteki buli után szörnyű fejfájósan, órákig el tudom nézni, ahogy ugyanazt a szar megfejtést köpik be nyolcvanadjára is a barom játékos. Ennél már csak az Ötletház a komolyabb, 11:30-tól. Szórakoztató, otthonteremtő magazin! A kedvencem, mikor a gazdi kontójára, több száz rugóért feldobják a kérót..háhá.. Más faszával csalánverés tipikus esete!
Közvetlen a Forma1 értelmetlenül körözős személygépjárművei után, színes magyar katasztrófa filmet tűz műsorára a csatorna: Bosnyákok Székesfehérváron címmel. (15:30 Magyarország - Bosznia-Hercegovina
Labdarúgó EB-selejtező mérkőzés - élő)
18:00 Emlékszel? Emlékszel? című műsor. Hát nem emlékszem bazmeg! De még a Port.hu se, mert nincs linkelve semmi a műsorról. Biztos titok..

Hálózat TV: 13:30 A VIDOR-ról jelentjük (1. rész) a Nyíregyházi Városi Televízió tudósítása, de a csatorna nagyágyúja, csak 21.00-kor jön: Házibuli Attilával és vendégeivel (magyar szórakoztató zenés showműsor). Valószínűleg odatapaszt a tévédhez.

Echo TV: 12:05 Hungarorama. Ki hinné, hogy ez a cím, egy sima időjárás-jelentést takar, amíg a Barométer műsoruk (17:05), egy gazdasági elemző műsor. Okos!

Román 1: 21:00 Ki ette meg a Traktort?! Üzbég-román-azeri szociosci-fi. Tartalomból: Két román síkköszörűs eltéved a Tsz-ben, mikor értük jönnek az idegenkívüli lények!

Jó szórakozást!

comment:com Lúzerek évada jön 2007.09.07 14:22:00
Folytatjuk az előttünk álló tévés évad boncolgatását, annál is inkább, mert a nyakunkon vannak a premierek és a visszatérések, ideje megnézni, hogy a korábban már idegesen emlegetett szekszésnyújorkos trend (Lipstick Jungle, Big Shots, Cashmere Mafia, stb.) mellett milyen…..
Kifent szikével ültünk le A Társulat újabb része elé, a múltkor megdicsértük, de hátha akkor csak véletlenül volt jó. De úgy látszik A Társulatot nem akarják elrontani valahogy. Nem mondom, hogy örökké nézném ezt a szokásos válogatásos, realitys dolgot a fahangú…..
A Second Life berobbanása óta folyamatosan téma, hogy vajon mikor készül el az első egész estés mozifilm, mely kizárólag a virtuális világban játszódik. A HBO beelőzött, és állítólag hatszámjegyű összeget fizettek dollárban a My Second Life című áldokuért, melyet Douglas…..
A Tv2 szűkszavú közleményéből nem derülnek ki az okok. Úgy tudjuk, hogy az utolsó csepp Havas ma reggeli szereplése volt a Mokkában, amikor is a műsorvezető egy telefonos játék kapcsán gúnyosan csodálatos vezérigazgatómnak nevezte élő adásban Várdy Zoltánt. Információink…..
Nem elég, hogy februárig várni kell a jelenlegi legjobb sci-fi sorozat záróévadára (jó, novemberben jön a Razor című duplarész, de az nem a folytatás lesz, csak "bónusz"), az atlantai DragonCon elnevezésű közönségtalálkozón a sorozat színészei bejelentették,…..
Bruti* 2007.09.04 12:02:38
A kertévék jól bevált, és nem mellesleg kurva idegesítő gyakorlata, hogy a rendelkezésre álló műsoridőbe mindenképpen bekényszerítik az adott sorozat aktuális epizódját, így eddig lemaradtunk a stáblistákról, de ezt már valahogy megszokta az ember, biztos ez az ára…..