Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zest

5 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik kábeltévén nagy erőkkel reklámozza magát egy utazási iroda, csupa Kanári-szigeteki utakkal - a neve nem fontos, mellesleg egy spanyolországi székhelyű cég magyarországi leányvállalat nélkül. Megnéztük, mit tud, és igencsak meglepődtünk. Ekkora haszonkulcsot felszámolni a gyakorlatilag…..
Több horrorsztoriról, kemény utasszívatásról írtunk az elmúlt hetekben, örömmel nyugtázzuk, hogy vannak üdítő kivételek, íme egy szívmelengető eset a Ryanairtől. Átszállásos szervezésnél ha az egyik járat időpontját módosítja a légitársaság, kinyírva a saját szervezésű csatlakozást, az nagy cumi,…..
A jelenlegi Fideszre szabott választási rendszer elvben rákényszeríti a „demokratikus ellenzéki” oldalt a teljes összefogásra, azonban Botkáék beláthatták, hogy a választópolgárok körében rendkívül elutasított Gyurcsány Ferenc jelenleg több szavazatot visz, mint hoz, így…..
Remekül időzítette Orbán Viktor a legújabb nagyotmondását – épp akkor sikerült sosem látott gazdasági élénkülés álmodnia az uniós támogatások utáni korszakra, amikor kiderült: semmi nem épül Magyarországon, ha az a mocsok Brüsszel egy pillanatig nem ad pénzt...
Zest 2017.03.01 13:52:43
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"csődbe ment már Magyarország Orbán miatt?" "Nem, az még odébb van"

Húú, szerencse!!! Pedig már 7 éve minden héten ezzel riogat a dedó-kratikus ellenzék.
Zest 2017.03.01 14:00:09
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Remélem életed végéig a Fidesz marad hatalmon és megkeseredett emberként éled le az életed emiatt. :)))
Városi Kurir Lukács vs. Tarlós 2017.03.01 11:36:37
A „Tiltakozunk a Lukács szobor eltávolítása ellen” facebook-csoport azután alakult, hogy a fővárosi közgyűlés megszavazta a filozófus Szent István parki szobrának eltávolítását. Most egy sebességgel feljebb kapcsoltak. A csoport - amelynek tagjai többek között Heller Ágnes filozófus, Demszky…..
Reggel sütött a nap, a meteorológus is azt ígérte, hogy ma végre nem lesz szürke minden, ahová csak nézek, és bár utálom a meleget, - ne vessen meg senki ezért – a nyarat is, ami várhatólag idén is követi a most még kellemesnek tűnő „langyot”, de mindezek ellenére jókedvűen kezdtem neki a napnak, a…..
Zest 2017.03.01 10:39:40
@nu pagagyí: Igen, voltak rendőr sérültek is és igazi civil sérültek is. Én nem ezt vitattam. Én csak annyit mondtam, hogy akkor nem írt egyetlen liberális blogger sem arról, hogy magyarok magyarokat lőnek szemen. Bezzeg a migránsokat, akiket nem is bántottunk, csak nem engedünk be a saját területünkre, azokat most sajnálni kell. Miért? Minden épeszű ember igyekszik védeni az országot az iszlám hódítása ellen. Ha nem érted a különbséget, hogy én miről beszélek és te mire válaszoltál, akkor kérlek inkább ne válaszolj arra amit írok. Köszönöm!
Zest 2017.03.01 11:00:48
@szemtanú: a cikk írója azt nem veszi észre, hogy az általa idézett levélben sem a cigányság egészével van baj, hanem konkrétan azzal a cigány családdal, akik beköltöztek a szomszéd lakásban és nem tudnak emberhez méltó módon és körülmények között élni. Biztos vagyok benne, ha a szomszédban normálisan élne az a cigány család, akkor nem született volna meg ez a panaszos levél.
Zest 2017.03.01 11:14:41
@Larry Silverstein: Én egyébként valahol örülök, hogy végre eljutott a budai kerületekbe és a várba is az a probléma, amivel az átlag magyar évtizedek óta küzd, hogy milyen egy cigány család a szomszédban. Kívánom, hogy minden politikus és minden cigányt védő blogger szerezzen saját személyes tapasztalatot a dolog természetéről és utána írja le a véleményét. Egész más a budai villából írni a cigányság kérdésről és megélni azt.
Tény, hogy a Kanári-szigetek nem tartozik a legolcsóbb úti célok közé. Ide soha nem fogunk eljutni 3 ezer forintos repülőjeggyel. Sajnos. Viszont vannak járatok amikre olcsóbbak a jegyek, mint úgy általában. Ezeket szedtem most össze. A WizzAir 3 szigetre repül a Kanári-szigetek…..
Jelenleg a lehető legolcsóbb repülőjegy Budapestről a WizzAir-nél 2990 forintba kerül. Ennyiért utazhatunk, ha csak  egy kis kézipoggyászt viszünk magunkkal és ha van Wizz Discount Club tagságink. De hiába találunk egy olcsó repjegyet, ha visszafelé már csak drágán van jegy. Ezért most csak olyan…..
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
Mindenképp szeretnék konkrét időpontokat is ajánlani, amikor egy-egy helyre oda-vissza vehetünk olcsón repjegyet. Elsőként nézzük meg mikor tudunk pár napot eltölteni Varsóban filléres repülőjegyekkel! BUD: Budapest, WAW: Varsó Chopin (Az utolsó oszlopban az árak szerepelnek…..
Ha valaki olcsón szeretne repülni a WizzAir-rel, akkor mindenképp érdemes a WIZZ Discount Club-ba belépni. Ez ugyanis 30 euróba kerül egy évre, cserébe minden repjegy 10 euróval olcsóbb neked és egy útitársadnak. Tehát, ha semmi másra nem használod, csak egyszer veszel 2 db oda-vissza repjegyet, már…..
  A blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy segítsen mindenki számára megtalálni az igazán olcsó fapados repülőjegyeket... nem könnyű feladat. Ugyanis rengeteg fapados repülőjegy található az interneten. Ezek közül rengeteg nagyon olcsó van, viszont valahogy ezeket sosem könnyű megtalálni. Csak…..
Ha valaki megkérdi, mik lennének az easyJet részéről a racionális budapesti járatindítások, biztos, hogy első helyen Amszterdamot mondanánk. Aztán még jönne vagy tíz másik olyan bázisuk, ahonnan értelmesnek látszana egy pesti járat. De ami lett, arra sose gondoltunk volna. Velence télen indul, heti…..
Hatalmas pofont kevertek le a választók az MSZP-nek: 9 százalékot kapott a jelöltjük Dunaújvárosban. A szocialisták ocsmányul felrúgták az ellenzéki megállapodást: külön embert indítottak a DK-val szemben, pedig ebben a körzetben a DK joga lett volna adni a közös jelöltet. Újpesten és…..
Zest 2016.06.07 11:19:09
@aeidennis: miért is?
Zest 2016.06.07 16:19:24
@Fedor: ki mondta hogy "el lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni. Tessék, lehet menni, majd mi elleszünk a nyugdíjasokkal."
Niccolò Machiavelli (1469 - 1527) „Ha a polgári eredetű egyeduralkodó nem gyalázat vagy más tűrhetetlen kegyetlenség árán, hanem polgártársai akaratából lesz hazájában fejedelem, az ilyet polgári egyeduralomnak nevezhetjük, s az odajutáshoz nem pusztán virtus és nem pusztán szerencse kell, hanem…..
Ismét lehet állami támogatásból hűtőt venni, meg van mentve a magyar. Ez az intézkedés annyira értelmetlen, annyira kisstílű, annyira kispolgári, annyira fos, hogy akrilba kellene foglalni és mutogatni a kulturált népeknek, mi mindenre képes a primitív ösztönökre építő kormányzat. Egyáltalán ki a…..
Zest 2016.06.02 14:29:15
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mégis hogy? Ha végiggondolod rájössz, hogy a DK az egyetlen reális kormányváltó párt. Az MSZP már megbukott, a Jobbik sosem lesz 20% fölött, mert szélsőséges párt, az LMP meg haldoklik. Na, akkor ki maradt???
A szívem akkor esett meg rajta, amikor a kormánypártok egyik ideológusa célba vette a családját. Fényképekkel kompromittálta a hajdan modellként dolgozó feleségét, és kínos helyzetbe hozta a kamaszodó lányát. E rovatban néhányszor elmarasztaltam ugyan Tóbiás József kommunikációs teljesítményét, arra…..
Elmaradt a szülinapi akciózás a Wizznél, nem lehet ma nagyot kaszálni a nyári jegyvételekkel. De az árak az elmúlt hetekben szépen estek, végre a nyaralójáratokra is épeszű áron lehet foglalni. Friss jegymustra és foglalási tippek. Elfelejtkezett a Wizz Air a saját 12. születésnapjáról, legalábbis…..
A Ryanair vezére néhány éve szájkosarat kapott, mert a részvényesek szerint a gyökérség már ártott a cégnek, leállt a profitbővülés. Azóta nem küldi el a büdös francba az utasokat és maga a cég is kedvesebb lett - a bázishoz mérve ez viszonylag kis erőfeszítést igényel -, írtunk róla többször. De…..
Zest 2016.05.18 09:29:19
A mai napon szavazott az Országgyűlés Orbán Viktor miniszterelnök kvóta-referendum kezdeményezéséről. A populista politikai kampánytevékenység közben minden ellenzéki pártnak és álellenzéki szervezetnek kiváló lehetősége nyílt arra, hogy saját politikáját világossá tegye. Az Index tudósítása…..
A fapados turistának sem kell kanapészörfölnie vagy tömegszálláson aludnia, hogy jó ár/érték arányban hozza ki az utazást. Sőt egészen pazar szállásokat is meg lehet csípni egészen jó áron. Összeszedtünk az általunk meglátogatott európai szállodák közül tíz olyant, amelyek valamiért kiemelkedtek a…..
Végre bedobták a törölközőt: annyi félrevezetés és kamuzás után belátták, hogy többet vesztenek, ha kitartanak a boltzár mellett. Amikor érthetetlen módon bevezették, akkor is pontosan tudták, hogy a nép gyűlöli. Egészen minimális esély volt arra, hogy ez változzon. De végignyomták izomból, mert…..
Lázár János a múlt héten még azt mondta, jó dolog a vasárnapi boltstop, és a kormány nem is gondolkodik az eltörlésén. Ma Rogán Antal kijelentette, hogy a kormány mindig is azt tervezte, hogy egy év után újragondolják a törvényt, és most a tapasztalatokat látva a visszavonását javasolják. Óceánia…..