Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FodiKitti

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berúgható lengőajtó, bölénykoponya a falon, pisztoly és lószerszámok a gerendákról lógva. Tökéletes vadnyugati hangulattal kecsegtet a nagykörúti Western Pub és Étterem. A Volt egyszer egy vadnyugat érzés akkor foszlik szerte, amikor az étlapot felnyitva meglátjuk, hogy a messzi vadnyugaton bizony…..
Az internetkávézók kora lecsengett, de az e-sport bárok visszahozzák a motivációt, hogy beüljünk valahova internetezni egy pohár ital mellé, igaz nem Facebookozás, hanem játék céljából. A Barcraft 1 nemcsak a IX. kerület egyetlen e-sport bárja, hanem Magyarország első ilyen jellegű játékterme. A…..
Egy átlagos fizetésű magyar ember vagy egy egyetemista a Ráday utca étteremsorán végig sétálva, egy-egy étlapba belepillantva megrökönyödik az árakon: ez turistáknak és milliomosoknak való! Aztán bemegy az utca közelében lévő egyik kifőzdébe gondolván, hogy ott olcsóbban jut ebédhez. A valóság az,…..
Fotó: civishir.hu Harcba szállt egymással Fürjes Balázs, a budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos és a Momentum elnöke, Fekete-Győr András az olimpiáról szóló vitán szerda este, de hiába. Gundel Takács Gábor a vita közepén olvasta fel a hírt: Magyarország visszavonta az olimpiai…..
Panaszkodtak a telepiek a nagy forgalom miatt, de az önkormányzat segítő szándéka ellenére őket szívatta meg azzal, hogy október elsejétől fizetőssé tette a parkolóhelyek egy részét. Az ottani lakosok és az autósok nagy része is morog, szerintük nem ez, vagy nem pontosan ez lett volna a megoldás. A…..
Szeptemberben átadták a Nehru partot, azóta kirobbant a kakabotrány, amikor emberi ürülék csusszant ki a gyerekcsúzdából, a padokat mindenki utálja, a kutyások és gyerekesek között továbbra is dúl a háború, de vannak benne klassz dolgok is a 9. kerületi lakosok szerint. 460 millió forintból…..
Népzene tölti meg minden csütörtökön a Ferencvárosi Művelődési Központot, de az élőzenés táncház mellett kézműves foglalkozás is várja a gyerekeket a Höcögő Táncházban. Éppen papír lepkéket és szitakötőket készítenek, amikor belépek, a rovarokat két szívószálra húzzák rá – ezek alkották a csápokat.…..
Ürülék borítja a Ferencvárosi játszótereket, a probléma nem új, az állapot viszont tartós. A 444.hu írta meg, hogy először júliusban találtak a Markuskovszky  téri játszótér egyik mászókáján ürüléket, nem sokkal később pedig a csúszdából csusszant ki egy ondós, ürülékes nadrág. Az önkormányzat előbb…..