Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iBKV

0 bejegyzést írt és 461 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
Úgy hívják: Budapest...
iBKV 2018.04.09 07:23:37
@Womb Raider: jee meg egy ostoba es meg reklamozza is. Emlekezz majd vissza erre a napra, tavol az eu-tol, mikor majd tetves romaniaba is vizum kell majd... mikor jegyre adjak a kenyeret. Majd elvezd es szopd le a fonokodet. Az orszagot sajnalom, de titeket nem. Ja es a gyulolkodest a kiralyod kezdte, te benyalod, mert olyan ostoba vagy mint egy doglott hintalo es te dobalozol a gyulolkodo dumaval. Szanalmasak vagytok egytol egyig. De nembaj, az orommel tolt el, hogy en mar csak tavolrol nezem es Te nagyon pofara fogsz esni. Kar ezert az orszagert, de ertetek nem. ;) (ne fardj, nem olvasom el az ostoba valaszod)
iBKV 2018.04.09 07:25:52
@megamedve: ne faradj, nem vagjak. Nem vagytok egy szinten, fel se fogjak a sulyat. Gondolom te is leleptel mar, nekik fog igazan fajni, ez lesz a mi erzsebetutalvanyunk. :D
Amikor a Fear The Walking Dead 2015-ben elindult, az alkotók két dolgot hangsúlyoztak a sorozattal kapcsolatban: tök más, mint a The Walking Dead (amit kényszeresen nem anya-, hanem testvérsorozatnak neveztek) és azt hogy nem lesz crossover a két sztori között, hiszen más a timeline,…..
iBKV 2018.04.07 16:01:59
@Kábel Barát: ha nem nezed, minek jelented ki ezt a faszsagot? Fuck logic. A fear magasan jobb, mint az eredeti. Nincs kepzelges, nincs dramai hosszu semmire se jo beszelgetesek es a legfontosabb: Nem XY balfaszsaga/dramai hibaja a mozgatorugoja a sorozatnak! Twd-ben pedig csak erre epitkeznek.
Hajónapló Szerda. 2018.04.04 21:36:29
Ááá prilis négyről / Szóól jona zének / Felszaba dulva /Zengjea nép... stb. Egyre inkább hatalmába kerít a déja vu érzés. Szóval, hogy átéltem én ezt már egyszer. "Annakidején" lelkes olvasói levelek áradoztak az épülő, szépülő szocialista rendszerünkről és a gaz imperialistákról, akik le akarják…..
iBKV 2018.04.06 23:23:31
@akiga: Sok sikert es udv a klubban. En mar masfel eve leleptem (Bar lett volna az 5 is, ha nem kell varnom a lehetosegre) es nekem mar csak otthon. Max. latogatoba, extrem esetben max. fel evre tervezek. Tobbre nem. Az a hajo mar elment.
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
iBKV 2018.02.26 15:21:07
@Thunder_th: Nem ertem a kommented. De segitek, hogy ertsd mirol is van szo. Vajna megvan? Orban hu puszipajtasa, aki penzt lapatol kifele? Balazsek a Radio 1-nel dolgoznak, ami Vajnae. Ebben ugyerzem egy jo nagyadag onironia is leledzik, nemcsak az, h Vajna a tulaj..
Sokszor beszélünk a videojáték-ipar üzleti oldaláról, de fennállásunk három éve alatt egyetlen dedikált adást sem szenteltünk ennek. Na majd most, ugyanis egyik előző évados vendégünk, Vigh Attila bejelentkezett, hogy szívesen beszélne erről, mi pedig örömmel az arcába toltuk a mikrofont...
iBKV 2018.02.19 22:04:43
@ElPadre: +1, az olvashato cikkek sokkal "elvezhetobbek". A retro.land mar elolvasasra kerult, pont emiatt, de innen hianyoznak a regi retro rovatok.. En pedig az irott reszet tamogatnam :)
Sorozatnak ugyan sorozat, de csak 100 perc összesen, azaz egy közepes hosszúságú mozifilmnek felel meg a Stargate-framchise 20. évfordulójára forgatott előzménysorozat, ami a Csillagkapu mozifilm kezdetén látott ásatás után történteket köti össze a film többi részével, tökéletesen figyelmen kívül…..
iBKV 2018.02.02 17:05:17
iBKV 2018.02.02 17:07:05
@ProfWilliam: Hat ott voltak sztorik a hatterben. A Wade-et jatszo szineszno azert lepett ki, mert valami producerrel osszeszurte a levet, az Arthuro-t jatszo szines osszerugta a port egy fejessel, Jerry O'Connel meg a tesojaval nem akart tobbet forgatni es lelepett az 5. evad elott...
A Gale Encyclopedia of U.S. Economic History szerint 1900-ban 30000 ember halt meg munkahelyi balesetben, sokan közülük horrorisztikus körülmények között. A leghíresebb mind közül Martin Stoffel esete...
iBKV 2018.01.28 18:38:22
 2017-ben több csatornamunkás halt meg India szerte a föld alatt, mint ahány katona Kasmírban, ahol állandóak az összecsapások. Mindezt annak ellenére, hogy a biztonságukat elvileg régóta törvényi szabályozás védi...
iBKV 2018.01.24 20:45:53
@B55: lehet nalam van csak ez, es balga modon altalanositok.. veres turhat kopnek, orrukat szivjak, finganak, szaras utan nem huzza le a retyot, nem mos kezet, kirekeszt stb. Nem a melossal van bajom, inkabb azokkal, akik eljut ak a nagy nyugatra es meg sem becauli es ugy viselkedik, mint egy allat. En a legaljavak inkabb arra utaltam, hogy tenyleg kinezem beloluk, hogy vegignezi, hogy elverzel. Lehet, hogy en fogtam ki, de face to face mindennap kurvakemeny...
iBKV 2018.01.24 20:49:08
@iBKV: mobilrol vagyok, bocs. Legyen plussz is, az ertelmesebbje pedig magasan veri a tobbi munkatarsat, olyanokat alkotnak, hogy az eszem megall. Szoval nem ostoba, de a leszarom stilus adott. Ertem, h mas kultura, de ha en az asztal ala sz.rok otthon, bekerulok egy kozegbe, ahol latom es nem meno, tobbet nem csinalom. De ezek leszarjak. Pont azert vannak ilyen problemak is, mert leszarjak.
Itt van az ősz, itt van újra, és irgalmatlanul nincs kedvem dolgozni, mint mindig, énnekem - ahogy a költő mondaná. Mai témánk az egyik legelviselhetetlenebb kötelezettség az irodai munkában: a kézfogás. Hogy mi a baj a kézfogással? Nyilvánvaló: ugye a munkában az egyik legelviselhetetlenebb dolog…..
iBKV 2017.09.13 21:03:45
@Tele Maus Nonprofit Consulting: vagy vannak beteg emberek, esetleg latens homokosok, akik oromuket lelik, hogy az osszes ferfit vegigfogdossak minden aldott reggel es este. Ez nem tisztelet jele, hanem hulye szokas az irodaban.
iBKV 2017.09.13 21:08:00
@rnz: sajnos annyira elkorcsosult a mai vilag, hogy teljesen igaza van. Volt hogy segitettem fesoknek, autoszereloknek, munkasoknak stb. Osszehasonlitva az irodai melosokkal, eg es fold a kulonbseg. Az irodai melosokban kialakul a nagymerteku frusztraltsag, beteges hatalomvagy, vagy siman antiszocok lesznek. + manapsag mar minden jott ment allat IT-s irodista lesz. Regen minden jobb volt...
iBKV 2017.10.11 18:38:33
@Tele Maus Nonprofit Consulting: bullshitelsz fogdoso homikam iobbra balra, mert ratappintottam a lenyegre. Nem is erted, akkor meg mit szovegelsz? Menj es adj hand es blowjobot inkabb az osszes kollegadnak, ha ennyire imadod oket! :D tovabbi homilomment nem erdekel pubi! Csa!
Ha ezt tudom előbb, biztos nem adtam volna hálapénzt, amit simán zsebre vágott! Mikor kiengedte a kórházból ismét elmondta, hogy férjem meg fog halni. Kedves Praxisblog!   Sajnos negatív véleményt kell írnom Törökbálinti Tüdőgyógyintézetről. Férjem tüdőáttétes…..
iBKV 2017.09.30 18:08:49
@Ugyan Nemár: paraszt vagy, ha szakmabeli, ha nem. Szegyelld magad. Mi az hogy kivetiti? Jo hogy nem mar a betegnek a k*rva anyjat, mert a doktor szikranyit sem tett azert, hogy enyhitse a fajdalmat. Empatia, ezt nem tanitjak az orvosin? Jah igen, ezt a csalad tanitja meg. Elrugnam a terdet az orvosnak, hogy uvoltson a fajdalomtol es balta arccal megvonnam a vallam. Errol van szo, nem a betegsegrol. De latszik, hogy magas lorol az sem latszik, hogy mi itt a problema. Szakszeru ellatas empatiaval, vagy szakszeru ellatas a nelkul ket kulon fogalom. Nezze bazmeg gulyas, zabajja, vagy parancsoljon a Gulyasleves, jo etvagyat kivanok. Ugye mekkora a kulonbseg? A vegeredmeny ugyanaz, de az ize teljesen mas.
iBKV 2017.09.30 18:10:52
@Kopasz Szuzukis: ezt az orvost pedig ugy pofanvertem volna, hogy elered az orra vere. Plusz siman nevvel a sajtohoz, hogy megemlegesse. Szar az egeszsegugy, de mekkora fergek dolgoznak ott, hihetetlen.
iBKV 2017.10.11 18:28:58
@Ugyan Nemár: Na ezzel lehet jonni. Az hany ev bortont er, ha a nover, orvos ugy banik a paciensse mint egy darab szarral? A magatehetetlen embert semmibe veve, hugyban szarban ugyhagyva, mert a nagysagos orvosoknak/novereknek inkabb dumalhatnekja van? (Sok esetben igy van, tisztelet a kiveteleknek es oriasi respect) Az egyetemi evekkel meg nem kell jonni. En is lehuztam jo par evet, tobb diplomaval, megis ugy bantak velem,mint egy senkivel. Tiszteletrol nem kell dumalni. Laikus vagyok, de tiszteletet, empatiat nem az egyetemen tanitanak. (Ha nem igy neveltek fel, akkor tevesen hiszi, hogy azt az egyetemen tanitjak...)
  Minden alkalommal volt bennem egy belső feszültség, amikor a Mária utcába mentem. Akkor is, amikor csak a vért vették le s különösen akkor, amikor vissza kellett menni az eredményért.  Mindig úgy éltem meg, mint egy kötelező dolgot, amin túl kell esni, mély levegőt venni, és utána kimenni onnan,…..
Méth Gergővel, a Survivor magyar változatának egyik elég korán kieső játékosával sok mindenről beszélgettem - mivel pont akkora rajongója az amerikai verziónak, mint én, így simán elment két óra úgy, hogy észre sem vettük. Korán kiesett, a saját hülyesége miatt is, de a műsort továbbra is imádja.…..
iBKV 2017.09.29 16:58:08
@Tinman: keson vettem eszre, szepen osszefoglaltad. Gergo: egyetertek, fullba nyomja a zsigeri kretenseget. Lillahoz csak annyit, hogy rosszindulatu is. Tamas rendes arcnak tunt, de nagyon buta es naiv sajna. Tenyleg nem ertem, hogy ha a beszed altal is szurtek, akkor o miert jutott be? 3x mondta el mindig ugyanazt es szinte lattad, hogy gyongyozik a homloka, hogy kijojjon bleole, ami ki akar....
iBKV 2017.09.29 21:24:03
@szánmonoxid: El kell szomoritsalak. Amerika tenyleg ennyivel elorebb tart. De Te ezt nem tudhatod, vagom.
A Konyhafőnök zsűritagjai – Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos – a Reggeliben jelentették be, hogy az RTL Klubon hamarosan elindul a Konyhafőnök VIP második évada...
Végéhez ért a Malév egykori autóbuszának teljes felújítása. Az őszi sajtóbemutató előtt több helyen is nyilvánosan bemutatkozik a kultikus jármű. A megújult MALÉV 350-es, ezen a hétvégén, a X. polgári Ikarus, Csepel, Rába találkozón szerepel...
Kedvenc amerikai elnökünk, a január 20-án beiktatott Donald Trump már nem húzza sokáig - legkésőbb az év végén le fog mondani a hivataláról és megy Isten hírével jakuzzizni valamelyik szállodájába. Amilyen nagy buli volt számára a választási kampány végigküzdése/végigcsalása és az elnökség orosz…..
iBKV 2017.08.24 07:11:27
@jandera: nem vitatom, es nem is erdekel kire szallt volna ra, de az a no maga a satan :D Mr. T meg ostoba. A szavazas meg kb. annyi volt, hogy most tokon szurjam magam, vagy izombol lefejeljem a radiator sarkat. Tokmindegy, mindketto faj...
Smoking Barrels Contratiempo (2016) 2017.05.29 12:00:00
Adrian Doria egy sikeres üzletember volt egy gyönyörű családdal, most mégis gyilkosság vádjával tartják házi őrizetben. A vádnak látszólag könnyű dolga van, minden bizonyíték arra mutat, hogy a férfi ölte meg szeretőjét, ő azonban még reménykedik a kedvező ítéletben. Éppen ezért ügyvédje elküldi…..
  Annyian kérdezik mindig tőlem, hogy  Szicíliában mi a helyzet a bevándorlók ügyében, hogy annak ellenére, hogy ez ugyebár igen kényes téma, és sokakból vált ki sokféle indulatot, mégis úgy döntöttem, hogy írok erről. Annál is inkább, mert a tengeren érkező migránsok többnyire épp Szicíliában…..
iBKV 2017.08.09 01:12:51
@Etniez: pontosan. Amig lehet, menni fognak. Tavol all tolem a rasszizmus, egyszeru szamok. Ha a kapu nyitva all, milliok fognak jonni. Ha van az utcan egy hajlektalan, nem fogod hagyni, hogy bejojjon a lakasodba es ott eljen. Inkabb adsz neki segitseget -ha adsz- (tokmindegy milyet), de ez az ostoba EU hagyja. Szamok. Eloszor 1 millio, ami szaporulattal evrizedeken belul lesz 4, majd 16, 32 es hopp ki lesz kisebbsegben? Erdely odaveszett a romanok altal, kisebbsegben volt a magyar. Ne legyen mar egy allampolgar szemetlada, ha a sajat orszagat nem akarja megosztani afrikaiakkal? Basszus, mindenkinek jogaban all. Ennyi
iBKV 2017.08.09 01:16:08
@Oleg Gontar: sajna igen. Egyszer meg kell huzni a hatart, ha koran vagy keson, fajdalmas lesz. Ja es ne feledjuk, itt is igaz lesz a mondas, az erosebb kutya izel, nem a liberalis, az emberszerero, hanem az erosebb es foleg ha falkaban van. (Nem rasszizmus, lehet a falka barmilyen szinu, ezek ismet csak szamok. 100 vagy 1000?)
A werkfilmben aki él és mozog, mesél arról, mi kellett a 7x04 végén látott elképesztő, 14 perces csatajelenet felvételéhez. Meló, sok meló. ..
iBKV 2017.08.08 20:39:44
@Nemzeti Dohányos: ebben mi a búbánat volt spoiler? Ha valaki nem látta, akkor nem kattint rá a videora és kész. De látom, ebből is lehet nagy problémát csinálni, amihez gratulálni tudok. Tegyél be egy tampont, írd le a naplódba és irány a csajbuli, ahol együtt tudtok sírni-ríni. Nevetséges!
iBKV 2017.08.08 20:41:55
@bcrics: vagy csak ki kell élnie magát a futószalag mellől :DD Hagyd a francba az ilyet :DDD Ontopic, nagyszerű volt ez a werkfilm!
Az interwebz tele van a legrosszabb autók valahanyas listáival. Akár "A 10 legrosszabb lista a legrosszabb autókról" címmel is lehetne listát írni, és akkor kevés munkával lefedtem a teljes szaksajtó véleményét a témában. Talán nem meglepő, de én is akartam egy ilyen listát írni, mert nem voltam…..
Nem hittem volna, hogy meg merik lépni, de végül csak megtették. Az Újpest több mint 130 éves címerét egyszerűen a kukába dobták és helyébe egy teljesen jellegtelen, modernek gondolt bóvli vacakot tettek. Hiába tiltakoztak a szurkolók, hiába nem tetszett szinte senkinek, megtörtént a csere. Ezzel…..
iBKV 2017.07.05 23:03:47
@igazi hős: As Roma cimere? MU cimer? Azokhoz kepest a regi cimer elnagyolt valami volt. A tradicio az tradicio, az ujitas nem baj. De ha a szurkolok, akiket kiszolgalunk, hangoztatjaj, h szar, nem tetszik, akkor meghagyjuk nem? Nem. Kepenkopjuk oket. Fuggetlen vagyok, egyik csapat se vonz, de ez azert eleg tre...
Most már az ajtót kellett feszegetni. Legutóbb az ajtók a másik oldalon nyíltak ki, mint ahol az utasok várták. Még jó, hogy nem zuhant ki senki a sínekre. Napi félmillió utas életével szórakozik Orbán és Tarlós. Ha ők elfordulnak a Fidesztől, Orbán az egész választást elbukhatja. Itt a Kávézóban…..
1992-ben egyszerre két Dűne játék is napvilágot látott. A Westwood Studios saját játékával "csupán" megalapozta az RTS fogalmát, és utat nyithatott olyan sikerjátékok előtt mint a Command&Conquer, Red Alert, Age of Empires és a WarCraft. Még belegondolni is hihetetlen, hogy mindez…..