Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spielberg

0 bejegyzést írt és 717 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jót ötlet folyamán csinálok egy ilyen posztot, ahol mindenki javasolhat csajokat kik a kedvencei. A Pornhub éves listája alapján beírtam a legkelendőbb tizet, de kommentben persze mindenki oda írhatja ő kit javasol. Én maradok Riley Reidnél...
Spielberg 2018.06.13 22:24:44
"Óvakodj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, pénzért. Megöli testvérét, hogy megszerezze annak vagyonát. Ne hagyjátok, hogy elszaporodjon, mert elpusztítja az otthonát, de a tiéteket is. Verjétek láncra és vigyétek…..
A ’80-as éveket méltán tekinthetjük az akció filmek aranykorának. Tucatjával jöttek a jobbnál jobb időt álló klasszikusok, amiket még most is szívesen nézünk. Richard Donner 1987-ben útjára indította a filmtörténelem talán legjobb akciófilm franchiseát a Halálos…..
Spielberg 2011.07.31 10:03:58
A Kunigunda úti gyártóbázis megvásárlásáról írt alá szerződést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), közölte Cserháti Ágnes szóvivő csütörtökön. Az épületegyüttes, és a további fejlesztésekre is lehetőséget biztosító ingatlan a…..
Spielberg 2011.07.28 20:11:55
A Fent és Lenten mától tilos a kommentelés. Jön Szalai Annamária! Jön Koltay András! Mindenkit kikészítenek!! Félelem és rettegés! Itt nem állhatunk meg, ez denevérország! Az utolsó szó jogán: Orbán Viktor pojáca! Schmitt Pál gyík! Lehet kommentelni!..
Spielberg 2011.07.04 19:28:42
"Szüleim szerint kinőttem a legóból" – így kezdődik Darth Brick végigjátszása. Persze ez csak újabb igazolása annak, hogy a szülők mind hülyék, ezen még a múló évek sem segítenek (:D), hiszen hogy lehetne kinőni a legóból!? Ti például kinőttetek már?…..
Spielberg 2011.07.01 18:57:29
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Forog a negyedik Amerikai pite mozifilm. Visszatérnek a régi jó ismerősök, méghozzá a 10 éves gimis találkozó miatt gyűlnek össze.Chris Klein karaktere, Oz igazi nagyágyú lett, Malibun van egy kastélya és egy szépséges barátnője. A Mena Suvari által játszott Heather egy…..
Spielberg 2011.06.15 23:22:45
Beszédhibásként nem is tudok annál viccesebbet elképzelni, mint amikor valakinek beszédhibája van. Legfeljebb, ha mindezt a Barátok köztben akarja bemutatni kőkemény motorosnak maszkírozva, aki ugye nemveszhajótlovatmotortmegnőtkipróbálásnélkül. Így egy szuszra. Mindig is…..
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
Spielberg 2011.04.19 21:09:33
@durcás: na, igen, a Hustler nem hazudik...:)))
nincs több kérdésem, bíró úr! (CNN meg BBC megyen, ott feltűnik, hogy a világ nem csak Magyarországból (TM)áll...)
Csúnya érzés lehet, mikor sokadjára derül ki, hogy az ember csak egy placebo, a pártja csak egy fényesre vikszelt kereszt a narancssüvegen. Újabb bizonyítékot kaptunk arra, hogy olyan párt, hogy KDNP, nincs is. A legújabb hír szerint ugyanis nem támogatja a Fidesz-frakció a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Spoileres irománySpartacus fellázadt, leverte láncait. Maga mellé állította a Batiatus ludus kőkemény gladiátorait, pofás vérfürdőt rendeztek, majd elhagyták a leamortizált „ingatlant”. Így ért véget az első évad, a növekvő nézettség láttán a Starz fejesei…..
VV Olivér azzal a managerirodával írt alá szerződést, akik többet között az X-Faktor és Csillag születik sztárjait koordinálja – tudta meg a Life.hu. A portál információi szerint a fiú nem kapott pénzt, mióta kijött a villából, annak ellenére, hogy folyamatosan járja a…..
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..
Korábban már többször, többféleképpen szóba került a blogon a használt LEGO vásárlása. Valaki abszolút idegenkedik tőle, másoknak pedig megszokott akár a hazai vagy külföldi aukciós oldalakról, akár a legnagyobb nem hivatalos LEGO piactérről van szó. A hazai netes…..
LisztesLáda Google iroda / Zürich 2011.02.10 12:50:00
Mint azt a Facebook iroda kapcsán is megláthattuk, ez az iroda sem mondható hagyományos munkakörnyezetnek. Körülbelül 300 dolgozónak ad munkateret eme építmény, s mint ahogy az az egész vállalatra igaz, itt is az átjárhatóság volt az egyik kulcskoncepció [a dolgozok például…..
Spielberg 2011.02.12 11:31:54
@Tapogatott Kukorica: detto. ugyanez. az iroda az iroda. ez inkább ilyen "infantilis" fejlesztőmérnökök és akárkik játszótere. mindamellett azért lehet, néha az sem árt ha az irodák kialakításánál megkérdezik a munkavállalót is...
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
A római határvédelmi rendszer magyarországi szakaszának világörökségi nevezési programja során jutottam el az almásfüzitői római katonai tábor, Azaum feldolgozásához. Szegény tábor története rémmesébe illő, de a hideg veríték sajnos nem csak az eltávozott római…..
Sziasztok!Egy barátom ezt a doboz LEGO-t készítette a testvérének Karácsonyra. Megkértem és engedte, hogy elküldjem nektek a blogra a képeket.Szerintem magukért beszélnek...Üdvözlettel:Zsuga Zsolt edit: az ajandek cimzettje nem fiu, hanem a noverem, o szerepel a keszletben.…..
Spielberg 2011.01.07 16:35:48
IslandersA Pirates téma 1989-ben került bemutatásra, és először itt jelentek meg a standard minifigura fejek helyett szakállas, félszemű kalóz arcok. A Pirates sorozat a kalózok és a birodalmi katonák (feltehetően Spanyol, Angol, Portugál katonák keveréke) harcáról és…..
Borsodblog 989 ember nem kell 2010.12.15 21:51:00
A Borsod Online értesülései szerint 989 dolgozótól válik meg a miskolci önkormányzat cége, a Városgazda kft. A Borsodblog úgy értesült, hogy további elbocsátások is várhatók, nincsenek biztonságban a város dolgozói. De nemcsak a Városgazda dolgozói kerülnek az utcára, voltak…..
Spielberg 2010.12.26 20:25:10
Eddig úgy gondoltam, hogy a karácsony leghaszontalanabb folyománya az, hogy a gazdasági élet szereplői (de szépen fogalmaztam!) őrült késztetést éreznek arra, hogy ügyfeleiknek, partnereiknek, hűbéreseiknek és kitartóiknak mindenféle nemjó ajándékot küldenek. Annyi szar bor,…..
Spielberg 2010.12.17 18:04:07
Nyáron az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) összevonásából létrejött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az összevonás egyik fő célja átláthatóbb, a szervezeti párhuzamosságokat kiküszöbölő –…..
Spielberg 2010.12.01 19:33:23