Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jah-man

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
GyorshírA tavasszal, még egyszer utoljára 386 fővel újraválasztott parlament ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a személyi jövedelemadóról szóló törvény módosítását, miszerint ez év szeptember 1-jétől a parlamenti képviselők tiszteletdíja nem tartozik a…..
jah-man 2011.04.06 14:35:49
Egy különösen szigorú amerikai szövetségi törvény miatt akár 15 évre rács mögé kerülhet Marvin Wimberly, egy játéktermi automatákat gyártó és szervizelő orlandói cég alkalmazottja, mert megbuherálta a cég játékgépeit.Marvinnak, mint az elromlott gépeket megjavító…..
Varánusz Alkotmánytotó 2011.03.02 06:00:00
Van egy jó hírem, meg egy rossz: kormányunk megkezdte az alkotmánnyal kapcsolatos, 12 pontos kérdőívek kézbesítését. Ez a jó hír. A rossz, hogy még attól is egyszerűbbnek néznek minket, mint elsőre látszott.Az első furcsaság rögtön a postaláda mellett ért: a nálunk…..
Az amazon.com-ról lehet megrendelni egy díszdobozos merevlemezt, amin a Playboy összes páldánya rajta van 1953-tól 2010 decemberéig, azaz 650 magazinnyi tartalmat kapunk, 100 000 oldalt, nagyon jó cikkekkel, mert persze az ember a Playboyt csak és kizárólag a nagyinterjúk meg a…..
Biztos akad néhány név, akiről nem tudtál! Via  ..
A szokásos hétvégi wikipedia böngészés közben találtam az elmúlt vasárnap az aktuális dátumot: 1968-ban a mai napon - 01-11-én - hunyt el Seress Rezső.A Szomorú vasárnap legendájáról részletesen ír az urbanlegends.hu site, életéről pedig a wikipedia, innen csupán…..
Meglehetősen aktuális éppen az inkriminált Ice-T nóta médiahatóság általi fordítása, tehát cseppet sem meglepő, hogy beküldés is született belőle.Az első tettes Karcsi.Az Ice-T-gate kapcsán az NHMH lefordította az implikált számszövegét. Nem nyálaztam végig, de úgy…..
Egy jó szemű Homár-olvasótól kaptuk a tippet, miszerint a Tv2 Tények című műsorának meg kellene változtatni a címét, mert amit bemutatnak, annak csak bizonyos százaléka tény, már ha egyáltalán. A tévében december 8-án sugárzott riportban például egy Lipótmezőn rendezett…..
Ágnes története könyvről, színházról, gyerekről és felnőttről. Avagy minden mindennel összefügg.Hatalmas könyvrajongó vagyok, és ha szülővárosomban járok, minden alkalommal elmegyek a főutcai könyvesboltba és csemegézek a könyvek között, sokszor megkockáztatva, hogy a…..
jah-man 2010.11.29 13:16:22
Minden olyan jól szocializált gyereknek volt egy akváriuma, akinek a szülei nem engedték, hogy kutyát, macskát, vagy bármilyen más állatot tartson. A halakkal ugyanis nincs sok gond: senkit nem zavarva csendben elúszkálnak, és ha rendszeres időközönként kapnak Tubifexet, meg némi…..
 Szia, Tibi,itt egy szösszenet a konditeremből.Minden jótAndrás  Arcok a konditeremből A Befizetett PubiHúsz év körüli nyápic srác, tizenhatnak látszik, lányos arc, unott mosoly. Csak személyi edző társaságában látni, apuci befizette, hogy kicsit…..
Lezüllött szuperhőst szívat a Monster Magnet, tonnányi vizuális információt zúdít a Stone Temple Pilots, régi szintikkel és hülye műkörmökkel támad Zach Hill, a Foals új klipjének pedig egy bábfigura a főszereplője. Ezen kívül itt van még a kaotikus Crystal Castles, az…..
 Tevés őrségváltás a Buckingham Palace előtt vagy rizsföldek a Parliment Squareen, esetleg korcsolyázás a Temzén? - ezek a jövőképek fogadják a látogatókat a London Futures kiállításon.Hogy hogyan hat a klímaváltozás London jövőbeli életére? Milyen hatásai lesznek a…..
Szeptember 12-én érte el célját, Budapestet az Európai Kerékpáros Túra. Az augusztus 26. óta tartó út során az Európai Unió intézményeinek dolgozói tekertek végig a Duna mellett Donaueschingentól Budapestig. Az 1300 kilométeres túra az Európai Bizottság magyar képviseletén…..
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
A sorozat első évadjának 7 epizódjában Howard egy igencsak fájdalmas hetét követhetjük figyelemmel, amelynek zárónapján megházasodik. A helyzetből adódóan a hét tehát az esküvői előkészületek körüli bonyodalmakat feszíti a végtelenségig. Alapvetően a leendő feleség (a…..
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..