Regisztráció Blogot indítok
Adatok
himmelhergott

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1864. Abraham Lincoln merénylője, John Wilkes Booth (balra) Marcus Antoniusnak öltözve Shakespeare Julius Caesarjában..
Futóblog Szmog felett 2016.01.27 21:04:39
Ugyanúgy indult ez a reggel mint a többi. Reggel fél 6 kor keltem. Szokásos napi menetrend, majd kitekintettem az ablakon, hogy vigyek-e fejlámpát vagy nem. A nem mellett döntöttem. Ködben úgy sem látszik semmi. Talán a hegyen picit tisztább a levegő, persze itt is nagy a köd, nyálkás, a terep…..
himmelhergott 2017.09.08 11:14:01
van egy új modell:

store.nike.com/hu/hu_hu/pd/zoom-fly-futocipo/pid-11828001/pgid-12169972

kimondottan párnázott kategória

Amúgy normál lábállásra a legpárnázottabb modell anno a vomero volt
himmelhergott 2017.09.08 11:15:04
@domel: az előző bejegyzésem neked szól
Futóblog Ultramarathon Man 2014.08.08 10:03:32
Csodálatosan tudatlan tudok lenni, ami a futás nagy vagy híres neveit illeti. Dean Karnazesről (Wikipedia) is ebben a The North Face szponzorálta spotban láttam először: A videóban is említik a könyvét, aminek a teljes címe Ultramatahon Man: Confessions of an All-Night Runner. A…..
himmelhergott 2014.08.08 14:56:04
Futóblog Unfair play 2014.06.20 08:31:20
Kell-e a versenyszervezőknek a csalásra készülni? Kellenek-e az amatőr versenyeken bírók? Kell-e a bizalom vagy egy két csaló nem számít? Vagy mennyire mindegy, hogy 100. vagy 101. helyen végzel, vagy az 1000. vagy 1001. vagy? Minden fordítóba kell időmérő kapu? Szerinted? Sajnos…..
Ahogy az első részben februárban írtam, január végén kidobtam egy adag futocuccot, mert már mosás után is érződött rajtuk az a kellemetlen szag. Fő problémám a téli időszakban főleg az, hogy a reggeli futások után a futócucc bekerül a táskámba és napközben nincs…..
Általában elkerül az eső, de hosszú idő után végre újra elkapott. 10 fok volt már és rövid szerelésben indultam el egy jóleső futásra. Nem is volt ezen az útvonalon még soha semmi gondom. 7-12 km-ig a Duna töltésen a tököli nagytemplomig végig terepen futok, a többi…..
himmelhergott 2014.05.07 15:20:13
 A kibővített változat.  Múljék el tőlem e keserű pohár!     Akárhányszor misszióba mentem, elköltöttem egy halom pénzt egy külföldi internetes militaryboltban, hogy megvásároljam a szükséges felszerelésemet. A gyakorlóruhámat a hazai militaryboltokban…..
Sarokba szorították egy internetes vitában? Paráználkodáson kapták felebarátja asszonyával? Százmilliókkal nem stimmel a város költségvetése? Az Örülünk Vincent blog „Jobber érvelőkártyákkal” áll a köz szolgálatára.A Népszabadság 2003-ban meghamisította a…..
Amikor még egyesületben futottam, mindenkinek volt szellőző öltözöszekrénye. Hétfőn reggel vittük a frissen mosott szerelést és az edzés után mindenki betette a cuccait a saját szekrényébe. Minden megszáradt a másnapi edzésig. Ez így ment péntekig, amikor szüleink nagy…..
himmelhergott 2014.02.14 21:57:12
@RabiMiki: bezony!
eLzsÉ tegnap éjjel nagyon jól fogalmazta meg a problémát, ezért hozzászólását most teljes terjedelmében kiemelném ide: A köszönés érdekes dolog, én is mindig morfondírozok rajta. Amíg a Szigetre jártam, ott eszembe sem jutott köszönni, annyian jöttek szembe, hogy semmi…..
Futóblog Nike+ Running app 2013.11.17 21:59:04
Én megértem a dolgot. Lehet viccelődni azzal, hogy a Nike+ Running app valójában kinek és miért való, meg ki fut iPaddel. Tisztában vagyok vele ugyanakkor, hogy nem mindenki professzionális futó, mint Szasza, vagy Markocsán Sanyi. Én például nem vagyok az, de szívesen megyek el futni…..
Ha valaki azt gondolná, hogy a választási home-videókat készítő hobbbifilmes Fidesz-aktivisták után nincs lejjebb Baján – nos, az nagyot tévedett. Az E14 bájos, ajróper cigányirtós játékkal hívja fel a figyelmet arra, hogy miért is kell megismételni a Duna-parti városban a…..
Blogunkon majd bővebben is bemutatjuk Witkin munkásságát, mai bejegyzésünk PORTFÓLIÓ rovatában pedig egy kis bepillantást nyerhettek nem mindennapi életművébe. "Joel-Peter Witkinről egyszer azt írták, hogy művészete egy rész Hieronymus Bosch, egy rész A texasi láncfűrészes mészárlás. Életének…..
himmelhergott 2013.10.10 15:10:09
Sziasztok, újra csinálunk Futóblog ruházati terméket, sőt, innentől igyekszünk majd valamiféle rendszerben előállni velük hallgatva a közönség bátorító szavára. Úgy döntöttünk, hogy a comeback dizájnnak egy örök klasszikust választunk új csomagolásban. Nem is húznnk…..
Nem új reklám, viszont magyar felirattal érkezik: A reklám egyébként 2012 februárjában készült a TCU Baseball (Texas Christian University) szezonjára. A reklámot a Red Productions cég készítette. A magyar fordításról nincsenek információk, de köszönjük, bárki volt is...
A tárggyal ellentétben nem állítanám, hogy el sikerült érnem a kíváló sportoló kategóriát az elmúlt három hétben futással kapcsolatban. A helyzet az, hogy a lányom három hete, 2013. július 16-án este 19 óra 47 perckor született meg. (Ez a teljesítmény nem rám vonatkozott,…..
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A kormány által bevezetni tervezett új reklámadó-törvény 20%-os marginális árbevételadóval sújtja a médiavállalkozások reklámtevékenységét, ami egy döntően reklámbevételeiből élő médiavállalkozás számára akár 100%-os vagy azt meghaladó méretű társasági adóval…..
A három napos ünnep és a jó idő engem is csábított egy kis mocorgásra. Tegnap már futottam "hosszút", a vasárnapon úgy gondoltam, hogy egy Jászai-szigetkör-Jászai útvonalat csinálok meg, ami nagyjából 6-7 km. Elképesztően sok ember volt délután 4 körül, a hídon futás elég…..
Futóblog Téli gumi vagy hólánc? 2012.12.20 10:20:51
Biztosan ti sem vagytok papírkutyák és csodás edzéseitek vannak még ebben a hideg időben is a szabadban. Ha így van, akkor bizonyára ti is szembesültetek már azzal, hogy mennyi probléma van a nyári futócipőkkel a téli futások alkalmával. Az egyik, hogy bár nyáron aránylag jó…..
himmelhergott 2012.12.20 10:31:56
Nincs mese, már 2009-ben is mókás fickó voltam. Emlékeztem rá, hogy nem most futottam először Portugáliában, a Google pedig könyörtelen vadászeb: Bélcsavarodás az óceán partján címmel ki is dobta az akkori posztot. Most újra egy autós út vitt Portugáliába: az Opel itt mutatta…..
A morgás joga Ki kivel harcol? 2012.10.23 20:44:50
Orbán vs. Bajnai – a mai nap óta ország-világ tudja, az elkövetkező cirka másfél év róluk fog szólni. Eddig a kormány eredményei és Orbán Viktor folyt a csapból is – kérdés, vajon az ellenfele hol kap majd helyet a médiában? Kap egyáltalán? Agyonhallgatja a királyi tévé,…..
himmelhergott 2012.10.24 10:12:23
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
szép kis bagázs!
pofátlan barmok!
himmelhergott 2012.10.24 10:19:11
@Gertai:
okos!
ha jön a jobbik akkor lesz majd álmélodás pesten!
kiléptetnek az EU-ból, betiltják a raszta hajat stb.
HellerÁ sem fog milliókat kapni 'jobb a békesség' elv alapján.
Hónapok óta tervezgettem a cserét. A Nike Lunarglide 3. bevált, írtam már róla ódát is, ahogy a tavaly szeptemberi félmaratonon váratlan beugróként igen jól vizsgázott, de azóta eltelt egy év. Nem készültem semmilyen versenyre, épp az volt a lényeg, hogy különösebb,…..