Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiko grande

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai blogbejegyzésemben táplálni kívánom nagy kanállal a csirkeszárny-roppanás iránti elköteleződésedet. Annak ellenére, hogy a bő olajban sütéssel bátran elengedheted a napi kalória szükségletedet, ez az étel garantáltan mosolyt csal majd az arcodra. Íme a hozzávalók 4…..
kiko grande 2017.11.12 17:20:59
A pálfordult exszocialistának csak az a nemzeti, aki pont ugyanazt mondja, gondolja és teszi, mint amit a Fidesz. ..
kiko grande 2017.11.06 20:11:56
Budapesten egyre többen élnek, és mivel egyre többen jönnek a városba, egyre nagyobb a kereslet a lakások iránt. A belvárosi, jó közlekedéssel bíró kerületek a legnépszerűbbek, emiatt is lehetséges, hogy ma a legtöbb lakópark a XIII. kerületben épül...
kiko grande 2017.11.04 18:19:25
Kiújult a belháború a szocialistáknál...
kiko grande 2017.08.06 13:44:40
      Az utóbbi napokban több új kísérlet történt Horthy Miklós rehabilitálására. A III. kerület egyik panziója kertjében  szobrot állítottak a volt kormányzónak. Az eseményen felszólalt a Magyarok Világszövetségének elnöke is, Orbán Viktor pedig a nemzetet vezető, kivételes államférfiúnak nevezte…..
Autópályához közel lehet viszonylag kényelmes életet élni évekig? Igen, lehet, adja válaszul helyettünk is az Elite Park megálmodója, Jákob Zoltán tervező és Székelyhidi Gábor csapata. Az újbudai lakópark első ütemében 2018 harmadik negyedévében 268 lakás találja meg a gazdáját, egy hatalmas, V-…..
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok. Bizonyára mindenki…..
Múlt héten forgattunk Miskolcon, a Számozott utcákban. Azóta nyolcvan újabb ház bontását kezdte meg az önkormányzat. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a stadionrekonstrukció csak ürügy volt, a Számozott utcákban valamennyi házat le fogják dózerolni. A városvezetés szerint „a lakosság részéről…..
Az esküvő egyik legmeghatározóbb része maga a lagzi, a buli, ami egyértelműen azon áll vagy bukik, hogy milyen zenéket játszik a DJ vagy a választott zenekar. Azonban nem elég a bulira megfelelően gondoskodni a zenei aláfestésről.  A legjobb, ha a zene végig kíséri az egész…..
kiko grande 2017.03.31 18:23:37
Blogkocsma Ropogós sült csülök 2017.03.02 07:00:00
Tartottunk egy farsangi murit még a böjt előtt gyorsan. A szervezés természetesen a szokásos volt, mire mindenkihez eljutott az információ, a többség szervezett magának más programot. A csapat alig harmada jelezte a részvételt, időközben aztán ebből is lemorzsolódtak páran.…..
A nyári grillszezon után a téli időszakban fogy a legtöbb mustár. Nem lehet elképzelni mustár nélkül a sült kolbászt, virslit és sült húsokhoz a pácot. Emellett hajápolásra is javasolják, de kenje a hajára aki akarja, mert mi most azt a mustárt keressük, amibe a házi sült kolbászunkat tunkolhatjuk.…..
kiko grande 2017.02.08 19:35:06
Facebook-bejegyzésben kiáltja az éterbe bánatát és elkeseredését az ATV vezére. Oka természetesen Kálmán Olga váratlan távozása...
Bravó, mondhatnánk, ha komolyan gondolnánk, de nem gondoljuk, sőt. Elképesztő, hogy az a riporter, aki Juhász Pétert akarta lejáratni, de sikertelenül, Spéder Zoltánról olyan anyagot rakott össze, hogy az 5,7 millió forintjába került a tévének, hiszen a bíróság elmeszelte őket…..
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
kiko grande 2016.12.11 20:09:03
@bloggerman77: + egy csomó hallhatatlan szinkront ő csinált, ő magyarította élvezhetővé. Pl. Jar-Jar klasszikussá vált szövegeit a Star Wars-ból. Vagyis ez a Geszti-gyerek 50 év alatt letett valamit az asztalra. Az őt kritizálók mit tettek le az asztalra?
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
kiko grande 2016.12.09 08:17:28
Filmbook Cop Mortem 2016.11.23 06:00:00
Valamelyik nap épp a Stadionok állomáson grasszálok, bal oldalt Anger Zsolt vicsorog a Cop Mortem plakátján, bőszen szorítva pisztolyát. Előttem sopánkodik egy „csak hatos” csaj a pasijának: Annyira elegem van ezekből az akciófilmekből, tele van férfival, és mindegyik lövöldözik, meg erőszakos. Le…..
Mondhatnak, hazudozhatnak bármit: az LMP eladta magát a Fidesznek. Ki tudja, mi volt ár? Schiffer alkotmánybíró lesz? Az LMP-hez az utolsó pillanatban beeshet néhány tízezer ajánlócédula? Valahogyan megint meglesz az 5,01 százalék? Ami itt történt az minimum árulás. Amikor Schiffer András…..
Sok minden eszembe jutott, amikor azt olvastam ma az Átlátszón, hogy Kertész Balázs (aki ugye Rogán kávépartnere és bizalmasa gazdasági ügyekben, és akiről az Index kimerítő mélységű oknyomozó riportot közölt nemrég) állandó lakosként van bejelentve egy tulajdonában álló luxusvillában,…..
A playbackelés egyidős az emberrel, kölyökként is ott tátogunk a tükör előtt a Metallica-nótára, és rázzuk a rőzsét, miközben azon imádkozunk, hogy ad egy, nőjön már a hajunk a hátunk közepéig, és hogy a szüleink ne akkor jöjjenek ki az előszobába, amikor éppen James Hetfield valamelyik legendás…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Mostanában betegesen rettegetünk a vitától. Kommentekben ugyan előszeretettel gyalázkodunk, de a közösségi médiában egyre inkább burokba zárjuk magunkat, és olyan mesterséges környezetbe menekülünk, ahol nem kell megmérettetnünk érdemben saját álláspontunkat. (Mi sem jellemezhetné ezt jobban, mint…..
Úgy tudjuk, Krizsó Szilva januártól az ATV-n vezet majd egy női talkshow-t, ha minden igaz, Libikóka címmel. Az MTVA Ridikül és a Super TV2 Micsoda nők! című műsora mellett ez lesz a harmadik ilyen tematikájú műsor, de 116 csatornán elfér. Az ATV-nek volt már női talkshow-ja, a Nő háromszor, ettől…..
kiko grande 2016.11.11 20:58:03
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..