Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F. Tamás

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnap esti Super Bowl alatt Fox saját sorozatai, egy rakás reklám és jó pár filmelőzetes mellé odafért egy-egy tévés breaking is. Ezek közül a legnagyobb kétségtelenül az első Stranger Things-előzetes a második évadról, de van új teaser a Twin Peakshez is, és persze más apróságok...
Utolsó három napunkat nagyrészt a karácsony megünneplése, valamint az időjárás hektikussága és a tömegközlekedés nehézségei határozták meg, úgyhogy nagyrészt a ház körül maradtunk - medencéztünk, karácsonyi bevásárlást intéztük (na, ez pont olyan, mint otthon!), illetve a közeli tó körül sétáltunk...
Amikor terveztük az utat, eltöltöttünk néhány órát azon a kérdésen, vajon hol is kezdjünk. Igazából Kriszta fejében meg sem fordult az elején, hogy Thaiföldön kívül más országokat is meglátogassunk, én vetettem fel először, hogy ha már ilyen hosszú időre és ilyen messzire megyünk, hiba lenne, ha nem…..
Az elutazás előtt rengeteg kötelező és erősen ajánlott dolgot el kell intéznünk. Ez független attól, milyen időtartamot tervezünk külföldön eltölteni, de nyilván minél hosszabb távollétet tervezünk, annál több minden kerül be az ajánlott dolgok listájáról a kötelezőekére. Hogy ötletet adjunk…..
Érkezés: December 26. Ez a bejegyzés elsősorban egy önmagunknak szánt jegyzet, miket szeretnénk Thaiföldön megnézni. Hasonlót találtok a Szingapúr és Malajzia menüpontok alatt is. Aki járt már erre, írhat ötleteket, tanácsokat - előre is köszönjük!..
Érkezés: december 9. Ez a bejegyzés elsősorban egy önmagunknak szánt jegyzet, miket szeretnénk Malajziában megnézni. Hasonlót találtok a Szingapúr és Thaiföld menüpontok alatt is. Aki járt már erre, írhat ötleteket, tanácsokat - előre is köszönjük!..
Érkezés: december 2. Ez a bejegyzés elsősorban egy önmagunknak szánt jegyzet, miket szeretnénk Szingapúrban megnézni. Hasonlót találtok a Malajzia és Thaiföld menüpontok alatt is. Aki járt már erre, írhat ötleteket, tanácsokat - előre is köszönjük!..
Utazás, transzfer Ahogy Kriszta is írta, Thaiföld volt az elsődleges célunk, de úgy gondoltuk, ha már ilyen messzire elmegyünk otthonról, akkor egy kicsit körbenézünk a környező országokban is. Az eredeti elképzelés szerint a nagy kalandot 3 hónapos időtartamra terveztük, de ebből a tervből a…..