Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ACM

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vezér utca Fogarasi út és Egressy út közötti felhagyott külterületi szántószerű állapotára még a sokat látott zuglóiak is rácsodálkoznak míg a Vezér utca úttestjén kátyúin hánykolódnak. Van ebben az állandóságban, gyepűszerüségben valami sorsszerűen megnyugtató: polgármesterek, országgyűlési…..
 Kösz a türelmet. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni Andrea Pirlo szerepét a Juventus feltámadásában. Megőrülünk a játékáért, ahogy fazont szab és ritmust diktál a legelső torinói meccse óta. A Milan elleni siker során annyi ohh! és ahh! szaladt ki szánkon eleganciája és…..
A vasárnapi jóidő lehetővé tett egy kis kiruccanást a nem túl távoli Tihanyba, ami a kedvenc balatoni településem. Fekvés, kilátás, rezgésszám: tökéletes. A sétám során figyelmes lettem egy házikóra és annak kitárt kertkapujára, ahol ez a kép fogadott. A ház lakója, a…..
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Maru az internet egyik legismertebb figurája, legalábbis a cukiságfüggőségben szenvedők körében. :-) Minden idők legdobozfüggőbb cicájának legfrissebb kalandját láthatjátok most.Forrás: indavideo..
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
Még mindig Paley Center, és spoilerek: júniusban tér vissza a True Blood negyedik évada, ennek örvén a főszereplők és Alan Ball készítő mesélt pár dolgot a történetről, de nagyon szőrmentén bántak a spoilerekkel - az EW.com szerint a sorozat stábjára amúgy jellemző, hogy nem…..
Az idei pilotszezon egyik legkeresettebb színésze, a Showtime Vértestvérek című sorozatának egykori főszereplője, Jason Isaacs volt. Több ajánlatot is kapott készülőben levő projektektől, végül az NBC-nek forgó REM című dráma mellett döntött, amit a Fox idei évadának egyik…..
ACM 2011.02.22 07:03:35
A magyar labdarúgó-válogatott mit sem veszített tavalyi népszerűségéből. A tegnapi Azerbajdzsán elleni mérkőzésre több mint 660 ezer néző volt kíváncsi, és közel 300 ezer néző végig is szurkolta a 2:0-ra megnyert összecsapást.Idén először lépett pályára az Egervári…..
A CBS feleslegesen aggódik az imidzse miatt, a Hollywood Reporter felmérése szerint ugyanis minél több kokót szív fel Charlie Sheen a pornós ribancok seggéről, annál nagyobb népszerűségnek örvend - legalábbis a fiatal férfiak körében. A Két pasi meg egy kicsi főszereplője most…..
Heteken belül visszatérnek a TV2 legnézettebb sorozatai. Természetesen a Doktor House-ról és az NCIS-ről van szó, de a Született feleségek legújabb epizódjait is meg lehet nézni szerda esténként. Ráadásul mindhárom sorozatból a legfrissebb évadok kerülnek adásba, ami azt…..
Mármint ahhoz, hogy a sorozatot indító epizódhoz képest gyökeresen változtassanak. Továbbra is volt csöcs, de nem öncélú, az erőszak ábrázolása nem ment túl azon a határon, ami után már karikatúra lett volna belőle, az intrikák, a fősodor szépen illeszkedett a b- és…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.01.12 09:30:00
A csudahangú ex-hajléktalant bevitték a rendőrök, mert bársonyos baritonján a lányával üvöltözött valamelyik éjjel. A TCA-turnén Fox-nap volt: Kevin Reilly, a csatorna vezetője szerint a Fringe nem meghalni megy péntekre, és ha a nézők kitartanak mellette, és hozza a…..
PTinfo Fura egy üléselrendezés 2011.01.09 08:46:00
December 28-án Szöulban az egyik SMRT telephelyen egy új jármű sajtóbemutatóját ejtették meg. Az SMRT, a Seoul Metropolitan Rapid Transit Corporation a szöuli metróhálózat üzemeltetőinek egyike, kezelésében áll a dél-koreai főváros metróvonalai közül az ötöstől nyolcasig…..
Simon Baker új szerződést írt alá a CBS-szel, illetve a Mentalista című sorozatát gyártó Warner Bros Televisionnel, ami hét évadra a stabilan teljesítő krimi mellé köti - harmincmillió dolláros fizetéssel. A színész jelenlegi szerződése mellesleg hat évadra szól, ezt…..
Főleg sorozatokra épül a januárban induló Story5 csatorna műsorstruktúrája. Az új csatornát a Story4 indítja és először közel 700 ezer háztartásban lesz elérhető. A Story4 január 4-én új, nőknek szóló, romantikus csatornát indít Story5 néven. Az elsősorban sorozatokból…..
Miért nincs Fringe? Miért csak most van Hősök? Hova tűnt a Castle? Ezeket a kérdéseket naponta kapjuk kommentben és emailben is, ideje nagyjából rendet tenni a fejekben. A magyar kereskedelmi televíziók nem az amerikai évadbeosztást követik, nálunk nem akkor és nem úgy kezdődik az…..
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Nem halad a kutya, ha nem mozog a lába. De hát haladok... akkor mozogjon az a láb!Sixx találata You Tube..
ACM 2010.09.23 15:41:51
@Sandy-Yondy:
Valóban nem vette fel a lány, kb. a derekáig ért neki a kutya.
Nincs kutyám, de én kerülném a mozgólépcsőt vele. A földalattin rendszeresen együtt utaztam egy vak emberrel, ill. vakvezető kutyájával. Ők is a Deákon szálltak le, aztán át a 9-esre, de nem mozgólépcsőztek, a másik kijáraton át jöttek fel a felszínre, még ha ezzel kerültek is egy nagyot.
Véget ért a True Blood harmadik évada is, és ugyan az első pár epizód azt sejtette, hogy akár az első etap színvonalát is megközelítheti a falusi vámpírok és mindenféle természetfeletti haverjaik/ellenségeik története, a második fele leült, és helyenként kifejezetten unalmas…..
Mindannyian tudjuk mikor van karácsony, húsvét és mikor kelünk útra, hogy nyári tűzijátékot lessünk. Augusztus 10-e több szempontból kilóg a sorból, nemhivatalosan ugyanis ez lenne a Lusták Napja. Miért is ne? Ünnepeljük az anyákat, az apákat, de mi lesz azokkal, akik a…..
ACM 2010.08.23 10:50:01
@Minden ingyen:
Én is ezt kérdezem.