Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-cseti-

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos dolog, hogy az EU pampogásának hála lettek fixáras roamingcsomagok a Vodafone-nál és a T-Mobile-nál, azonban az olcsóbbik változat napi 5MB-os limitét lehetetlen értelmezni, annyira kevés. E. az 50MB-os csomaggal próbálkozott, illetve a Vodafone magától üzente neki…..
Korábban már írtam, milyen nagy élmény volt nekem az első magyar mesemondó fesztivál, amin új ismerősöket, barátokat szereztem. Az egyik ezek közül Wayqui volt, a perui vándor mesemondó.Így amikor a fesztivál után megtudtam, hogy Budapesten marad még néhány napra, rögtön…..
Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de úgy látom, a média és a kormány kezdi aránytalanul eltúlozni a kolontári vörösiszap-katasztrófa súlyosságát.A katasztrófa önmagában súlyos. De a környezeti kárt "Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófájának"…..
Legalább akkora (ha nem nagyobb) ikon mint a pitbúl kutya meg a shinter!! "Csoportvezetővel szeretnék beszélni."=PRICELESS! ..
-cseti- 2010.02.02 15:51:49
@AntiChrist: A felvételen egy úr hangja van és volt is vele valahol interjú amúgy... szóval a nős izé az kamu lehet
Hűséges olvasóink és állandó sajtólevelezőink kérésére az alábbiakban a PANKKK-program mögé nézünk. A Lángoló Gitárok kérdéseire Berta András, a programiroda vezetője válaszolt: Mióta létezik a PANKKK és hogyan alakult a költségvetése az elmúlt években? A PANKKK,…..
-cseti- 2009.06.10 12:22:14
@Borgnine: "Zenekarok pályázhatnak lemezfelvételre."
ez igaz, viszont meg kell jegyeznünk, hogy az első lemezes támogatás alapfeltételei között olyanok vannak, hogy kell már rendelkezned hanganyaggal illetve kell szerződve legyél egy kiadóval. Tehát mivel megfelelő minőségű hanganyag nélkül nem tudsz házalni kiadónál - néha azzal sem :) - és kiadó nélkül nem kapsz lemezfelvételre támogatást így sok csóró, protekcióval, ismeretséggel nem rendelkező viszont tehetséges bandának esélye sincs erre.