Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lennox

46 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fenntartva a kis tradíciómat (példának itt a tavalyi), idén is élőben végigblogolom az Oscar gálát. Idén az a nehezítő körülmény van, hogy a műholdvevőm, aminek segítségével szoktam nézni a közvetítést (a német ProSieben csatornán), egy jó ideje önállósította magát.…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
A Walmart kotyogott egy kicsit a Csillagok között (tengerentúli) BD-változatáról, és még egy nem túl nagyméretű artworköt is közzétett róla, amit alant csodálhattok meg. Az áruházlánc szerint a gyűjtői változat két BD-t és egy DVD-t kínál majd digipack csomagolásban, egy…..
Vagy nevezzük inkább rosszrovarnak? Az alábbi (klikkre nagyobb méretben is megtekinthető) banneren látható elsőként a jövő augusztusban érkező Hangya ellenlábasa, Yellowjacket (azaz Fullánk?), akit a Marvvel Moziverzum második fázisának utolsó epizódjában Corey Stoll alakít…..
Őrület. Azt hiszem, aligha lesz olyan éves összesítő, melyen ne az alábbi trailer érdemelné ki "az év legjobb előzetese" címet, minek köszönhetően maga a film - Mad Max: A harag útja - is felkerült 2015 legjobban várt filmjei közé. És jó ideje várunk már rá. George Miller…..
Holnap érkezik Az ébredő Erő első előzetese, és mások nevében ugyan nem tudok nyilatkozni, de közel sem érzem annyira felfokozottnak a hangulatot, mint kéne, pedig igazán bizakodóak lehetünk, jó kezekben van a cucc. De hogy kissé felpörgessem a hájp-gépezetet (már csak magam…..
Figyeld meg, ha szörcsögő hangot csinálsz a száddal, akkor egészen más lesz tőle a poszter hangulata. (Csütörtökön jön az új trailer: vajh az is nézettségi rekordot dönt? Vagy mióta kiderült, hogy péniszmentes lesz a film, azóta már nem is olyan izgi?) ..
Jövő májusban (még szép) nálunk is beköszönt Ultron kora, kinek magyar hangját egyelőre... szokni kell. Összehasonlításképp kattanj az eredetire!..
Lennox 2014.10.28 14:25:45
Fú, nagyon vicces Bolba Tamással Ultron. Hirtling István tökéletes lesz.

@merlinicus: Scarlett Johansson magyar hangja itt szerintem Ruttkay Laura.
És hát a vélemények... "Kimondhatom már, hogy a Csillagok között elképesztő?" - Edgar Wright Lenyűgöző, mennyire ambiciózus és intelligens Chis Nolan Csillagok közöttje. Fantasztikus játék, elképesztő képek. Nézzétek meg (70mm-es) IMAX-ben! - Brad Bird Továbbá:…..
Nem újdonság, hogy a Forum Hungary szereti kenegetni a rajongóknak, így aztán a hónap (nyár?) legmenőbb filmjét is jó sok változatban mutatja be, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. A Galaxis Őrzői a következő változatokban jutnak el a magyar mozikba: - IMAX 3D…..
Talán szembetűnő dolog lesz, talán nem, de egy jelentős eltérés mindenképpen akad majd a Marvel moziverzum korábbi opusai és A galaxis őrzői között szinkrontéren: ezúttal ugyanis nem a Mafilm Audio Kft. készítette a magyar változatot. Chris Pratt – Miller Zoltán. Az…..
Számon tudja még valaki tartani, hogy a Marvel hányadik fázisnál tart? Pénteken a Disney öt(!!!) új időpontot jelentett be, egyelőre címek nélkül, amikre a július 26-i Comic-Conig kell várni. Az elolvasom után konkrétumokat is közlünk, aztán a kommentekben beindulhat a tipp- és/vagy kívánságözön: ki…..
Lennox 2014.07.20 12:20:11
- SPOILERMENTES - Tíz év telt el azóta, hogy majominfluenzának hála az emberiség megtizedelődött. Nem lehet tudni, hányan maradtak életben, a túlélők kisebb-nagyobb közösségekbe tömörültek, és a civilizáció romjain építkezve próbálnak valamit újrakezdeni. A Caesar (Andy…..
Oké, komolyan veszélyes vizekre evezek az alábbi találgatással, és ha felültem volna egy nagy félreértésnek, akkor hat vödör hamut szórók a fejemre, megígérem. Na, de az van, hogy megjelent a Redditen egy forgatási fotó 2015 egyik legnagyobb sikervárományosából, melyen Joss…..
Az Entertainment Weekly szállítja az első igazán jó képet a Mad Max sokat halogatott folytatásából, melyen immáron nem csak a címszereplőt láthatjuk (Tom Hardy reinkarnációjában), hanem izé... a kvázi másik címszereplőt is, azaz Imperator Furiosát (Charlize Theront extrém…..
Lennox 2014.06.25 19:11:28
@isvean: Ez a Mad Max 4. része, szóval nincs szó rebootról. Elvileg Tom Hardy Mel Gibson fiát fogja alakítani.
Hector (Simpn Pegg), a népszerű pszichiáter egy nap arra ébred, hogy egy csaló: hogy adhatna ő bárkinek is tanácsot arra nézve, hogy mi a boldogság, ha még maga sem találta meg azt? Ezért aztán felkerekedik, hogy a világot bejárva megtalálja az igaz boldogságot. Ha ez egy kissé…..
Lennox 2014.06.24 16:07:30
@lisztes: Kár, hogy foglalt a Boldogság nyomában. :)
Nos, nem lehet azt mondani, hogy Star Lord magyar keresztsége nem volt mifelénk beszédtéma, így aztán a Forum Hungary volt olyan jó, és nekünk adta A Galaxis Őrzői újabb magyar karakterplakátját, melyen újabb kulcsfigura magyar nevét ismerhetjük meg. Mármint a felét. Habár van…..
No, kérem szépen, ez az a film, amiért Matthew Vaughn lepasszolta az X-Ment (amikor az még csak Az elsők közvetlen folytatása lett volna), nem mintha rossz matériáról lenne szó, ugyanis a szuper titkos kémszervezetről szóló film Mark "Kick-Ass" Millar és Dave "Watchmen" Gibbons…..
Már sok mindenről esett szó a következő tévés szezon kapcsán, de most, hogy a nagy amerikai adók előálltak az őszi műsorrendjükkel, itt az ideje átnézni, mit fogunk látni a kis képernyőn, ha véget ér a nyár. Mivel mi nem kötöttük magunkat a kereskedelmi adók kínálatához,…..
Miközben a jó nép arra vár, hogy Godzilla betrappoljon a mozikba, addig a Paramount marketingesei sem ülnek ölbe tett kézzel: tegnap új plakáttal (yihaaa!) és három új képpel (Stellaaa!) jelentkeztek Transformers-ügyben, ma pedig bejelentették, hogy a film soundtrackjén…..
Néhány évvel ezelőtt nagyon nedves volt a szám széle. A Universal a kegyetlenül alul értékelt Gore Verbinski rendezővel közösen készült filmre adaptálni az utóbbi évek egyik legeredetibb rpg/fps-ét, a BioShockot, amely egy alternatív múltban játszódó steampunk-horror volt,…..
Új kezdeményezésünkben megpróbáljuk a lehető legkorábban kideríteni, hogy egy-egy kiemeltebb film (vagy éppenséggel kuriózum) milyen játékidővel bír. Feltéve ha van rá igény. Van? Lesz? Mindenesetre az InterComtól most tudtuk meg, hogy négyből két májusi bemutatójuk, a…..