Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bst1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármennyire is hihetetlen az utókor számára, de a Szovjetunió nem a hidegháború ideje alatt, hanem már 1942-ben elindította a nukleáris energia katonai felhasználását célzó programját. A repülőgépszárnyakra hasonlító betontömbök sérüléseiből határozták meg a lökéshullámok erejét (Fotó: Nadav…..
A tengerészgyalogság 66 éves, nyugállományú tábornokát választotta Donald Trump leendő védelmi miniszterének. A Pentagon új vezetője az egyik legtapasztaltabb stratégának számít az amerikai hadseregben, aki az Iránnal kötött atompaktum legélesebb kritikusa volt, nyugdíjaztatása is részben a Barack…..
bst1 2016.12.02 15:04:42
@Osz Apo: Azért nem kéne, hogy miniszter legyen, maradna a kaptafánál.
bst1 2016.12.02 15:08:46
@fifibá55: Nem, nm ezt várná el az ember. És nem azért, mert, hogy ne lenne olyan szitu, hogy le kell lőni valakit, de az már beteges dolog, ha ezt élvezi is valaki.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy Ábrám/Ábrahám különleges jelentőséggel bíró karakter a Bibliában, mint az, hogy a judaizmust, a kereszténységet és az iszlámot is ábrahámi vallásként szokás emlegetni. Az elkövetkező fejezetekben az ő története tárul majd elénk, melyben a bőkezűen adagolt szexen,…..
bst1 2016.12.01 15:30:58
@Atomic Warning: Mégis, mégis, azon "tudatlan pszichopaták" (bár nem tudom ezt honnan veszed, tán oly idős vagy, hogy ismerted őket?) igen mély nyomokat hagytak a történelemben. Vajh, a te szövegednek hol marad nyoma?
Mióta a világ egyik vezető jótékonysági szervezete, a Charities Aid Foundation (CAF) a Gallup közreműködésével méri a világ országainak jótékonysági indexét (World Giving Index, WGI), azóta még egyszer sem szerepelt Magyarország ennyire hátul a rangsorban. A vizsgált 140 ország között idén a 134.…..
bst1 2016.12.01 12:50:35
@Terézágyú: így van, és ha csak a reklámokról lenne szó, de sajna a tettek is ilyenek
Van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja. Van, aki megveti, van, aki csodálja (Megígérem, nem fogok rímekben beszélni). Sokan költöznek Amerikába egy jobb, és újabb élet reményében, hogy megvalósítsák az álmaikat, majd fejüket vesztve rohannak hazáig. Az amerikai életstílus nem való mindenkinek. A…..
bst1 2016.11.23 16:09:29
@kewcheg: Nem biztos, hogy ez jó. Igazad van, hogy ha csak tegeződés van egyszerűbb a gyerekeknek, de amit nyer a réven, elveszti a vámon, mert nem is tud olyan egyszerűen árnyalni, amire pedig szükség van a kommunikációban.Tudtommal Japánban pl még sokkal bonyolultabb ez a renszer, és a gyerekek megtanulják.
Hanyatt vágódott a saját banánhéján a miniszterelnök: az általa benyújtott alaptörvény-módosítást leszavazta a Parlament. Több mint 6 éve nem történt ilyen: Orbán nem tudta átvinni az akaratát a törvényhozáson. A Jobbiknak sikerült ellenzékként viselkednie, és az MSZP-ben sem akadt két áruló a…..
Erőszakos cirkuszba torkollt az '56-os évforduló. Füttyögés, köpködés, verekedés képei járták be a hazai- és világsajtót a nemzeti ünnepen. A főkolompos a szereplési mániás, túlmozgásos Juhász Péter, aki azzal próbált népszerűséget csiholni, hogy fütyülős balhét szervezett a központi…..
bst1 2016.10.25 14:34:23
@prolee: Igazat szólsz, sajnos.
Bő egy hónappal ezelőtt volt egy poszt, melyben egy hír kapcsán azt a kérdést tettem fel nektek, hogy ha az utolsó (vagy jelenlegi) magyarországi fizetéseteket megtoldanák 100 ezer forinttal, visszaköltöznétek-e (vagy maradnátok-e). A poszt kapcsán írta meg véleményét Paul, ez…..
Valami nagyon nagy baj történhetett! Nézem az internetet, még ott sem tud róla senki! Hallgatom a különböző Orbán-tévéket – semmi, tovább a rádiók egyenhírműsoraira – ott sem lettem okosabb. Lehet, hogy én aludtam át az orbitális katasztrófát?Az egyetlen hitelesnek mondott website-n – a fidesz.hu-n…..
Dacára a 15 milliárd forintos agymosásnak, a rengeteg aljasságnak és hazugságnak, masszív vereséget szenvedett Orbán népszavazása a (nem létező) kötelező kvótáról. Stratégiai hibát vétett Orbán, amikor elhitte magáról, hogy képes a vízen járni és meg tud nyerni egy olyan népszavazást, ahol az…..
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..