Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PlusSizePhotography

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt is vagyok az újabb "Magunkra vettük" résszel, mely ezennel a szeszélyes tavasznak köszönhetően tartalmaz mindent. A kabáttól kezdve a rövidszoknyáig, hiszen ki tudja, melyik nap milyen idő lesz. :) Reméljük, ezennel is segíteni tudunk abban, hogy merre induljatok el, ha plus size ruhákat…..
Hosszú szünet után újra itt van a legújabb, a 12. "Magunkra vettük" rész, hogy még több tippet, ötletet osszunk meg Veletek, Drááága kerekded Hölgyek!! Hogy merre induljatok el, s mit merre találtok, ha a rajtunk látható ruhák megtetszenének, akkor megtaláljátok a képek alatt, ahogyan azt már…..
És itt is van a legújabb, a 11. "Magunkra vettük" rész, hogy még több tippet, ötletet osszunk meg Veletek, Drááága kerekded Hölgyek!! Hogy merre induljatok el, hogy mit merre találtok, ha éppen a rajtunk látható ruhák tetszenek, azt megtaláljátok a képek alatt, ahogyan azt már megszokhattátok.…..
Bár már jó ideje nem jelentkeztünk a ruha-kommandónkkal, de most annál nagyobb lelkesedéssel és szeretettel osztom meg Veletek a "Magunkra vettük"legújabb részét. Ez alkalommal a bolondos és változó tavaszhoz öltöztünk: rétegesen, színesen, olyor pedig az örök, klasszikus feketét vettük fel. Míg én…..
Hosszú kihagyás és a karanténos időszak után újra itt vagyunk a ruha-kommandóval, vagyis a "Magunkra vettük"  legfrissebb részével! A kedvenc ruhadarabjainkat hoztuk el Nektek és reméljük, hogy ismét segítségetekre lehetünk, drága kerekded Hölgyek, hogy merre induljatok el, ha éppen a rajtunk…..
A napokban nálam járt Balázs Andi színésznő, kiről minden alkalommal hatalmas megtiszteltetés képeket készíteni. A fotózás után még sokáig beszélgettünk, aztán eszembe jutott, hogy készítek vele egy interjút, mert szeretem Andi gondolatait, életszemléletét és ezt szeretném megosztani Veletek is.…..
Már olyan régen jelentkeztünk a "MAGUNKRA VETTÜK" rovattal, hogy azt találtuk ki, hogy ezennel ÜNNEPI hangulatban tesszük meg. A 8. részben azt mutatjuk meg Nektek, milyen színes is lehet a karácsony.  Nem szükséges mindenáron csak az elegáns vonalat képviselni, lehet játszani ezeken a napokon is a…..
Újra itt vagyunk a ruha-kommandóval, a "Magunkra vettük"  legfrissebb részével! Ezennel is a vidámságot, a színeket hoztuk el Nektek és persze az örök Jolly Jokert, a feketét is. :) Reméljük, ismét segítségetekre lehetünk, drága kerekded Hölgyek, hogy merre induljatok el, ha éppen a rajtunk…..
Arra gondoltam, írok egy olyan blogbejegyzést, amiben elmesélem, hogyan is működik egy fotózás nálam?! Olvasd végig, hogy tudd, hogyan készülj, mikor jössz hozzám.  ;)    1. LÉPÉS  Először megnézed  a fotócsomagokat, melyeket IDE KATTINTVA találsz meg, hogy melyikre szeretnél jönni hozzám, vagyis…..
Rég jelentkeztünk már a ruha-kommandónkkal, de íme újra itt van a "Magunkra vettük", ééés ezennel a közelgő tavaszt, a színeket hoztuk el Nektek. :) Reméljük, ismét segítségetekre lehetünk, drága kerekded Hölgyek, hogy merre induljatok el, ha éppen a rajtunk található vagy a hozzá hasonló ruhák…..
Ha eljössz hozzám egyéni plus size fotózásra, tudnod kell ezt a 7 dolgot: 1. Csak ketten leszünk a fotózáson, Te és én. Nem lesz több létszámú stáb, akik feszélyezhetnek, nem lesz férfi világosító sem, aki méricskélne Téged vagy egy modell alkatú asszisztens, csakis ketten leszünk, így úgy…..
Ismét itt vagyunk, jöttünk, siettünk, ahogy csak tudtunk, hogy segíthessünk Nektek plus size Nőknek!! Ezennel a lábainkon van a hangsúly, oda nézzetek! :) Színes harisnyákat mutatunk Nektek és néhány leggingst. Köszönjük, ha megosztjátok a bejegyzést, hátha a körülöttetek élő telt Hölgyeknek is…..
Tádááám! Ismét itt vagyunk, immáron 4. alkalommal jövünk a "Magunkra vettük" ruha-kommandóval, amikor is olyan plus size ruhákat - ebben a részben főként kabátokat mutatunk meg Nektek, Drááága kerekded Hölgyeiiim -, melyeket Ti is beszerezhettek magatoknak. ;) Reméljük, ezennel is segítségetekre…..
Reméljük, ismét segítségetekre lehetünk, drága kerekded Hölgyek, hogy merre induljatok el, ha a rajtunk található vagy a hozzájuk hasonló ruhák megtetszenek. Ezennel a nadrágokra tettük a hangsúlyt, miként is variálhatjuk lazább, avagy elegánsabb stílusban. Méreteinket megtaláljátok a közös…..
Nem is olyan régen fotóztam Vikit, s ekkor szóba került, mennyire jó, hogy jön a Frida Kahlo kiállítás Budapestre, mert hogy mindkettőnk mennyire szereti. Miközben erről beszélgettünk, el is képzeltük, milyen lenne Frida, a mára már ikonná vált mexikói festőnő, ha plus size nő lenne..., így…..
 Itt is van a "Magunkra vettük" 2. része, melyben újabb összeállításainkat láthatjátok. Reméljük, ismét segítségetekre lehetünk, drága kerekded Hölgyek, hogy merre induljatok el, ha éppen a rajtunk található vagy a hozzá hasonló ruhák tetszenek. Méreteinket ismét megtaláljátok az alábbi fotónkon,…..
Sokan kérdezitek tőlem a fotózásokon, én hol találok magamra való nadrágot, felsőt, és a Plus Size photography VIP zárt csoportjában is egyre többször téma, ki hol szerzi be a nagyméretű ruháit? Így arra gondoltam, készítek Nektek egy bejegyzést, mely segítségetekre lehet, így Annával együtt most…..
Rajtad miért van plusz kiló??Mert ért gyermekkorodban egy nagy megrázkódtatás? Abbahagytad a rendszeres sportot? Egy gyógyszer mellékhatása? Szültél egy vagy több gyerkőcöt, s azóta alig mennek le a kilók? Pajzsmirigy probléma?Vagy nézzük a lelki hátterét? Magányosnak érzed magadat? Így védekezel, s…..
"Miért fotózol kövéreket? Azok dagadt disznók, azokat le kell vágni." Kaptam egyszer ezt a kommentet a Plus Size photography oldalamon. "Kedves és okos" teremtés volt az írója, mondhatom.Mit reagáltam erre? Kitöröltem. Miért? Mert bár lehet túl fellengzősen hangzik - vállalom-, de van az a szint,…..
Igen, igen, így is lehet! Szexinek lenni pluszkilókkal. Félreértés ne essék, nem a sport ellen vagyok, csak, mert nagyobb a seggem, mint a legtöbb ruhabolt próbababájáé, hiszen én is mozgok rendszeresen, hanem az egészséges önkép, önbizalom mellett állok ki. De hogyan, miközben azt látni, olvasni…..
2017. november 12-én, vasárnap rendezzük meg a PLUS SIZE NAPOT. Az idei már a 3. alkalom lesz, és ezennel a La Vida Rendezvényházban tartjuk, Budapesten. De kik a szervezők? Tóth Viki, a PLUS SIZE NAP megálmodója és én, Erdős Juci, a Plus Size photography fotósa. Még 2014 tavaszán Viki előállt…..
Hagyjuk már abba ezt a gebe kontra dagi dolgot!! Lejárt lemez. Mire jó ez?? Mire jó mást kritizálni?? Ezzel a módszerrel mikor érezte magát jól valaki is rövid- vagy akár hosszútávon??Magukat elfogadónak tartó, pozitív irányt mutató személyek is beleesnek olykor ebbe a hibába. De miért?? Lefikázni a…..
Hogyan tudnék boldog fotókat készíteni, ha én magam nem vagyok az? Sehogyan.Amíg magadat nem látod szépnek, amíg nem érzed szívedben a békét és a határtalan boldogságot, addig mindegy, mit teszel, mást sem, az Életedet sem fogod értékelni, szépnek látni.Mi a Boldogság…..
Ez egy komplex dolog, de elárulom, igyekszem ignorálni az életemből. Miért, s hogyan? Tiniként az akkori párkapcsolatomban sokat éreztem ezt, mondjuk volt is okom rá, de mai fejjel már azt gondolom, hogy mégsem. Mikor rájöttem, számomra nem jó ez az érzés, mert annyira feleslegesen kattog az ember…..
De most komolyan azon fogsz szüttyögni, hogy kövér vagy??Komolyan?? Tényleg megéri Neked minden nap ostorozod magadat, mert nem olyan vagy mint a divatos címlaplányok - aki amúgy totál széjjelretusáltak -, esetleg nem, mint 20 évvel ezelőtti önmagad?? Oké! Ha zavar változtass!! Ha viszont nem…..