Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Catmayer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihirdették a Michael Jackson-emlékműpályázat győzteseit. Az első díjat egy gigantikus visszaszámláló kapta, amelyen a szerzői jogok szabaddá válásáig tartó időt követhetjük nyomon. A második helyezett egy aranylapokkal borított szélerőmű lett, a harmadik díjat a neves…..
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
Elmúlt már az igazi roham, amikor a határon túli magyar diákok elárasztották a szegedi középiskolákat, de a fiatalok elvándorlása nem állt meg. A legtöbben továbbra is Szerbiából jönnek. Az igények azonban megváltoztak. Már nem csupán gyerekeiket menekítik ki a szülők egy…..
A hatvanas évekbeli izgalmas útleírás szerzője apósom, Massányi Aurél.Kevesen tudják ma már, mit jelentett az IKKA rövidítés, és mi volt ez az intézmény az 1950-es években. Én úgy emlékszem, az IBUSZ Külföldi Kereskedelmi Akció rövidítése volt a négy betű. Ma az IBUSZ…..
Catmayer 2009.01.27 09:47:01
w Hitel, világ, stádium 2008.10.07 11:55:00
Bájosan, ismerősen visszhangzik Magyarországon, amikor az aktuális világválságról megmondják, hogy az ide nem gyűrűzik be. Mintha felraktuk volna a Kárpátokra a táblát, hogy Begyűrűzni hatóságilag tilos. Haha, hallottuk már ezt! Az olajárrobbanásra is ezt mondták a…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
Több éve jött divatba az úgynevezett push up-os melltartó. Nagyon sokan kezdték el használni. Én nem vagyok push up párti és nem is használom, a természetes forma szerintem sokkal szebb, de megértem, ha valaki ilyet használ, valószínűleg több önbizalmat ad neki. De már a…..