Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bikás Park

39 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem nem mondok el túl sok újdonságot azzal ha azt mondom, hogy Russell Westbrook egy kiváló kosárlabdázó, aki számos sikert ért el karrierje során. Nevéhez fűződik hogy ő érte el az NBA-ben a legtöbb tripla duplát. Különleges támadójátékos sok skillel-, aki nagy lendülettel tudja támadni a…..
Ma ezt a kérdést tettem fel a mesterséges intelligenciának, és be kell hogy valljam hogy magam se tudtam volna tökéletesebben megfogalmazni a választ erre a kérdésre:"Michael Jordan a kosárlabdázás egyik legnagyobb alakja, és igazi legendává vált a sportágban. Az igazi tehetségét azonban nemcsak a…..
Ma arról kérdeztem meg a mesterséges intelligenciát, hogy szerinte Draymond Green vagy Dennis Rodman volt-e a jobb védő...Egész érdekes választ kaptam, gondoltam megosztom veletek: - Ezt nehéz összehasonlítani, mivel Draymond Green és Dennis Rodman más stílusú játékosok. Green inkább kreatív…..
Ma arról kérdeztem meg a mesterséges intelligenciát, hogy hogyan kell edzenem ha pontosabban szeretnék3 pontosokat dobni. Imádom milyen lehengerlően egyszerúen fogalmazta meg a válaszát A 3 pontos dobás fejlesztéséhez az alábbi lépések javasoltak: Javítsd a célzásodat: gyakorold a pontos…..
Michael Jordan és LeBron James között sokan örökké vitatkoznak, hogy melyikük a jobb játékos. Bár mindkét játékos rendkívül tehetséges és sikeres, Michael Jordannek van néhány különlegessége LeBron Jameshez képest. Most nézzük melyek is azok... Rekordok: Michael Jordan rengeteg rekordot tart,…..
Hiszek benne, hogy a sport a test edzésén keresztül formálja a lelket. Kosaras vagyok és mivel gyerek korom óta az önzetlenségre neveltek a kosárlabdában, hisz ha adunk egy gólpaszt akkor két ember örül, míg ha csak mi dobunk a kosárra akkor csak max mi...Az évek során ez a mentalitás az életem más…..
Hála Istennek a karantén szigorúsága némiképp enyhúlt így végre mi is kirándulhattunk egy kicsit.Ebben a videómban Szandival bemutatjuk nektek Szentendre közelében találhatóDömörkapu vízesést és a csodás környezetét! Tartsatok velünk! Hasonló videók gyártásához, a videóm közösségi oldalaitokon…..
Bikás Park 2020.12.27 20:52:51
@clemens: Köszi a tippet! Azt még nem is ismertem, de mindenképpen meg fogjuk lesni!
Az már szinte köztudott hogy a Bikás Park az ország legnépszerűbb utcai kosárlabapályája,arról viszont még nem írtunk nektek, hogy a kosárlabda közösség általi közösségi média népszerűségnek köszönhetően, (Instagram 95000 követő, Facebook csoport 135000tag Facebook oldal 21000 oldal lájk), mennyi…..
Elkiskas “Abi” Abdallah barátommal arról beszélgettünk, hogy mit hiányol a jelenlegi utcai kosárlabdából. Sok dologban egyet kellett vele értenem...Ha nektek más a véleményetek, kérlek osszátok meg velünk kommentben!(A Youtube videónk alatt, a Youtube csatornámon!!!)Beszélgessünk róla!Ha tetszett a…..
A Legend's Day-ről azt illik tudni, hogy ezen az eseményen a Bikás Parki kosaras közösség6 generációja gyűlik össze hogy egy hatalmas tét nélküli kosár jamboreen az idősebbek és a fiatalabbak óriási meccsek közepedte megközdhessenek egymással.Mivel a Bikás Park az ország legnagyobb és leghíresebb…..
Hála Istennek a karantén szigorúsága némiképp enyhúlt, így végre mi is kirándulhattunk egy kicsit. Ebben a videómban Szandival bemutatjuk nektek Szentendrei Japán kertet!Ha csak egy relaxos délutáni programra vágytok remek helyszín lehet mindenkinek! Tartsatok velünk! Mi majd jól bemutatjuk…..
Ebben a videómban bemutatok nektek pár cool cuccot, amiknek nagy segítségét vehetitek a kosárlabda edzéseitek során, ha kimondottan a dobásaitok technikáját szeretnétek a tökélyre finomítani!Tartsatok velem! A videóban bemutatott kosaras cuccok cikkjeinek linkjei:SÚLYOZOTT KOSÁRLABDA:…..
Hónapok óta csak a negatív dolgokkal paráztatnak minket a Korona vírussal kapcsolatban.Ebben a videómban azokra a vírus jótékony következményeire mutatok rá a saját példáimon keresztül bemutatva. Picit nézzük meg azt a minimális pozitív oldalát is az egésznek! ;)Tartsatok velem!HA TETSZETT A VIDEÓM…..
Ebben a videónkban pákapcsolati kérdésekre válaszolgatunk Szandival.A kérdések kapcsán felmerült persze bennünk pár viccesebb story is rólunk, ami adhat egy kis betekintést nektek az éleünkbe... Tartsatok velünk! Ha tetszett a videónk, érdemes rálesnetek az előző Mr és Mrs kihívás videónkra is,…..
Még a vlogom kezdetén megígértem hogy fogok veletek Bikás Parki storykat megosztani meg nosztalgiázni régebbi király eseményeinkről. Most a karantén miatt végre volt iddőm ezzel is foglalkozni,na meg tudtam hogy sokakban sok kellemes érzést válthat ki ha ezt a videóm megosztom veletek.Ez a nap is…..
  Ebben a motivációs videómban arról mesélek nektek, hogy miért érdemes kockáztatni az életben, és hogy ha ezt teszitek, azt ésszel tegyétek! Tartsatok velem! Hasonló videók gyártásához, a videóm közösségi oldalaitokon való MEGOSZTÁSÁVAL, vagy a rá kiosztott LÁJKJAITOKKAL tudtok bátorítani, de…..
Sokszor hallom sok embertől, hogy kivételes akaraterővel rendelkezek, mert amit a fejembe veszek azt ha törik, ha szakad, de mindig megvalósítom és sokszor kérdezik hogy mi a titka, és hogy honnan ez az akaraterőm. Nos! Minden ember életében akadnak nehézségek, drámai megoldhatatlannak tűnő…..
A budapesti kosárlabdázás koronázatlan szabadtéri szentélye, a streetball fellegvára a BIKÁS... Olyan ez mint a csirkéknek a Kentucky, mint a muszlimoknak Mekka! Zarándokhely, ahová nem csak a kosárlabda és a szeretete vonzz ki évről évre mindenkit, hanem azért mert tudod hogy a legjobb spanod is…..
  Előző cikkemben a Curry-s dobópántról meséltem nektek (aki nem olvasta, az itt tudja pótolni), most viszont kivételesen egy remek kosaras applikációt fogok nektek bemutatni ami segít a dobásaitokat tökéletesíteni.Ez a progi nem más mint a HomeCourt, amit innen tudtok letölteni az App Storeból. (A…..
Volt már veletek olyan, hogy úgy éreztétek, hogy minden hullám a ti fejetek fölött csapódik össze?Mintha az égiek szórakoznának veletek? Mintha nem egy isten létezne, mert egy isten nem tud így kibaszni veletek mint az aznapi "siker szériátok"?Elmesélek nektek egy storyt, hogy hogy lehet rajta…..
Ahogy minden kosármeccsen úgy az utcai meccseken is mindig jönnek okos vagy kevésbé okos jó tanácsok a pálya széléről... Ezeket igyekeztem most összegyűjteni. Hogy miért? Mert vannak közöttük olyan kifejezések, amik akár egy nap 100x is el tudnak hangozni.Gondoltam most picit rendet teszek a…..
Ha már a múltkor taglalgattam hogy mi a 10 legidegesítőbb dolog egy kosárpályán,gondoltam megírom azt is,mi az a 10 dolog ami miatt viszont imádunk utcán kosarazni.A képek ahogy a múltkor is, így most is csak illusztrációként vannak ideszúrva, a rajtuk szereplőkkel semmilyen párhuzamot nem érdemes…..
Sokszor megakartam már írni ezt a cikket, mert egyrészt ezek utcai kosárlabdánál szinte napi szinten előforduló dolgok, de én általában akkor szoktam kiborulni, ha egy nap ezekből az összes előfordul amikor épp kosarazom...Igaziból a sorrend nem számít, úgy írom csak ahogy eszembe jut mert kb. mind…..
Pontosan két éve egy Facebook posztomban írtam le ezeket a gondolataimat, és most hogy feldobta nekem újra, még mindig úgy érzem, hogy a mai napig megállják a helyüket és azóta is ezek szerint próbálok meg élni és sokkal boldogabb vagyok általuk. Így gondoltam veletek is megosztom őket: - a…..
A tegnapi cikkemben a nyújtás és a pihenés fontosságáról írtam nektek hogy jobb hatásfokkal tudjatok edzeni és jobb eredményeket érhessetek el a sportban... Ma egy másik legalább ilyen fontos dologról fogok nektek mesélni ami nem más mint a folyadékbevitel. Amint azt tudjuk és megtanultuk az…..