Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ne tudd ki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016. október 3.-án, a kvótanépszavazás végeredményének megismerése után a médiát elborítják a politikai pártok elnökeinek, frakcióvezetőinek, sulykolórobotjainak nyilatkozatai, valamint a politikai elemzők okos értékelései. Az események láncolata és hangneme előre borítékolható, és mindössze két…..
ne tudd ki 2016.09.23 09:51:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Magyarország még úgy is fennmaradt, hogy ebben az országból a törökök MINDENKIT kiírtottak a 17. századra. A 19-edikben a magyar nemesi réteg alig tudott magyarul. Nem kell félni a migránsoktól, mert mi is azok vagyunk!
ne tudd ki 2016.09.23 09:51:56
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Persze egyszerűbb nem elmenni szavazni, aztrán utána óbégatni, hogy illegetim a kormány, mert csak a szavazásra jogosultak 27%-a szavazott rá. De SEMMIT nem tettél azért, hogy másképp legyen. Nos, ez nem demokrácia, hanem annak a megcsúfolása - de nem a pártok, nem a kormány részéről, hanem a TE részedről. "

Azt azért el kellene fogadni, hogy lehet olyan szituáció, amikor az ember nem tud, vagy nem akar választani.

Sokan elmondták már, hogy a választás az egy AKTÍV lépés, amiért az embernek felelősséget kell (tudnia) vállalni. Legyen az pár- iskola vagy munkahely választás. A kényszerhelyzetekért nem vállalunk felelősséget. Ha fegyverrel, erőszakkal kényszerítenek egy döntésre, akkor döntök, de felelősséget nem vállalok érte.

Itt, a jelen helyzetben a kormány írt ki népszavazást. Érted? A KORMÁNY. Egy olyan kérdésben, amit nem sikerült velem megértetnie. Egy ilyen helyzetben az a TERMÉSZETES, hogy az ember nem vesz részt.

Ha '18-ban a Gyurcsány és Orbán közt lehet majd csak választani, akkor azon sem fogok részt venni, mert 2 alkalmatlan jelölt közül nem akarok választani. És igenis van üzenete annak, ha az ember a távolmaradásával a nyertes legitimitását gyengíteni akarja. Ez szerintem TELJESEN demokratikus lépés és gondolkodás.

Az alacsony részvételi arány az kell hogy jelezze a politikusok számára, hogy érdemes új pártban gondolkodni, mert a meglevőek nem elégítik ki az emberek igényét.