Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kívülálló

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz első lehelete, és rögtön elrontják a kellemes napsütést. Pécsett, tegnap délután két fiatal légfegyverrel lövöldözött a nyílt utcán. A környéken lévő szemtanúk és a közelben lévő bolt alkalmazottja szerint a házban lakó két fiatal külföldi - egy ír…..
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
"Kolléganőm, Viki találta ezt a bűbáj csöppséget ma, (február 21-én) a 3-as villamoson. A sporttáskába befért még egy kikaparással azonosíthatatlanná tett oltási könyv (!), egy csont, meg egy játék. Már van új gazdája, de nem értjük a régit: ilyen cukit hogy rakhatott…..
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
Csak gratulálni tudunk a kőbányai MSZP szervezetnek ehhez a gyönyörű "Piros Pont"-hoz (a név is zseniális egyébként), de ha már a Húsbolt-ot lusták voltak leszedni a bolt homlokzatáról, legalább a kirakatüvegről lekaparhatták volna a HÁZTÁJI HÍZOTT LIBA KACSA…..
kívülálló 2010.02.15 10:23:00
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Öröm mostanában híreket hallgatni. Amilyen undorral tekertem el régebben az állomáskeresőt egészkor, most éppen olyan lelkesedéssel keresem a hírműsorokat. Letartóztatták, előzetesbe helyezték, házkutatást tartottak, lemondott… Gyönyör füleimnek a menekülő patkányok…..
kívülálló 2010.02.08 17:15:38
FASZKIVAN! blog Frizbi 2010.02.07 23:33:00
Na hát ma kiderült, hogy a TV2 új reménysugarának színvonala fordítottan arányos a műsorvezető-ötletgazda Hajdú "lángosképű" Péter beképzeltségével. A Norbi féle interjú szánalmasan kusza volt, a kérdésekre ez a dadogós kis törpefasz (Norbi) vagy nem válaszolt,…..
Paranoid Android Bokrosértékelő 2010.02.07 18:15:16
   A magyar baloldal kevés számú sikeres akciója közül az egyik legnagyobb kötődik a bokros lajához. Ez egy jellegzetes magyar balos siker. Ebben az egyben jók talán igazán. Az mszp 1994-es választási győzelme után a Horn Gyula, bizonyos objektív, hazafias okokból,…..
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..
A Burzsuj Blog nem foglalkozik politikával, vérbeli burzsujokkal azonban annál inkább, így nem tehetjük meg, hogy nem foglalkozunk egy kicsit az ukrán elnöki posztért induló Julija Timosenkóval, aki 49 éve ellenére egyrészt bombanő, másfelől dollármilliárdos. Mi lehet menőbb,…..
Ákos szép találata:No, ez a CSI tényleg tömör gyönyör. Ma éppen a NY-i szériát nézem. Egy nem sikerült gépeltérítés és egy lelőtt légi marshall körül forog a történet. És akkor elhangzik a következő mondat:"...lelőtték egy sivatagi sassal, ami előtte a te kezedben…..
A Blikket már megint lódításon fogtuk. Mai számukban címoldalon hozzák, hogy Galambos Lajcsi márciusban visszatér a képernyőre, és hogy egy ideje tárgyal az RTL Klub legnagyobb műsorbeszállítójával, az IKO-val a részletekről. A bulvárlap szolídan úgy fogalmaz, hogy “a…..
Munkahelyi (T)error Durr, egy pofon 2010.02.03 06:00:00
Kedves Despota!  Körülbelül fél éve sikerült elhelyezkednem egy cégnél. Nevet nem írok, mert nem szeretnék gondot sem nektek, sem magamnak. Már közel három éve nem volt munkám, ezért nem nagyon válogattam, örültem, hogy akadt valami.  Mindenkivel hamar sikerült…..
Van Magyarországon egy olyan, jellegzetesen viszonylag jómódú, elveiben liberális, Budapest belső részében dolgozó, élő, magát kulturáltnak tartó embertípus, amely neheztel a Nemzeti Színházra. Neheztel: azaz nem örül neki, hogy ott és akkor és úgy épült föl, ezért dohogva…..
Amikor már végképp azt hittük, hogy a színes comic sansszal írt, és térhatásúnak gondolt, hullámzó effekttel megbolondított címsorral bíró szörnyszülöttek végképp a társasházak faliújságjaira és külvárosi turkálók kirakataiba lettek száműzve, íme egy gyomros…..
Már megint cívishonon röhög az ország. Akkor mi vegyük komolyan! Meggyőződésünk, hogy a rendkívül kínos szoborincidens után Kósa Lajos polgármester (országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök) nem akarhatta, hogy ismét művészi (jellegű) alkotás készüljön róla. Arra is…..
kívülálló 2010.01.26 09:41:30
@vénkujon: 1642-ben a lövészegylet kivonulása hasonló célból készült, mint a debreceni huszárok.
Akkoriban nagyon sok hasonló festmény volt, melyekből ma keveseket nézünk áhitattal.
(pempörsben ülj a gép elé, akkor nem érhet ilyen baleset:))
 Négy jó barát, akik egy kis testmozgással kapcsolódnak ki és még egymáshoz is öltöztek. A két középső beszélget, a baloldali illedelmesen a szája elé teszi a kezét amikor köhög, míg a jobb szélső a Szocsi vidékében gyönyörködik elmerengve. Hogy egyikük Oroszország…..
zamat A jó szárnyashoz idő kell 2010.01.24 11:00:00
Jó húst venni nem könnyű. Egy korábbi postból már kiderült, hogy szerezzünk nyálkás sertés helyett nyirkos, rózsaszín malacot, most pedig jöhetnek a szárnyasok. Madár ügyben nagy a rutinunk, fejenként évi harminc kilót eszünk meg belőle, persze ettől még nem árt…..
Vannak kifejezések, amikkel szívesen dobálózunk, miközben azt sem tisztáztuk, mit jelentenek. Az antalli hagyomány ilyen. Mennyien szeretik pedig mondogatni, hogy az MDF elárulta az antalli hagyományokat, vagy hogy most akkor ki is az antalli hagyományok valódi, jogos örököse - mégis,…..
Semmi újat nem mondok azzal, hogy a politikai pártok előszeretettel használnak ki bármilyen témát saját, vélt népszerűségük növelésére, még akkor is, ha az adott dologhoz esetleg semmi közük sincs. Olykor egészen gusztustalan mélységekbe képesek alászállni. Jelen esetben a…..