Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoniTusi15

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KARAMBOL Az LMP egy trójai faló? 2018.03.06 10:41:06
Létezik egy párt, amelynek női miniszterelnök-jelöltje van. Létezik egy párt, amely minden korrupciógyanús ügynek a végére jár. Létezik egy párt, amely azt hirdeti magáról, korszakváltást akar, és soha többé nem paktálna le a régi, politikailag és erkölcsileg totálisan lenullázódott elittel.…..
BoniTusi15 2018.03.07 10:50:42
@Iván Rábaszov: Szomorú, de a többséget nem is érdekli, hogy a jelöltek/önjelöltek mögött valós elköteleződés/teljesítmény áll-e, vagy csak "rárepültek" a lehetőségre! Sajnos -bár Göncz Árpádnak nagy tisztelője voltam- ugyan ezt látom Benedek Márton unoka jelöltsége okán is!
Hasonlóan bájos, mikor a Gyurcsány miniszter, EU képviselő Göncz Kinga -aki ugyancsak édesapja miatt került a pozíciókba! - fia, hiteltelennek minősíti Ungár Pétert, miközben a Momentumot, Benedek Márton esetében nem zavarja a "gyurcsányi szál" annak ellenére, hogy kijelentették a "ballibbel soha" ......anyák és fiúk! Lehetne végre olyan polgártársainkat felkérni, megbízni a képviseletünkkel, akik saját erőből építettek egzisztenciát, tettekkel érték el a közösség tiszteletét, megbecsülését!
Válhatnánk végre "szórakoztató" országból hazává....