Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franz

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Érdekes adat - A trágyád 2006.12.12 02:29:00
Bizonyos adataival mindenki tisztában van. Milyen magas, hány éves, hány kiló és mikor vesztette el a szüzességet. Sajnálatosan kevesen vannak azonban olyanok, akik fejből tudják, hogy eddigi életük során pontosan mennyi kábelt fektettek le. Ez az elmés kalkulátor most végre…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni, hogy mi is az értelme Magyarország legnépszerűbb közösségi weboldalának. Most örömmel látjuk, hogy van, aki igenis képes ezt a hatalmas adathalmazt valami rentábilisra használni. Például hivatásos lányok toborzására és…..
Hát igen, a Vidám Szökésben Lévő Fijugg ügye kissé megfeneklett, hiszen a szökés lényegi eleme, a neandervölgyi fejszerkezet tulajdonosa a székben ül, és arra vár, hogy áramot vezessenek bele, iparit. Persze nem vezetnek, mert odakint előkerül valami boncolási jegyzőkönyv, és…..
Franz 2006.12.07 12:28:54
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
"Amíg nem fájt, vagy vérzett, Ön valószínűleg nem is foglalkozott a gondolattal, hogy van végbélnyílása, melyről most kiderült, higy viszkethet, csíphet, vérezhet sőt fájhat is." - aranyer.huFigyelemre méltó gondolat, mint ahogy az is, hogy a honlap seggügyi…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.10.30 17:18:00
Ahogy ezt egy másik blog megírta, szerencsétlen magyar Rém rendes család szopik. Szopna magától is, de az RTL ellenhadjárata még sokat ront a helyzeten. Amennyire mi tudjuk, a Tv2 még nem vesztette el a reményt, meg hát eleve túl sok rész lett leforgatva ahhoz, hogy már az elején…..
Az a szomorú helyzet, hogy RTL-es forrásaink szerint egyik idős komikusuk rendszeresen összeszarja magát, ami meglehetősen nehézkessé és büdössé teszi a vele bonyolított forgatásokat. Korábban a Csáó Darwinos vendégszereplésekor is voltak gondok, de a probléma…..
Mielőtt maga a hír jönne, tisztázzuk, hogy a transzneműek se nem hermafroditák, se nem transzvesztiták. Ők olyan férfiak, akik nőnek érzik magukat, illetve olyan nők, akik meg férfinak. A New York-i közlekedési vállalat tehát úgy döntött, hogy ezentúl a transznemű utasok…..
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
Subba Tigris és sárkány 2006.10.26 18:18:00
A jobboldali képen elvileg egy éppen öngyilkoló fiatal kínai lány látható. A nyilvános harakirire elvileg Kunming városában került sor, és a beszámolók valamint az itt látható további képek szerint a kísérlet sikertelenül zárult. Nem vagyunk meggyőzve, mert egyrészt furcsa,…..
60 000 font kárt okozott a brit vasúttársaságoknak az a titokzatos férfi, aki augusztus óta több, mint harminc szerelvényre csapott le Anglia délkeleti vidékein. Az idegen, akiről a biztonsági kamerák segítségével egyelőre csak azt sikerült kideríteni, hogy fiatal és fekete…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.10.24 14:30:00
Nem tudja valaki, hogy ebbe a szerencsétlen magyar Rém rendes családba miért nem tudtak egy jó nőt castingolni a nagylány szerepére? Ha az amerikai verzióban egy lepukkant ribi volt, akkor nekünk miért elég egy ilyen csintalan fruska?..
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
Először azt hittük, hogy nem igaz. Aztán mi is megláttuk. Minden idők legdurvább kifelejtett betűje. Mert, hogy van úgy, hogy az ember nyomja, de hiába, vagy, hogy még csak nem is nyomja, de hogy valaki megrendel egy szpotot, megnézi, ámul, hogy „olyan fiatalos, trendi, mégis…..
A várakozásokkal ellentétben egész jó kis sportprogramot sikerült beajánlani tegnap estére, ezen felbuzdulva ma este is szemezgetek a sportadók kínálatából, hátha. A magyar női kézilabdacsapat a szlovákok ellen küzd a Pannon kupán, tessék szépen megnézni, és szorítani, hogy…..
Franz 2006.08.18 11:25:33
Ha nem menne a lejátszó, akkor itt van Quicktime formátumban. Nulladik napi már-már leleplező filmünkből végképp kiderül, hogy a Szigeten semmi szükség koncertekre és más programokra. Spontán német zenekar a bejáratnál, egy szabadságpárti merdzsós vallomása, hihetetlen…..
comment:com A szopás szabadsága 2006.06.12 10:00:00
Lehet Gyurcsány Ferencet szeretni, én meg nem tilthatom senkinek; lehet lobogtatni a piros táblákat, sőt be is lehet lépni a pártba. Lehet Gyurcsány Ferencet porban csúszva tisztelni, mert mégiscsak miniszterelnök, akár lehet őt orákulumnak tekinteni is; sőt az valószínűleg segít…..
Ha már a Média Hungaryn elhangzott utópisztikus felvetéseknél tartunk: Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója felvetette, hogy egyeztetniük kéne végre a Tv2-vel, hogy mely napokon sugározzanak közszolgálati műsorokat(!), mivel hiba készítenek időről időre jó, értékes…..
comment:com Nyakig a jóbanrosszban 2006.05.23 00:52:00
Aktuálpolitikai felhangokat hallhatott ki a figyelmes néző a Jóban Rosszban legutóbbi részéből. A klinikának pénzügyi gondjai vannak, ezért megszorítások várhatók, és néhány embert el is bocsátanak. Azt tudjuk, hogy a Jóban-rosszban az ország maga kicsiben, van benne alkesz,…..