Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bereljautot.com

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JÉGTELEN TIPPEK A FAGYOS TÉLI NAPOKRA A durva téli behavazódásoknak úgy néz ki, lőttek szeretett hazánkban még akkor is, ha olykor-olykor a meglepetés erejével egyszer csak nyakunkba robban a havas égbolt, és csillámló hópihék zúdulnak ránk egy kerek napig. Vagy talán kettőig. A téli vezetéssel…..
Autót alapvetően akkor bérlünk, amikor utaznánk de nincs mivel, a tömegközlekedést rühelljük, hiszen bírjuk a kényelmet, meg egyébként is rengeteg a csomag. Jöhet olyan munka, hirtelen feladat, költözködés, vagy akár a saját autó meghibásodása, aminek okán igénybe vesszük kis világunk ezen remek…..
Boldog autótulajdonosként szeretjük, ha a járgányunk legalább annyira kényelmes, mint az otthonunk, és vezetés vagy utazás során maximális komfortban van részünk. Ehhez elég olykor a kedvenc CD-nk, néhány napszemüveg, papírzsebkendő, hölgyeknek kiskereskedelmi mennyiségű rúzs, körömreszelő, vagy…..
Kár is lenne tagadni, hogy az autó, a vezetés mekkora szabadságot nyújt azoknak a szerencséseknek, akik megszerezték a jogosítványt. Róni a végeláthatatlan utakat, miközben a rádióban fülbemászó muzsika szól, pörögnek a kerekek, suhan a táj, a lehúzott ablakon a szabadság semmivel össze nem…..
Vannak köztünk bátrabbak és kevésbé oroszlánszívűek, de ha mélyen magunkba nézünk, valljuk be, olykor akaratunktól függetlenül képesek vagyunk idióta kérdéseket feltenni, vagy akár bicskanyitogató módon válaszolni a bennünket igazoltató rendőrnek. Vérmérséklettől függ, hogyan veszi a szerv az…..
A vezetés nem játék. Autósként nap mint nap küzdünk a közlekedést nehezítő útviszonyokkal. Nem elég felvenni a kesztyűt a téli időjárás viszontagságaival, kőkemény koncentrációt igényel az is, hogy a korlátozásokkal és útfeltúrásokkal gazdagított városi közlekedést épségben és balesetmentesen…..
Ha feltűnést szeretnénk kelteni egy kocsival, nem feltétlenül kell a legdrágább Maseratival végigdöngetni az Andrássyn. Vagy legalábbis ezt gondolhatták ezek a pihent agyú autómániások, akik megalkották álmaik járgányait. Egy feltűnő autó biztosítja, hogy megbámuljanak, de nem mindegy, hogyan! Egy…..
Dekkolás a piros lámpánál, rémesen unalmas, véget nem érő ácsorgás, és közben nem történik semmi. A világon semmi. Hiába a közlekedési lámpa bűvölése, a gondolatátvitellel történő ráhatás és szuggerálás, az a nyomorult lámpa nem vált zöldre. De mi történik akkor, ha a szobrozásra kényszerítő vörös…..
Ezek a pasik nem a bélyeggyűjteményüket mutatják meg, ha meghívnak magukhoz! A hírnév, a pénz és a csillogás néhány sztár esetében irigylésre méltó verda-kollekcióval is együtt jár. Nézzük az 5 legkomolyabb gyűjteményt! DAVID BECKHAM: NEM CSAK A FOCI ÉS A DIVAT Az egykori sztárfocista ma már…..
Legyen tél vagy nyár, minden évszaknak megvan a maga vezető típusa és stílusa. Néha csak mosolygunk, olykor morgolódunk rajtuk, meg aztán sokszor el is felejtjük, hogy mi magunk is tudunk sokfélét produkálni az utakon. Csokorba szedtük a kedvenceket, az évről-évre visszatérő stílusjegyekkel. 1.…..