Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jurancsik Eszter

2342 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egzakt a Nap és a Jupiter szembenállása, amely az elkövetkező napokban optimizmust és lelkesedést biztosít, ám hajlamosíthat a túlzásokra. Mindig mindenből többet és többet akarunk, ez viszont az elégedetlenséghez vezethet. A legjobb, ha megpróbáljuk ezt a viselkedést elkerülni és inkább hálát adunk…..
A 105.7 The Point rádióállomás vendége volt néhány nappal ezelőtt a pennsylvaniai Halestorm, Lzzy Hale, a banda énekesnője pedig igen érdekes dolgot fedett fel: ha nincs világjárvány, legutóbbi albumuk, a "Back From The Dead" egy teljesen más lemez lett volna. A májuban megjelent korongon -mint…..
Jó, ha elővigyázatosak és józanok maradunk pénzügyekben a 24-én aktiválódó Vénusz/Neptunusz szembenállás miatt. Főleg akkor kell résen lenned, ha éppen most keresel társat, hajlamos lehetsz túlidealizálni a másikat, és ez végül keserű könnyeket eredményezhet. Meglévő kapcsolatokban felütheti a fejét…..
2019-ben jelent meg a kaliforniai New Years Day legutóbbi sorlemeze, az "Unbreakable", amely elődjéhez, a "Malevolence"-hez (2015) hasonlóan igen szép sikerekkel gazdagította a csapatot. A napokban jelentette be a formáció, hogy dolgoznak új korongjukon, amely Ashley Costello énekesnő elmondása…..
Szeptember 23-án, 03:04-kor lép a Nap az évkörön a Mérleg jegyébe, elhozva ezzel az őszi nap-éj egyenlőséget. Egyre korábban bukik le a Nap a horizont alá, hideg fuvallattal váltva fel a nyári forróságot. Ez a fuvallat pedig nem más, mint a Mérleg levegő eleme. A tavaszi-nyári világosság után a…..
A brazil Mizuho Lin (Semblant), az olasz Nicoletta Rosellini (Kalidia, Walk In Darkness), valamint a francia Justine Daaé (Elyose) alkotja a The Erinyes, azaz Erinnüszök nevű formációt, amely a Drown The Flame című dalával mutatkozott be június végén, ezt követte a Betrayed augusztusban. A…..
2017-ben került boltokba a kaliforniai Butcher Babies legutóbbi albuma, a "Lilith", amellyel sikeres turnét bonyolított le a zenekar. Később, a koronavírus-járvány kitörésekor a Carla Harvey és Heidi Shepherd énekesnők által vezetett banda is kényszerpihenőre vonult, ám nem tétlenkedtek, hiszen több…..
  Sok éve él boldog párkapcsolatban a Kamelot svéd származású énekese, Tommy Karevik és a kanadai Kobra And The Lotus fronthölgye, Brittany "Kobra" Paige. A két zenész 2016 környékén melegedett össze egy közös turnén, majd 2019-ben Tommy megkérte kedvese kezét, aki természetesen igent mondott. A…..
Tegnapelőtt jelentette be a norvég Tristania, hogy befejezik működésüket. A zenekar 2019-ben még arról tájékoztatta a fanokat, hogy új nagylemez van készülőben - utolsó albumuk a 2013-ban, "Darkest White" címmel jelent meg, amely a harmadik korong volt Mariangela "Mary" Demurtas énekesnővel, aki…..
1997-ben, a dél-norvégiai Kristiansand városában alakult a kezdetben gótikus, később szimfonikus metált játszó Trail of Tears. Első albumuk 1998-ban, "Disclosure in Red" címmel alakult meg, amelyet további hat követett.  A zenekar több tagcserén átesett, a mikrofon mögött állt már Helena Iren…..
Dolgozik új albumán a Nightwish, a dalokat pedig - amelyek már a demófázisban vannak - 2023 nyarán tervezi rögzíteni a zenekar...
Mély és intenzív tapasztalatokkal indít a Nap és a Plútó 18-ával bepontosodó trigonja, amely az átalakulás, a metamorfózis energiáival segít új alapokra helyezni bármit. Ám nemcsak a célok elérését szimbolizálja ez a kapcsolódás, hanem könnyebben intünk búcsút azon dolgoknak, amelyek már nem…..
1996-ban az a Morten Veland alapította a Tristaniát, aki 2000-ben el is hagyta a bandát, hogy aztán megalapítsa a Sireniát.  A zenekar a gothic metal egyik úttörőjeként volt számon tartva, első énekesnőjük Vibeke Stene volt, ám a norvég hölgyet 2007-ben az olasz Mariangela Demurtas váltotta fel. A…..
A holland Epica legutóbbi sorlemezének, az "Omega" címet viselő kiadványnak (a kritika ITT olvasható) megjelenése óta sem áll le a munkával. Jó ideje tudni lehetett, hogy a Simone Simons vezette formáció egy titkos projekten dolgozik, ám mindeddig semmi konkrétumot nem lehetett tudni arról, mivel is…..
Tavaly mutattuk be az újonnan alakult Amaurot nevű csapatot, amelynek énekesnője a német Hydrából ismert Lisa Rieger, a formáció megálmodója pedig a svéd Peter Svensson. A doom metalos vonalon mozgó zenekar első albuma "... To tread the ancient Waters" címmel jelenik meg szeptember 30-án, és két…..
Nem tétlenkedik a holland Epica, ugyanis jó ideje egy szupertitkos projekten dolgozik a csapat, ám ez idáig nem lehetett tudni, hogy pontosan mire is készülnek Simone Simonsék. A zenekar most lerántotta a leplet a nagy titokról: egy középlemezről van szó, amely a "The Alchemy Project" címet kapta,…..
2002 őszén jelent meg a milánói zenekar "Comalies" címet viselő albuma, amely bár a harmadik sorlemeze volt a csapatnak, első jelentősebb sikereiket ezzel a kiadvánnyal érték el...
Nyáron tájékoztatta rajongóit a milánói Lacuna Coil, miszerint október 14-én újra kiadják "Comalies" című albumukat, amely eredetileg 2002. október 29-ével került boltokba - így ünnepelve a mű 20. születésnapját. Bár e korong már a harmadik sorlemeze volt a Cristina Scabbia vezette zenekarnak -…..
Bár a Szaturnusz és az Uránusz már júliusban újra megtalálták egymást egy kvadrát formájában, immár sokadik alkalommal, ez most érezhető legerősebben. A fényszögről ITT, ITT és ITT olvashattatok bővebben, a hatások pedig hasonlóak. Azonban ez már az utolsó fejezet, novemberben elkezd kioldódni,…..
Tavaly októberben jelent meg a francia modern metalos Dust In Mind "CTRL" című albuma (kritika ITT olvasható), amely korong immár a negyedik sorlemeze a Jennifer Gervais vezette csapatnak. Hallhattuk róla a No Way Out, a Break, a Lost Control, a Take Me Away és a Synapses című szerzeményeket.…..
Nemigen lehetett hallani mostanság Dianne van Giersbergenről, akinek neve elsősorban a Xandria kapcsán csenghet ismerősen, noha Ex Libris néven 2004 óta saját zenekart is vezet, valamint csodálatos ékszereket kreál Precious Metal név alatt. Miután 2017 szeptember 13-án, botrányos körülmények között…..
2020-ban bővült négyfősre az eredetileg brazil tagokat számláló Nervosa, amikor is Fernanda Lira énekes/basszer és Luana Dametto dobos elhagyták a zenekart és megalapították a Crypta nevű formációt. A magára maradt Prika Amaral azonban nem búsult, csatlakozott hozzá Diva Satanica Spanyolországból…..
11-én pontosodott be a Nap és az Uránusz trigonja. Ez az aspektus felerősíti a kalandvágyóbb, kíváncsibb oldalunkat, könnyebben nyitunk az új utak és a nem hétköznapi megoldások felé. Ez most főként az anyagi jellegű dolgokat érinti, a két föld jegy - Bika és Szűz - kapcsolódásának köszönhetően, ám…..
Jó pár év eltelt 2016 óta, amikor is Pilar Gimenez Garciát, művésznevén Ailynt kidobták a norvég Sireniából, amely zenekart 9 évig erősített énekével.  A bájos hölgy ezzel kapcsolatban terjedelmes interjút adott magazinunknak, majd kilábalva édesanyja elvesztése okozta depressziójából, dolgozott…..
Gondosan egyengeti szólókarrierjét a Nightwish-frontasszony Floor Jansen. Míg a zenekarral új albumuk dalain dolgoznak és a tervek szerint jövőre vonulnak stúdióba, addig az énekesnő saját szerzeményekkel örvendezteti meg rajongóit. Floor szólólemeze, amely a tervek szerint 2023 elején kerül…..