Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlterVas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai esetünk sem mese, hanem egy elég meghökkentő sztori. Olvasva talán nehezen érthető, hogy Anikó a jegyen kívül miért adott oda bármi mást az ellenőrnek, dehát utólag mindig könnyebb  okosnak lenni. A DKV honlapon ez olvasható: "A menetjegyet felszállás után a jegykezelő készülékkel haladéktalanul…..
"Sajnálatosan a csomag életciklusát megváltoztatni nem tudjuk." - írja a DPD, akitől nem is csodát, egyszerűen csak kiszállítást várt olvasónk.  A DPD kézbesít: szeretettel, mindegykinek Nyár közepén rendeltem egy szállítással együtt kb. 10 000 forintos cuccot az Ebay-n…..
Tamás és néhány utastársa busszal szeretett volna Szentendréről Budapestre jutni. Nem tűnik egy nagyívű tervnek, sőt különösebben kivitelezhetetlennek sem. De csak addig, amíg az ember meg nem próbálja! Egyáltalán nem tisztelt volánbusz menedzser team! Abban a reményben írok, hogy veszik a…..
AlterVas 2016.10.25 12:56:12
@Terézágyú: Naigen! Köztudott, hogy mindenki tele van csak jól leplezik.

Amúgy ha a jolánbusz késik 10 vagy esetleg 50 percet senki nem pofázik, de ha a MÁV megváratja az utazótömeget 5 percig már megy a rinya.

Egyébként jahh, ez van, hiába vagy tele, van nálad 10k 20k, rázod a rongyot nem utazhatsz mert a szerencsétlenek nem bírnak visszaadni. Gyakran már 2k-val is ez a helyzet xD
A fenti képeken a TMX azt mutatja szakvéleménye mellékleteként, hogy olvasónk telefonja teljes joggal nem működik, mert el-vagy beázott. A csavar a dologban az, hogy olvasónk és egy a már döglött telefont szemrevételező másik szerviz szerint az indikátorok nem voltak elszíneződve. Kíváncsian várjuk…..
Hát én nem tudom, hogy a Cityfoodnál hogy megy ez, de én biztos nem engedném, hogy az ételszállítóim lendületből intézzék a vitás ügyeket az ügyfelekkel. Mert most például a futáron kívül ki boldog? Viktória éhes maradt, a cég meg elesett egy előfizetőtől, ahelyett, hogy…..