Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Hannibal Lektűr-attitűd

599 bejegyzést írt és 9240 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár Thor 2021.06.30 06:30:00
Az kéne, még, a természetözeli- a ~tel abban a bizonyos harmóniában élő népek. Amishok meg más, magukat nem csak a kommunikáció szintjén antzimarketingbe elzárós népségek. Gondolj bele, hogy az natívamerikai nőknek (csakúgy, mint az afro -afrikaiaknak volt egy mensisátra vagy gunyhója, s ami…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2021.10.14 14:49:59
@Disznóvári: jó lenne, de jó lenne
már bánom kicsit (nagyon), hogy elfogyott a türelmem hozzá
A Hannibal Lektűr-attitűd 2021.10.22 18:15:42
@Alfőmérnök: én csak örültem, hogy benne lehetek:)
tevőlegesen gáspár mari (neki mi volt a nickje?) szerkesztette, dudi ötletgazda, szerkesztő + mindenes volt, ő járta ki pl a blogtereseknél, Dobó Mátyásnál és/vagy a Miskolczy Csabánál (ő is meghalt nemrég) a pénzt rá

a könyvbemutató bulin én még fel is léptem..:D

a borítót is blogteres tervezte, nekem is csinált néhány illusztrációt pár írásomhoz (az ő nickjére sem emlékszem már:((

update, kislajos nicken illusztrált, itt van egy
hannibal.blog.hu/2007/09/18/privat_megvalto
A Hannibal Lektűr-attitűd 2022.01.05 15:50:06
@peti1973: <3
A kerner zsoltalakúak nem ismernek lehetetlent.  VIGYÁZAT! Iszos Juliannának való sekély örömforrás!4!!44!! most aratják a gecik a büdöskeletivakcinázással vetett ciffrafostveteményeiket,persze jogosan ünneplik is magukat minden nap. Az Euronews és a DW támogatásával.   A múltkor azt mutattam…..
Demeter Szilárd fidesznyik nem éppen az a "matyaóhímezés" amit a közhelyesen és egyébként szokásos kalocsai formájában a díszpárnámra tétetnék,de azért ne bassza már meg a jóisten, hogy  holocaust-ozás meg antiszemitizmus az, hogy ha Gyuri  bácsira (foglalkozását tekintve Ártatlan Nem is Számít már…..
Dúró Dóra a rosszfasiszták közé tartozik. Akkoron,amikor SzilyLászló feldobta a kétgyerekes Dúró bikinis képét verbalicce geciztetni le a 444 műűűvelt és politikailag fejlett támogatóival (akkoron még elég volt kattogásokkal támogatni a fölfdalatt terjesztett szamizdatot e diktatúrában) Dúró már...…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2020.10.19 20:27:00
Én ugyan ezt már négy napja hajtogatom,de ki vagyok én Kerner Zsolt Igazi Újságíróhoz képest, aki tessék,megmondja:   ...mindjárt,még csak annyit, hogy járt már így,mert tudjuk, hogy csak ő lehetett, járt már így Orbán, amikor hagyta kivérezni a Népszabadságot ahelyett, hogy a Népszabadságotmeg…..
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt a huhogást még egyszer így ellehet adni. Egyszer már volt fidesztulajdonban az  index, "kirúgták Tóta W-t,még a szerencsétlen György Péter esztetát is meghagyták ebben a hülyeségében,miközben csak arról voltszó, hogy a HVG az éppen akkor kifingott blogolást, mint…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2020.07.27 12:02:19
A Hannibal Lektűr-attitűd 2020.07.27 12:06:30
@Frick László Intézet:
természetesen orbán nem így akarta ezt

neki ez az egyik legrosszabb verzió
mégis ő idézte elő a könyörtelen, de korlátolt hatalmi logikával

és az egész létező orbánizmus - max. lojalizmus, min. értelem - minden aljas mocska tetten érhető (ebben is)

ha elengednéd a korlátaitad (indexgyűlölet és a többi)
A Hannibal Lektűr-attitűd 2020.07.27 12:07:22
@Frick László Intézet:

a tv2 és az rtl ilyetén összemosása pont az a korlátolt hülyeség, ami miatt menekülök innen
A  legújabb odabaszás Orbán rendszerének, ami ugye "hitleri" az, hogy elcecíliásodott. Fogalommá lett az öreg néni a 90-esévek nőiblézereiben a feszülettel a nyakában, ahogy a hétköznapi habitusától a kameraláz miatt (ami, nicsak, mennyire éééérdekes, csak a kamerák elött [Hic Rhodus -] Hic…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2020.05.29 16:48:35
én csak annyit kérdenék, hogy torkos matild

magyarhang.org/publicisztika/koffein/2020/05/28/bocsanat-elhittuk-hogy-visszaterhet-a-normalis-rend/

és persze a két ceci összekeverése nem csak a bvezetést érintette volna

nincs mit aviszonlátás
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2019.01.04 10:11:54
@Iamthelaw: mivel az rtl a másik kertévé nálunk (illetve ugye a tv2 már csak látszólag az...) tehát őket lehet hasonlítgatni
de ezt biztos tudod
tehát csak egy kretén kötekedő troll lehetsz
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.12.14 13:59:12
@Tájékozódj mielőtt elhiszed:

te nem egy ostoba nerbirka vagy
hanem egy hazaárulókkal kollaboráló nerféreg
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.11.10 00:01:33
@Nem Penny hajója: legyen meg.
„Itt vagy forróság van, vagy zuhog az eső.” – ezekkel a szavakkal fogadtak minket. Nekünk most a forróság jutott, rettentő meleg volt. Elnézést kértek, hogy sokat kell gyalogolnunk, de ez a szabály. Mondtuk, ez teljesen rendben van, sportolunk mi eleget, menni fog, és különben is – ezért jöttünk.…..
Az ellenzék új szintre emelte a FIDESZ/KDNP műveletei után már alulmúlhatatlannak hitt politikai idiotizmust...
magyar-magyar szótár filozófia 2018.08.08 11:59:45
Kevesen tudják, hogy ez a blog még a néhai blogteren indult 2007. végén -Voltaire olvasása miáni lelkesűltségben. Fogtam tehát a legfontosabb könyvek polcáról a Filozófiai ábécé-t s elkezdtem szépen az elejéről. Voltaire általában lenyűgöz. A fanatizmus szócikknél azonban a Voltaire-nél csak ritkán…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.09.03 01:46:49
@Frick László Intézet:
enyed ildikó fideszes? vagy épp ellenkezőleg? vagy mi a faszt akarsz sugallni?

amúgy a testről és lélekről díszlettervezője (imola) a szily csaja és gyerekei anyja

nem tudom, politikailag ez mit jelent
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.09.03 01:51:33
@Frick László Intézet:

ja, a kedvenc jelzőm az ezekre - a nerbolsevik - már rég nem up to date

igaz ugyan, de nem lényeges

orbán hűbéresi rendszert épített, és már despota
(a szó eredeti értelmében ... is)

de ez sem lényeges

trombitaskristof meg a többi seggszagú nímand, aki már esterházyt gyalázza
na ők sem lényegesek

...de akkor mi
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.09.03 01:53:47
@Frick László Intézet:
rágúgliztam

nem vagyok régizene-kedvelő

nekem teodor currentzis fekszik
A reddit.com egy remek közösségi oldal/fórum, amin minden téma és annak rajongói közössége megtalálható, amire csak gondolni tud az ember, legyen az a sajtos melegszendvics (vagy miafasz a grilled cheese magyar megfelelője), vagy egy Ian nevű szemüveges faszi, akit éveken át alvás közben fotóztak…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.06.27 08:58:18
Egy évvel ezelőtt a Jók és Igazak értelmezésében ellenzékinek számítható még hányni tudott a nemzeti szótól is, még a NER nö-betűjétől is, nemhogy a nemzeti jobboldal kifejezéstől. A Jobbikot maga közé sem számította az ellenzék. Azt hiszem, a gyűlölségtől megveszekedettek ennél jobb mércéjét nem…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.04.11 09:01:59
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.04.13 10:54:07
@Frick László Intézet: kontextus

(gy.k.: neked nem tetsző dolgot mondott, amire egy meglehetősen egyszerűsítő és bántó címkézés a reakciód - hát ja, szeressen téged a psizkos fred)
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.04.13 11:05:22
@lac1: az igazi bolsik már itt vannak
évek óta övék a hatalom
Miután a Budapesti Csatá-t a Jók és Igazak megnyerték, viszont a Vidék-et hiába vetették martalékul az , idézem, ideológiailag felfejlődött és érdemes Nemzeti Jobboldalnak, most az index gecik megint náculásában ábrázolhatják a Jobbikot A FIDESZ az új kétharmadát a vidékieknek és a szegényeknek…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.04.13 11:01:15
@lac1: miután ostobaságban, önteltségben és agresszióban a fidesz és személyesen orbán elérte az '50-es évek bolsevik pártjának szintjét (már úgy listáznak, hogy a saját híveiket sem kímélik), nem tudom, mit kellen még tenniük szerinted?

mondjuk a kitelepítés megfelelne kezdetnek?

vagy menjen a fekete autó hajnalban a tüntetőkért? (oh wait a minute ez már megvolt...)

vagy statárium, és lövessék dunába a nemfideszeseket?

mégis mi kibaszott büdös faszról beszélsz, amit tenniük kellene???
tétel: A modern, korszerű picsaemberben már az óvodában  kifejlődik  minden szükséges politikai képessége és készsége. [tudományos kiegészítés: ---köszönhetően az elkertelő "Kindergarten" típusú gyermeknevelésnek, amiben a saját korosztályába elrekesztett kis vérengzőmajomfélék egymásraszabadulván,…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2018.03.27 16:01:45
Ha nem Plyankó Gelygóke jókiffiú csinálja, le se sajnálom. Így azonban naplózom: Lényegében meg se kéne nyitni, mert akár egy 888-as kontár munka, már a felütés ellentm,ond a beugratónak. Az ugyanis, hogy irigyelt Timcsikének, akire legálisan lehet a látens cigánygyűlöletet önteni, nem pénze…..
magyar-magyar szótár ismerős 2017.11.25 05:48:10
A szöveg az Egyenlítő TV-re írt komment javított változata:..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2017.11.29 12:26:46
Kigondoltam Az írók hatalma 2017.09.30 22:38:08
Egy író nálánál sokkal okosabb embereket is meg tud írni a szövegében, olyan mondatokat tud adni a szájukba, amik illenek az adott tudós karakteréhez, de azokat valami miatt soha nem mondták ki. De kimondhatták volna. Következésképpen az írók a legokosabbak, a legokosabb író pedig az, aki a…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2017.11.02 02:15:44
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2017.09.14 01:02:29
@Trackers: te szerencsétlen agymosott nerbirka
"Ma már nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása" /netokrata tétel/ Ja. Meg az információ blokkolása. A véleménynécik szivesen játszák meg magukat liberálisnak. A liberalizmusból azonban a fő fundamentális és az egészet is behálózó esszenciális véleményszabadság…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2017.08.07 22:37:56
@Frick László Intézet:

EGYETLEN EGY PÉLDÁT FELMUTATOK NEKED ISMÉT
(bár semmi de semmi értelme nincs, mint számtalanszor tapasztaltam)

ezt írod: "Ismétlem: A South Park rajongó, 22-42 éves, gyerekszobáikban rejszolgató hülyegyerekei szavazták föl Trump-ot."

ez egyszerűen NEM IGAZ

és ezt vagy te is tudod, és hazudsz:((
vagy tényleg elhiszed, akkor meg buta és tájékozatlan vagy:((

18-29-ben trump - clinton 37% : 55%
30-44-ben 42% : 50%

a valóság ezzel szemben az, hogy pont a 45+ fehér férfiak szavazták fel trumpot
(a rejzfilmnézési és rejszolási szokásaikról nem tudok nyilatkozni)

www.bbc.com/news/election-us-2016-37922587

a többihez pedig nincs mit mondanom
A Hannibal Lektűr-attitűd 2017.08.15 11:01:46
@Wildhunt:

talán fuss neki még egyszer

kis segítség: dudi ezt állíotta:

"A South Park rajongó, 22-42 éves, gyerekszobáikban rejszolgató hülyegyerekei szavazták föl Trump-ot."

ezzel szemben a valósag az, hogy...
Egyes források szerint egy, más számítások szerint kétmillió dollárt is elérheti az HBO sorozatában a főszereplőknek kifizetett gázsi, így érthető, mi kerül tízmillió dollárba egy olyan epizódon is, amiben egy darab sárkány sincs, és a színészek leginkább a díszletekben beszélgetnek egymással. A…..
A Hannibal Lektűr-attitűd 2017.08.07 14:23:11