Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klaukitty

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szijjasztok!!!Bocsi h oan sok idő után nem hosz rész sem volt, de nem is írtam valami életjelet, csak néha kaptam dícséretet. Ezt a sztoryt itt fogom folytatni: www.tokiohotel-sztory.gportal.huHamarosan kinyitok ott, és rakom fel a részeket, szóval mostmár ott olvashatjátok!Pussy::::…..
Bill gyorsan összeszedte magát, és olyan 11 után pár perccel elindultunk.- Felhívtam az ügynökséget, és azt mondták oké, csak ne maradjunk sokáig - mondtam már az utcán sétálva- Oké. Amúgy te mióta vagy modell? - kérdezte- Lassan 4 éve - én- Az tök jó. - Bill- Jah -…..
Sorrrry hogy tegnap nem volt rész!! :(((((_______________Még ezen kb. negyed órát beszélgettünk, mikor kimentünk. És hangokat hallottunk. Pl. "ahh...neh...ne hagyd abba.....csináááááld!! ohhh..." Bementünk a szobába...Az 5 fiú ott ült a TV előtt egy méterre, és néztek…..
Szijjasztok! Non köszi a komikat és a dicsiket! ^^- Tom...mit csinálsz? - kérdeztem mikor egyre közelebb lépett hozzámKözelebb hajolt az arcomhoz, majd a fülem mögé tűrt egy tincset.- Elhagytál valamit. - nézte a fülemet, utána a szememet- Oh... - tényleg hiányzott az egyik…..
Szijasztok! =)Véleményt ide: k_klaudia@vipmail.hu- A kor nem számít - nevet- Hm...milyen igaz - helyeslekMég 5 perc és odaértünk a helyszínre. Egyből beengedtek minket. Már olyan 9 fele lehett, mert az út nagy részét eéhülyültük. Most kezdtek jönni az emberek, ezért még nem volt…..
Szijasztok! Örülnék ha kapnék pár e-mailt: k_klaudia@vipmail.hu. Csak hogy tudjam, nem hiába írom a sztoryt, és hogy menyire tetszik nektek. Léccy véleményt! ^.^ Ötleteket is várok, ha van! :P- Héé, kettősjáték? - nevetek- Neeeem! Sosem tennék ilyet - rázza a fejét nevetveMég…..
- Látom már nem is félsz tőle - nevet- Nem hát...ez nagyon király lesz! - helyeslek boldoganEnnek az ismerkedős találkozásnak fél 7-kor lett vége. Hívtam Mátét, és értem jött, majd együtt mentünk "haza".- És milyen volt? Jó a hely? - kérdezgetett- Jah! De még…..
- Vacsorára max. 1 joghurtot eszek. Az meg nincs – vonok vállat- Te tudod. De én megyek enni valamit. Szija! – mondta, és már ment is ki1. napÁltalában 10 fele szoktam felkelni, és ez ma sem volt másképp. Bár kicsit furcsa volt az új hely, de könnyen meg fogom szokni.- Nah…..
Kis bevezetés...Klaudy vagyok, de a sztoryban Kitty lesz a nevem.Magyarországon élek, míg nem kapok egy meghívást...modellszerződéssel egybekötve.A TH az első párrészben még nem jelenik meg, majd utána.Ha akartok, írjatok mailt: k_klaudia@vipmail.huRemélem tetszeni fog a sztory!…..