Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Studt

0 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország" - nyilatkozta Vitézy Tamás, az ingyenes hetilap tulajdonosa tavaly novemberben a Népszabadságnak. De vajon mit fog szólni…..
Michael Knight Fő a lojalitás 2010.12.14 19:02:00
A legmesszebbmenőkig igazat kell adnom Orbán Viktornak, aki ezúttal is az igazat, a színtiszta igazat mondva állította azt, hogy a magyar médiatörvénynek nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne más európai szabályozásokban. Azoknak is van például első, második meg…..
Nem értem ezt a módosítást, hogy most már csak legfeljebb húsz százalékban lehetnek a hírek közt a bűnügyi témák. Oké, persze, színvonaltalan nulla a kertévék szinte minden hírműsora, teletömve ilyenekkel, de valahogy nem várok komoly színvonaljavulást a változtatástól…..
Studt 2010.12.15 07:16:14
Ráhúzható-e a Fidemokratikus Centralizmus a magánmédiára? Ha áttekintjük a Fidesz holdudvarába tartozó sajtót és annak híveit, megállapíthatjuk, hogy annak egyetlen elemi alkotórésze: a saját nézőpontját tekinti egyedül legitimnek. Ebből táplálkozik az ún. nemzeti…..
Studt 2010.12.15 07:03:35
Kávéscsésze a jobbján, számítógép a balján, papírhegyek előtte. Orbán Viktor a facebookon válaszol a kérdésekre. „Ami a nyugdíjrendszer átalakítását illeti, ennek egyetlen, de világos és érthető oka van: ez pedig az államadósság” – mondja. Tiszta beszéd.…..
Sárdobáló Na ne. 2010.12.14 07:00:00
Igaza van a Fidesznek, több jobb hír kellene a médiába. Dehát az, hogy a média milyen híreket közöl, szerencsére ma még nem rajtuk múlik. Ma. Nos, calammal már vagy másfél hónapja azon vitatkozunk, hogy vége-e már a szabadságnak, vagy nincs-e vége. Az ő véleménye: már vége…..
A Holnapi Újság szerkesztősége ezúton kér bocsánatot Schmitt Páltól, a Nemzeti Összefogás Első Emberétől. Lapunk 2019. július 15-i számában azt állítottuk róla megtévesztő, szenzációhajhász, félrevezető címmel, a Nemzeti Összefogás Első Emberéhez méltatlan…..
Lelki szempontból mindenképp jobb nyugdíjasnak lenni Magyarországon, mint dolgozónak. Politikusok és kormányok jönnek-mennek, de a rájuk irányuló kitüntett figyelem állandó. Hiába, az arányok ugye...Szíjjártó Péter tegnapi sajtótájékoztatóján mutatta be a - rövid időn…..
Studt 2010.12.13 12:03:45
Javítva:

HALLAGSSANAK!
Vagy befogjuk a pofájukat
Mint a ballib Média pofáját
Nemzeti Hazug Lopós Banda
„lefetyelő” konzultációja 2010
Tisztelt Nyugdíjas!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önt, hogy a magyar nyugdíjasok minden várakozást felülmúlva a butaságukról hitet tettek, hogy több mint egymillióan hozzájárultak ahhoz, hogy rám és Gittegylet szerű pártomra szavaztak s elérjem a 2/3 ot s Magyarországon s bevezethessem a Viktatúrámat.
Kezembe olyan hatalmat adtak, hogy most már az év végi nyugdíjakból és amikor csak akarok,.., minden gond nélkül ellophatok a nyugdíjakból. Sőt a magán nyugdíjpénztárakból egyszerűen elveszem a milliárdokat és arra használom amire akarom.
Mindenkinek köszönet és hála, akik ezt a lehetőséget szavazatukkal biztosították.
Ezzel ugyanis hozzájárultak, ahhoz, hogy olyan döntéseket hozzunk, amelyekkel Magyarországon azok számára akik számára mi akarjuk és jó pártkatonák azoknak biztosíthatjuk a jobb élet lehetőségét.
Most már akármit csinálok , akár fát is vághatok az emberek hátán, azt mondhatom, hogy erre felhatalmaztak Ebben a nagy Nemzeti Nyugdíjasok Butább csoportjának nagy része van.
A kisfogyasztóknak most nem emelünk gázárat, úgyis eleget loptunk el a 2010 es visszamenőleges és a jövő évi 2011 es nyugdíjakból.
Ígérjük, hogy akik életben maradnak 2012 után is, azoktól már csak a gyógyszerre valót vesszük el és az a gyógyítást drága pénzessé tesszük.

Akik még 2014 ben is életben maradnak, azokra számítunk, hogy megint rám és bugyuta Pártomra szavazzanak mert abban az évben nem veszünk el már semmit Önöktől—( mert nem lesz már mit). Számítok azért az önök véleményére és most is ezért megy „ lefetyelés”….bár annyi a súlya mint a Perlamentben az ellenzéknek.

Meggyőződésem, hogy csak egypártrendszerben lehet igazi (demokratikus) Diktatúrát felépíteni. Elvonással, alamizsnával bizonytalansággal,..és félelem keltéssel.

Tisztelet nélküli Nagyra becstelenítésemmel:

Nemzeti Hazug Gonosz Törpe
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Kövér László ma újfent kinyilatkoztatott. A Fidesz fő ideológusa kilépett a parlamenti elnök szerepéből, és a lengyel szenátus elnökével folytatott megbeszélések utáni nemzetközi sajtótájékoztatón kijelölte a közeljövő főcsapását a hazai médiahatóság és a média…..
Amíg Orbán Viktor a faszbúkon vetít nekünk a sajátosan torzító lencséin keresztül cudar jövőt, és szüleinken keresztül igyekszik nyomást gyakorolni ránk, néhányan úgy gondoltuk ideje ismét szembesíteni őt és kormányzatát a valósággal: ez nekünk nem…..
Michael Knight Cinizmus a köbön 2010.12.12 09:43:00
Orbán Viktor - már persze ha van mersze - ne a nyugdíjasoknak írjon levelet a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán. Ha van elég vér a pucájában, írjon inkább levelet az aktívan dolgozó és járulékfizető magán-nyugdíjpénztári tagoknak, és az ő…..
Studt 2010.12.12 12:14:23
@Nyers Fa: Már nincs meg a 54százalék..és a 2/3-ad
"Nincs szükség a devizánk gyengítésére, és kamatemelésre sincs szükség... mert friss pénzt kell a gazdaságba pumpálni" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök tegnap. Ha ezt az ifjabb George Bush mondta volna, nyilván bekerült volna az aranyköpések gyűjteményébe, amivel…..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
„Gratulálni jöttem, mert ön rendkívül ügyesen hiteti el a magyarokkal, hogy fontos az, amit gondol és tesz. Hogy múlik azon bármi! Nagyon tehetségesen csinálja.” Frei Tamás új könyvében az orosz Gazprom elnöke ezekkel a szavakkal kezdi ultimátumszerű mondandóját,…..
Mikor fogják kezdeményezni Gyurcsány előzetes letartóztatását?online surveys Kovács Tamás legfőbb ügyész mandátuma 70. életévének betöltésével december 13-án jár le, a helyét Polt Pétert veszi át.Gyurcsány kriminalizálása ellen egy csomó érv szól, tehát szinte biztos,…..
Studt 2010.12.10 14:46:10
@Atomot az indexre!: Nem félek! senkitől , most már mind1
és a Nép nagy többsége is így fog gondolkodni tavasszal--amikor már minden mindegy lesz. Kirúgott, állástalan családtagom, megélhetési bajok, lakás kilakoltatás, ellehetetlenítsé a munkahelyeken a Fidesz ÁVÓ val, ( pedgógusok pl), a meglopott Magánynyugdíjasok,..a megélhetéssel küzködők, a kilátástalan jövőt érző emberek és főleg a DIKTATÚRA ELLENESEK ÉS DEMOKRÁCIÁT FÉLTŐ ÉS MEGVÉDŐ EMBEREK SOKASÁGA!!!!!!
ha a Nép elindul......
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
Miért? 1./ Mert választott hazája Magyarország. 2./ Mert megtanult magyarul és úgy is ünnepli a sikereit.* 3./ Mert keményen megdolgozott azért, hogy mi magyarok büszkék legyünk rá. 4./ Mert az anyja szerb, az apja meg horvát, ennyi erővel simán aradi vértanú is lehetne, de ő…..
Miért erőltetné Kövér László házelnök a kéthetenkénti parlamenti ülésezést? Csak két egymást követő Országgyűlés kétharmados szavazatával lehet majd módosítani az új alkotmányt? Milyen következményei lehetnek a Moody's leminősítésének?A műsor vendégei voltak:…..
Studt 2010.12.10 09:20:00
A harmadik negyedévben 125 milliárd forint hozamot produkáltak a magánnyugdíj-pénztárak, így az idén összesen 241 milliárd forintnál is több hozamot értek el a "nyugdíjtőzsdén" a tagok - írja a mai Világgazdaság a PSZÁF friss jelentésére hivatkozva. A legszebb az…..
Azért az jellemző Magyarországra, hogy egy ideje divat lett gúnyt űzni a hagyományos bölcsességből, amely szerint "a magyar lányok a legszebbek a világon". Ideje lenne feladni ezt az önsorsrontást, és felismerni, hogy nem csak a mi lányaink a legszebbek, hanem egyben a…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..