Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crackajack

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A katalánok odahaza látták vendégül a Valencia csapatát a hétvégén és egy eseménydús meccsen, végül 4-2-re diadalmaskodtak a hazaiak...
A Barcelona egy gálamérkőzéssel örvendeztette meg a hazai publikumot és egy ötössel söpörte el a Celtát. Ez az eredmény [Copy] szerdára -> [Paste] osztjóleszazúgy. A meccs értékelője a cikkben...
Szokták mondani, hogy „minden út Rómába vezet”. Nos, ha Xavi Hernándezről beszélünk, akkor nála minden út a Barçához vezet vissza. Az egyetlen kérdés, hogy mikor. Részletek a cikkben!..
Szombat délután 16:15-kor ismét a bajnokságra szegeződik tekintetünk, ugyanis ezúttal a Deportivo Aláves otthonába látogat a Barcelona. A meccselőzetesért kattints!..
A kezdeti nehézségek után végül egy négyest vágott a Barcelona idegenben az Eibar csapatának. A játékosok értékelése a cikkben!..
Szombat délutáni könnyed desszert, pedig könnyen lehetett volna belőle egy nehéz, rágós falat is. Részletek a cikkben!..
Azonnali hatállyal felbontotta szerződését klubjával a vezetőedzőként dolgozó Henrik Larsson!..
Skócia, szeles idő, őrjöngő tömeg, harcias hangulat, mínusz 1 Celsius-fok; Messi haja még mindig tart. 0-2, csoportelsőség pipa!..
A La Liga 11. fordulójában a Sevilla a Barcelona csapatát fogadta. Azt előre sejteni lehetett, hogy nehéz mérkőzés lesz, főleg annak tükrében, hogy a katalánok kicsit kiismerhetetlen formában vannak Andrés Iniesta hiányában. A játékosok szubjektív értékelése a tovább után...
A La Liga 7. fordulójában a Celta Vigo fogadta a Barcelonát. A hazaiak nehéz meccsen otthon tartották a három pontot. Nézzük meg egyénekre bontva, ki hogyan teljesített!..
Végre elérkezett a régóta várt új bajnoki szezon, ahol a Barcelona a Real Betis csapatát fogadta a nyitányon! Magabiztos, gólzáporos hazai siker született, a srácok nagyon belehúztak és bajnokhoz illően kezdték a szezont egy erődemonstrációval. Jöjjön is a pontozás!..
A Barcelona csapata nehéz helyzetbe került a bajnokság végéhez közeledve. Több egymást követő meccsen pontokat hullajtottak és győzelmi kényszerben kellett pályára lépniük az utolsó öt mérkőzésen, mivel a riválisok kapva kaptak az alkalmon és szívesen éltek volna a nemrégiben még esélytelennek…..
A La Liga 38., azaz utolsó fordulója döntötte el a bajnokság sorsát. Ha a Barça nyer a Granada ellen, megvédik címüket, ha nem, akkor a Real Madridé a kupa. A srácok mindent beleadtak és megnyerték fontos meccsüket a az andalúz csapat ellen, ezzel bebiztosítva a klub 24. bajnoki címét! ..
Izgatottan vártam ezt a mérkőzést, bevallom egy kicsit tartottam is tőle. Úgy gondoltam nagyon nehéz lesz megnyerni a meccset, de végül kellően komolyan vették a játékosok a katalán derbit és nem hagytak kétséget afelől, hogy nagyon kell nekik a Liga!..
Nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttünk be Sevillában, hiszen a két madridi rivális már előttünk lejátszotta a maga meccsét és meg is nyerte azt egyaránt 1-0 arányban. Ennek fényében kötelező volt a győzelem, hogy a tabella élén maradhassunk. Luis Enrique az általa leginkább preferált kezdő tizenegyet…..
A La Liga hétvégi fordulójában a Valencia érkezett a Camp Nouba. A katalánok feladata a három pont megszerzése volt, hogy az elmúlt hetekben mutatott rossz formát megtörjék. A félidőben viszont már 0-2-re mentek a denevérek. Kiss László a vereség okairól és a folytatásról. ..