Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eRobi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, soha a büdös életben nem tudtam titkot tartani. Az egész bő egy éve kezdődött, amikor rájöttem, hogy Magyarországnak nincs szüksége egy újabb szépen restaurált Datsun Z-re, mert ezt a területet Szabó-Jilek kolléga akkurátusan lefedi áldott munkásságával. Ha tehát az…..
Belsőség Levegő a bögyömben 2009.06.03 10:45:00
  Vannak jó ötleteik is, de nálam a Levegõ Munkacsoport elvágta magát. Keressünk már egy normális környezetvédõ szervezetet!  Vélemények az azonos című írásunkról...
Nemrég bukkantam rá az újságban erre a cikkre:Ott vannak például a minap lefülelt vietnámi marihuána-kertészek. A Kék Fény riportja szerint, ha nem buktak volna le, egyetlen év alatt 1 milliárd forint bevételre tehettek volna szert az illegális marihuána-termesztők. És mi van, ha…..
A sukorói találkozó egyik legszebb történetét szeretném megosztani a kedves olvasóval. Millió ilyen volt, nekem mégis ez maradt meg leginkább.Délután érkeztem meg a találkozóra némi telefonos segítséggel (köszi, apamackó), gyors köszönés az ismerősöknek, bemutatkozás az…..
A címben szereplő mondat egy piros lámpánál történt beszélgetés során hangzott el, Ákost úgy meglepte, hogy nem is tudta nagyhirtelen, hogy reagálhatna le egy ilyet. Az alábbi eset tegnap történt velem, gondoltam megosztom a közzel, hátha lehet okulni belőle... Tegnap délután…..
eRobi 2009.04.18 13:24:28
@UrsulA:

Ja, hogy ezek a szép szavak innen erednek!

Így már okés! :D
A kollégák azért valószínűleg átlátják, ki az, aki kíméli a technikát. Aki hisztigörcsöt kap, amikor valaki hidegen üvegeli a motort, vadállati erővel bassza be az ajtót - elnézést, erre nincs hangulatában egyenértékű szinonima. Szóval van, aki csak használja, mások a…..
Rendszeres olvasóink már eddig is tudták, hogy Kekecke honnan kaphatta a nevét, meg is kapta már a magáét, mint szinte mindenki, aki veszi a bátorságot, hogy emailt küldjön nekünk. Megjött a tavasz, ilyenkor a traktorosok és motorosok is előkerülnek, mindkettő miatt szívhatják is…..
eRobi 2009.04.06 16:19:57
@aszfaltbetyar:
Lassítani fogok, mert muszáj. Nem akarom tönkretenni az autómat/motoromat/saját testi épségemet. Csak azt akartam mondani, hogy mindenki a másikra akarja kenni a felelősséget, ami nem helyes. És ne azzal oldjuk meg a problémát, hogy 30-cal megyünk mindenhol, mert sehol sem alkalmas az út nagyobb sebességre. A traktoros takarítson, a közútkezelő tartsa karban az utat, a közlekedők meg közlekedjenek normálisan.
Písz.
Pár napja be kellett ülnöm egy régi Swift-be. Becsületes és felelős honpolgár lévén be akartam kötni magam. Mikor az övért nyúltam, meghűlt bennem a vér. Megfogtam az övet, és azt tapasztaltam, hogy leginkább egy múzeumi lyukkártyaszalagra hasonlít. Talán bizony a család…..
autózz! Tejköd és padlógáz 2009.01.30 09:37:00
Szerintem Márk okosan csinálta amit csinált, hülyeségre nincsen orvosság, hacsak nem vesszük annak a gumiszobát és a kényszerzubbonyt. Ha jön mögöttünk a sűrű ködben egy szuicid hajlamokkal megáldott kihaénnem típusú kisebbrendűségi komplexusos barom, jobb neki utat adni,…..
eRobi 2009.01.30 13:53:11
@Mókusélet:
Ha befékezek előtte >tényleg< egy kicsit, akkor miután megelőzött, számítok a "büntire". Ez benne van a pakliban, de nem jellemző.
eRobi 2009.01.30 14:43:47
@alfredo:
De ha nincs kivilágítva ÉS mondjuk 70-nel megy, nem 30-cal, akkor sokkal több idő lett volna észrevenni. És ha még így sem kerülte volna el az ütközést, akkor is a sebességkülönbség nem lett volna ilyen nagy a becsapódáskor.
Nem szabad indokolatlanul lassan menni, értsétek már meg! A hangsúly az "indokolatlanul" szón van.
eRobi 2009.01.30 14:58:13
@TH:
Ha az út szélén áll, akkor nem a haladó sávot foglalja el. Sokkal könnyebb fél-egy méterrel félrekormányozni az autót egy útszéli akadály miatt, mint kikerülni a saját sávunkat. A dolog pikantériája egyébként, hogy az emberünket megbüntették "sebesség helytelen megválasztása" miatt, a teherautóst pedig csak a lámpája miatt. A rendőrség szerint az IFÁsnak nem volt semmilyen felelőssége a baleset bekövetkezésében.