Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maga_egy_állat

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
maga_egy_állat 2021.02.07 10:47:29
@Mitkeresekénittmegint: Szevasz Manyecs! Gyermek? Gratulálok! Milyen volt újrakezdeni? Már fogysztóvédelmi szempontból? :)))
Százezredes?
A számok megint csak nem hazudnak. Az a nettó tömeg sehogy sem lesz 100g, ha a papírcsomagolás levétele után a műanyag tálcával együtt is csak 69g a cucc. Betti szóvá is akarta tenni a dolgot, de nem talált emailcímet. Mivel a Président a Parmalat Csoport tagja, így mi náluk rákérdezünk a…..
maga_egy_állat 2017.09.26 17:39:43
Írjak nekik?
www.president.fr/les-produits/fromage/
Mellesleg egy termelői piacon szerintem ezért az árért tízszer ennyit kapsz.
Ki vagyok tiltva, hüpp-hüpp :(
Mobilszervizelésre, azon belül Samsung szervizre panaszkodó levél időről időre beesik hozzánk, de ezekből már csak az extrém elemekkel tarkítottak kerülnek ki a Homárra. Bogi a több, mint egy évig húzódó sztorijával simán kiérdemelte a megjelenést, ahogy a Samsungnál…..
maga_egy_állat 2017.07.11 09:20:27
Az alábbi sztori legjóindulatúbb olvasata is az, hogy az óbudai Auchan képtelen megoldani azt a kereskedelemben alapvető elvárást, hogy a termékek ára helyesen szerepeljen a polcon és a pénztárgépben. Ez egy napi szinten jelentős forgalmat bonyolító hipermarket esetében se nem túl hízelgő, se nem…..
maga_egy_állat 2017.05.20 13:19:52
@halmozottan hátrányos helyzetű crazy,7edik,akárcsa: Itt van, de eret vágott, raGd fel az avatárt, mert így senki vagy!
Cicc :)
Más magyarázat nem nagyon van arra a fajta kommunikációra, amivel a Coffeeshop Company szegedi Kölcsey utcai egységének képviselője fogadta a helyet 1 csillagra értékelő lányok véleményét. A bulinak azóta végett vetettek, az oldal már csak tárolt verzióban elérhető, de screenshotoknak köszönhetően…..
maga_egy_állat 2017.01.25 17:16:25
@The Crazy One 5tös: ########## adok egy párat kölcsön, de ha az enyém elfogy, majd kérem vissza! ########
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
Persze alap, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de azért ne tagadjuk, néha előfordul, hogya. tényleg nagyon ismer minket az ajándékozó, és így a legtökéletesebb dologgal lep meg minket - pont ugyanazzal, mint az anyánk isb. fogalma sincs rólunk vagy saját ízlésének…..
Az okos ember más kárán tanul. Legyen mindenki okos! És egyben kíméletes olvasónkkal, akinek ezúton is köszönjük, hogy elmesélte, hogyan lett adathalászok áldozata. A műfajon belül külön neve is van egyébként az eredeti oldalakra nagyon hasonlító fake oldalakkal dolgozó…..
Van, akinek a legfontosabb a kényelem, és bármit megvesz online. Van, aki nem bízik a webshopokban, és nincs az a pénz, amiért kipróbálás, taperolás, szagolgatás nélkül venne valamit. És van, aki elsősorban tájékozódik a neten, aztán elmegy a boltba - nem kis részben azért, hogy vásárlás előtt még…..
maga_egy_állat 2016.12.07 17:06:30
@Terézágyú: mert egy bacc papucsot kell bevágni az ablakon, és lesz tűzhely, azé :D
maga_egy_állat 2016.12.07 17:12:53
@Terézágyú: régi, de működő megoldás :D mondjuk az én tűzhelyem a MM-ből van, ojronikszhoz nem megyek
Ha valaki megengedheti magának, hogy magánorvos kezelje, jó eséllyel egy fogorvos lesz az első, akit keres, mert valahogy az átlagnál is kiszolgáltatottabb az ember nyitott szájjal fekvés közben. Egyátalán nem elvetélt ötlet tehát, hogy egy fogorvosi klinika kuponos…..
maga_egy_állat 2016.12.05 10:55:19
@aptikjampó: ugyan, tengerimalacot, kutyát, volt hapsikat ;)

sztem a fogdoki egy bizalmi dolog nem megyek el valahová, mert olcsóbb...oszt 3 gyereken kívül kutyája ven-e? :D
maga_egy_állat 2016.12.05 10:57:39
@Manyecs: mér nem vettél kuponos feltámasztást? amatőr
Ezt vajon hogy csinálja a Telekom? Az ember úgy képzelné, hogy egy közös adatbázisból dolgozik mindenki. Rákérdezünk a dologra. Tisztelt Tékozló Homár! Szeretném megosztani Önökkel és a kedves olvasókkal a Telekom legújabb húzását. 2016.11.10-én telefonon lemondtam az IPTV Alap és Telefon…..
maga_egy_állat 2016.12.02 11:32:29
@Manyecs: azt olvastam, hogy a galambokat etted meg :D milyen jó, hogy nem húsvét jön, vehetnéd a kézművesétcsokiny..... izé mótvá ;)
Összességében és részleteiben is elképesztő sztori, amiben sem a Telenor, sem a rendőrség hozzáállása nem érthető. Hogyan adhat el a Telenor valaki másnak a nevére bármilyen terméket és előfizetést? Az aláírásokból nem egyértelmű, hogy más vette-e a két új készüléket? Miért kéne a sztoriba egy…..
maga_egy_állat 2016.11.25 10:41:02
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
maga_egy_állat 2016.11.17 18:23:33
Hónapok óta nem láttál orangwayses posztot a Homáron, és már azt hitted, hogy végre normálisan működik vagy nem is létezik a cég? Háhá! Micsoda tévedés! Sziasztok! Igazából nem kirakandó posztot szeretnék írni, hanem tanácsot kérni, mivel látom elég sokan estek hasonló hibába mint mi. A mi…..
Trükk vagy technikai zűr? Vajon mitől fut nem létező oldalra a WIZZ ingyenes Discount Standard Club értesítője? (Az éves tagság alapból 29, 99 eur, vagyis kicsit több mint 9000 ft.) Kommentbe írja be legyen szíves, akinek volt valami tapasztalata mostanában az ügyben! Kedves Homár, Van hogy…..
Egy igazi állatorvosi ló kerekedett Doki netes tévévásárlásából. A saját gyenge pontjait ő maga is felsorolja, a webshop és a futárszolgálat érvelési és egyéb hibáira tanácsadóink világítanak rá.  Sziasztok A történetem a következő: Hosszabb ideje szemezgetek valamilyen 65"-os LCD TV-vel, nem…..
maga_egy_állat 2016.11.02 09:22:00
@Manyecs: a szarvíz is rövid i?
Lépje be a múltba! Történelmi időutazás Ópusztaszeren - hirdeti a Nemzeti Történelmi Emlékpark honlapja, de minden bizonnyal nem az egykor szebb napokat látott puzzle, a nem működő telefon és a viseltes sakkbábuk megtekintésére kapacitálnak. És csak mérsékelten elfogadható válasz, hogy nincs pénz…..
maga_egy_állat 2016.09.22 10:22:19
@Terézágyú: vannak jaPpán ismerőseim, és ők mondták, hogy ott is alany-állítmány-tárgy van, én azóta már azt is elhiszem, hogy a navikkal vagyunk rokonok :D
maga_egy_állat 2016.09.25 18:07:15
@Manyecs: NLC-n rakta ki :)
@otgorbebogre: vicc mótvá
Hát én nem tudom, hogy a Cityfoodnál hogy megy ez, de én biztos nem engedném, hogy az ételszállítóim lendületből intézzék a vitás ügyeket az ügyfelekkel. Mert most például a futáron kívül ki boldog? Viktória éhes maradt, a cég meg elesett egy előfizetőtől, ahelyett, hogy…..
maga_egy_állat 2016.09.22 09:12:33
@maga_egy_állat: bocs krómban nem látszik, amit írtam, nem veszed le :)
maga_egy_állat 2016.09.22 09:17:19
@atpijkamo119: khm, de tőled se ;)
maga_egy_állat 2016.09.22 09:50:28
Nehéz eldönteni, hogy Gézánál maga az akciózási technika (felárazás után akciózunk, így nyerünk, még akkor is, ha nem számoljuk bele az akció feliratokra pavlovi reflexként vásárlással reagálókat) vagy a panaszkönyvi bejegyzésére érkező vállrándítós válasz verte ki…..