Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lánchídlány

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos disclaimer: nem vagyok influencer, nincs a családomban influencer (bár a nagyapám elég menő vízépítő mérnök volt), sőt, a barátaim között sincs, nem vagyok beléjük szerelmes, nem gondolom, hogy megváltják a világot, nem akarom megvédeni őket a kritikától, és nem vagyok benne biztos, hogy…..
A fiatal munkavállalók és szokásaik, motivációik sokat ráncigált téma. Az első (szakmába vágó) munkahely talán kicsit olyan, mint az első szerelem, elég nagy hatással van a továbbiakra. Hogy néz ez ki mostanában, miért nehéz, miért nehéz továbblépni vagy maradni? Elég…..
Bár nem mindenki, azt hiszem (remélem), elég sokan egyetértünk abban, hogy gyomorforgatóan undorító módon kezeli a kormány a menekült kérdést. Töredelmesen bevallom, nincsenek alapos és átfogó ismereteim a menekültek helyzetéről, a válság súlyosságáról, egyáltalán, hogy mi lenne a helyes…..
1. Nem tiszteled az idősebbeket, néha még esetleg vitatkozni is merészelsz velük. 2. Nem vagy hálás azért, amit az előző generációk csak a te érdekedben tettek! 3. Folyton az okostelefonodat bámulod, ahelyett, hogy megetetnéd a csirkéket, sétálnál a természetben, vagy olvasnál a könyvtárban!  4.…..
Ezek a mai A sok sültgalambváró 2016.09.23 15:46:00
"Ezek a mai fiatalok már csak várják, hogy szájukba repüljön a sült galamb, de nem tesznek érte semmit!" Talán ezzel a mondattal találkoztam legtöbbször, amikor idősebbekkel vitába keveredtem a mai fiatalságról. Tényleg csak ülünk a seggünkön és panaszkodunk? Én mondjuk szeretem ezzel tengetni üres…..
Ez egy fiataloknak szánt tanács, ami ez alá a poszt alá érkezett. Sok más hozzászólás is körülbelül ezt fogalmazta meg, úgyhogy reggel, kávé-cigi közben ezen gondolkoztam...
Mármint azon kívül, hogy 20-25 közötti fiatal vagy,  és igazából még fingod nincs róla, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel. 1. Tanulsz? Miért nem keresel már pénzt? Miből fogod kifizetni a diákhitelt? Minek tanulsz bölcsésznek, a Mekiben akarsz dolgozni? Komolyan otthon laksz még mindig? 2.…..
Ezek a mai Hát akkor mi lesz itt? 2016.09.20 10:47:00
Ma egy cigi közben, itt az új irodában eszembe jutott, hogy mi az a téma, amihez egyrészt talán hozzá tudok szólni, másrészt még érdekel is. Nem is téma, inkább megközelítés vagy nézőpont. Ami egész véletlenül a sajátom, azaz a “mai fiataloké”. Már régóta felbasz, hogy van egy általános vélemény a…..