Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibi !!

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte mindenben sumákol, mellébeszél vagy tagad a kormány, ami a rövidesen megkezdődő budapesti vizes vb kapcsán kérdésként felmerülhetett bennünk. Nem tudjuk, hogy pontosan mennyi közpénzt szórtak el az esemény előkészítésére, az építkezésre, reprezentációra, ahogy arról sincsenek pontos adatok,…..
Tibi !! 2017.07.12 11:38:14
@Ballib cenzúrázók réme 25:

Te egy náci vagy.
Az osztrákok, és franciák, csak támogatólag lépnek fel a migránsok ellenében, hogy megvédjék őket a brutális magyar határőröktől, nem úgy mint a Fideszes Putyinisták, akik antiszemiták, és migránsgyűlölők.
Tibi !! 2017.07.12 11:42:55
@Megero:

Most leleplezted magad te Putyinista Fidesz bérenc !

Mégiscsak kifarolsz Soros tervei mögül, ezzel Orbán segítve.
Mi baloldaliak kiállunk Soros, és a migránsok mellett, és ellenzünk mindent amita Fidesz csinál, és megvetjük az úszókat akik támogatják Orbán lopásait, és asszisztálnak hozzá.
Tibi !! 2017.07.12 11:36:02
@Megero:

Így van..
Látom mégiscsak Sorost véded. Meg is kell védeni, merta migránsok csak szeretet, és jót hoznak minden országba !
Miiél többet kell az EU-ba rakni, ahogy Soros eltervezte, és ezt nekünk mindenáron támogatnunk kell, hisz a Fidesz ellenzi !
Újra itt vagyunk, kellett egy pár nap pihenés nekünk is a Bora-Borán, addig is folyamatosan nyomon követtük a magyar és amerikai belpolitika minden érdekességét. Mai bejegyzésünkben támpontot szeretnénk adni a hűséges Fidesz-szavazóknak, hogy a még egészen pici gyermekeiket is a párt és Orbán Viktor…..
Hatályon kívül helyeztetné az elsőfokú ítéletet a fellebbviteli főügyészség Hagyó Miklósék ügyében másodfokon, és azt szeretné, hogy a bíróság rendeljen el új eljárást.   Egyetértünk. Bőven lenne mit újravizsgálni - különösen a nyomozás igencsak…..
Tibi !! 2016.12.09 08:56:16
@sfi:
Ne is etesd őket !
Ezt csinálják ...

Az ártatlan MSZP-s és DK-s embereket rágalmazzák megrendelésre.
Teljesen nyilvánvaló hogy a baloldaliak közül senki nem lop és lopott, és mind csak a Fidesz lejárató kampányának estek áldozatul, akiket alaptalanul megvádoltak !

De majd lesz még polgármester minden egykori vádlottból, így Molnár Gyulából és megmutatjuk a Fideszes tolvajoknak, hogy a Portugálok sokkal jobb és drágább épületeket csinálnak a Kopaszi Gáton, mint Garancsi !
Amióta Orbán kilövési engedélyt adott Vona Gáborra, a komplett fideszes genyósajtó rászállt a Jobbikra és elnökére. Nincs határa az alpáriságnak: befotóznak Volner János szeretőjének szoknyája alá, Terry Black-kel buziztatják Vonát, lejárt szavatosságú sztorikból taknyolnak össze lejárató…..
Tibi !! 2016.12.09 08:50:15
@Dekatlon:

Így van ! Az EU nem pénzeli a DK-t.Senki más nem tudja hitelesebben vizsgálani az EU megbízásából az EU-n belüli korrupciót csak Gyurcsány Ferenc és cégei !
De ez nem támohgatás, hanem kemény munka amit Magyrország dicsőségére el is végzünk !
Proszektúra Ki is Orbán embere? 2016.10.20 10:36:14
Tényleg igaz lenne, amit Gréczy Zsolt, a DK szóvivője sejtetni vélt Juhász Péterrel kapcsolatban, miszerint: "Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek... mintha Orbán rendelte volna..." Vagyis Juhász Orbán embere? Ilyen…..
Tibi !! 2016.10.21 13:05:30
@fidesz maszop dk egykutya:

Bizonyára elkerülte a figyelmed, hogy az MSZMP utódpártját MSZP-nek hívják, és a 60+-os táborban az MSZP, most is hasít kb 30%-os támogatottsággal. Igaz a 30 mínuszban már 3% sincs meg.
Az első tévedés - legyünk jóindulatúak, és használjuk ezt a szót a rosszhiszeműség helyett - a jobboldalról érkezik: eszerint pusztán gazdasági okai lettek volna a Népszabadság bezárásának...
Tibi !! 2016.10.10 15:31:56
@Gyűrött Papír:

Igaz.. Olvasói sem/nem veszik lett volna a helyes kontextus.
A V4-es országok független szerkesztőségei sorra nyilvánítják ki szolidaritásukat a Népszabadsággal. A lengyel Gazeta Wyborcza után vasárnap a szlovákiai Denník N jelentette be, hogy hétfőn magyarul, fehér lapon üzennek címlapjukon a budapesti kollégáknak...
Talán senki nem számított erre a verzióra, pedig a Fidesz életútjából, gondolkodásából, politikai mentalitásából egyenesen következett: Orbán Viktor úgy tesz, mintha a vasárnapi népszavazás eredményes lett volna. Minden továbbit ebből vezet le és ennek súlyos következményei lesznek...
Tibi !! 2016.10.04 17:08:10
@sumes67:

De igenis sikerült te aljas Fidezses !
Megcsináltuk.

Gyurcsnyista lett az egész világ.
Erre bizonyíték, hogy az egész világból csak 3 millió aljas náci szavazott.

És ne add ki, hogy a DK központból mit parancsoltak nekünk, mert az nem fair.
Le kell írni ezereszer hogy ÉRVÉNYTELEN, meghogy Orbán Megbukott, és a Soros elintézi, hogy ez címlapra menjen minden nem náci orgánumban.

De te ezt ne pofázd el ha kérhetem, mert így a demokraták nem hitelesek !
Tibi !! 2016.10.04 17:10:48
@Ans1979:

"savanyú arckifelyezés", "megbukott", "érvénytelen"
...

Röhejesek vagytok, és már annyira bénák, hogy kicsit bevallom szánlak is titeket:
Félő hogy 2018-ban nem lesz ballib párt a parlamentben.
:DDDD

index.hu/belfold/2016/10/04/nezopont_fidesz_ketfarku/
négy százalékponttal erősödött a Fidesz–KDNP tábora augusztushoz képest, a kormánypártokat így már a teljes felnőtt népesség 36, a biztos pártválasztók 49 százaléka,
a Jobbikot a felnőtt népesség 11, a biztos pártválasztók 20 százaléka támogatja.
Az MSZP mindkét mérésben 10 százalékon áll,
a DK-t a felnőtt népesség 6, a biztos pártválasztók 7 százaléka választaná.
A kisebb pártok közül:
az LMP 3, illetve 4,
az Együtt 2-2,
a PM 1-1,
az MLP 1-1 százalékon áll.
Dacára a 15 milliárd forintos agymosásnak, a rengeteg aljasságnak és hazugságnak, masszív vereséget szenvedett Orbán népszavazása a (nem létező) kötelező kvótáról. Stratégiai hibát vétett Orbán, amikor elhitte magáról, hogy képes a vízen járni és meg tud nyerni egy olyan népszavazást, ahol az…..
A migránsos népszavazás előtt egy héttel barkácsbomba robbant a belvárosban. A detonációban két rendőrjárőr megsérült, állapotuk stabil. A rendőrség 16 órával az esemény után szólalt meg először, annyit mondtak: a robbantó kifejezetten a két rendőrre utazott, őket akarta „kivégezni”. Továbbá adtak…..
A politika nehéz mesterség. De a politikát felelősséggel, becsülettel megítélni sem könnyű. Egy szóban, egy cselekedetben, egy szavazatban összesűríteni mindazt, amit a szándékokról, az eszközökről és az eredményekről gondolunk. Elválasztani, megkülönböztetni az igazat a hamistól, a természeteset a…..
Tibi !! 2016.09.21 09:39:42
@Ballib Cenzúrázók Réme 11:

Szerencsétlen érzéketlen Orbán bérenc !
Mikor fogjátok fel végre, hogy szükségünk van a migránsokra ?

Szükségünk van minden eggyes migránsra, hogy a ballibeárlis oldal végre újra győzhessen, és a haza fényre derüljön.

Öszöd óta teljesen nyíilvánvaló, hogy csak Gyurcsány Ferenc vezetheti ki az országot a szarból, kár hogy 2006-ban nem vezette be a totális demokratikus rendszert, ahol az összes nácit lecsukják, és megverik, ha pofázik !

Most hogy hagytunk titeket győzni, már csak a migránsok szavazataival szerezhetjük vissza a hatalmat.
Ha megerőszakolnak néhány nőt, vagy felrobban egy két bomba, ezt az áldozatot simán bevállaljuk !

A keresztényeket egyébként agybeteg pedofilnak gondoljuk mind egyszálig, de most jól jön a hülye mantrályuk, meg a hitük.

CSak Gyurcsány és a liberálisok vegyék át végre a hatalmat, telepakoljuk az országot migránsokkal, és soha többé nem tudtok győzni !

Igazi demokrácia lesz, demokraták vezetésével, amire egy ország vágyik !
Pénteken az EU kormányfői Pozsonyban megállapodtak egyben s másban, közös határvédelemben és a határok megerősítésében, hogy lehetőleg minél kevesebben érkezzenek illegális úton közénk. Valljuk be, végül is győzött Orbán Viktor, hisz, minden amit, hangoztatott, a külső határok védelme, megerősítése…..
Tibi !! 2016.09.21 08:23:49
@bircaman maxval szerkesztő:

Konkrétan az MDF-et a privatizációnak nevezett szabvadrablás során, ahol pl Gyurcsány is megszedte magát, a totális szovjet hadsereggel zsarolták, akik végig felügyelték, a Horn Gyuláéknak, és a Kuncze féle szarházi spicliknek megfelelő rendszerváltást.

Röhejes ez a 3-4 Soros által pénzelt ballib bértroll, aki ebbe a semmitmondó szarba is éteri magasságokat vetít.. ;)
Egyetlen ellenzéki tag sem lesz a szavazatszámláló bizottságok többségében - derült ki hétfőn. A pártok péntekig delegálhattak tagokat a bizottságokba. A jogszabály szerint csak a parlamenti frakcióval rendelkező pártok küldhettek embert, tehát a kormánypártokon kívül a Jobbik, az LMP és az…..
Tibi !! 2016.09.20 17:17:05
@Szúrófény:

NAgyon is igaza van a bloggernek ha kritizálja, és cenzúrázza a nácikat !

Majd megtanuljátok, hogy csak azt lehet mondani, amit mi jóváhagyunk, csak jussunk mégegyszer hatalomhoz.

Erről jut eszembe !
Támogassátok, hogy minnél több menekültet pakoljon az EU a nyakunkba, mert máshogy nincs esélyünk választásokon nyerni, csak velük !

Egy két erőszak, vagy robbantás ennyit megér !
Tibi !! 2016.09.20 17:18:35
@pamut:

Így van !

Mindenki Orbán bábja, aki nem áll Gyurcsány mögé !

Ekként is kell bánni mindenki mással.

MEg kell vetni őket, akik mást gondolnak, és erős cenzúrázásra van szükség !
Több szempontból is hibás kampánystratégiát választott a Fidesz a mostani kvótanépszavazáshoz. Úgy nyomja ugyanis a kampánymantrát, ahogy egy országgyűlési választás idején sem igen szokás, ugyanakkor egyre görcsösebb azért, mert nem biztos a dolgában. A nyár közepén még úgy tűnt, hogy sétagalopp…..
Tibi !! 2016.09.20 09:49:46
@Ballib Cenzúrázók Réme 11:

Épp azért kellenek a migárnsok hogy túlszaporodjanak minket.

Hogy a magadfajta nácikat le tudjuk győzni a váasztásokon.

Máshogy nem megy, mert sajnos a demokraták olyan kevesen vannak, mint a DK gyűlésen a vajas kenyér darabszáma.

Migránsokkal kell feltöltenünk az országot, hogy újra győzzenek a demokraták, a választásokon, és a jobboldaliakat megverjük ha kimernek menni az utcára mint régen, a migránsokat pedig megvédjük.

Határontúli honfitársainkat visszaküldjük romániába ahová valók, és elvesszük az összes jogukat, ahogyan Soros Gyuri megmondja nekünk mit tegyünk !
Tibi !! 2016.09.20 09:54:27
@Ballib Cenzúrázók Réme 11:

Megjegyzem a magyarok nem tudtak soha olyan örömöt okozni a nőknek, mint 3 néger Kölnben, így ezért is kellenek a migránsok, hogy megtanulják asszonyaink milyen az igazi élvezet !