Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KukuxuBucsu

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Isten Gyermekei szekta tele van hollywoodi hírességekkel, működését hatalmas botrányok kísérik az utóbbi időben. Most egy korábbi tag írta meg tapasztalatait. A könyv hátborzongató olvasmány. Flor Edwards ma..
Massimo Botturát nem nagyon kell bemutatni, rengeteg cikk született róla már itthon is. Igaz, ezek nem az éttermében történt láotgatás alapján íródtak. Megmutatom, milyen a menüje, a különleges privát terme és hogy mikor jön Budapestre! A maestro épp lelkesen magyarázza nekem a leghíresebb…..
Távozik a Jóban Rosszban Bezerédi dokija, a sorozat meghatározó szereplőjét alakító Kedvek Richárd elhagyja a stábot, kedden láthatjuk majd utoljára a Csillagvirág klinika alkalmazottjaként. Kedvek Richárd 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához, távozását pedig közel hét évvel…..
KukuxuBucsu 2018.04.24 15:55:01
A rántott hús az, ami jöhet bármikor – imádjuk. :) De vajon tudunk-e jó rántott húst készíteni? Állandóan azt hallom, hogy a világ legjobb rántott húsát Japánban készítik, meg Bécsben. Ebből nekem az jön le, hogy például mi sem igazán tudunk rántott húst készíteni. Mert mi is a jó rántott hús…..
Ennek a mostani bakinak nyilván semmi köze hozzá, mégis rögtön eszébe jut az embernek az a pár napos tényfeltáró cikk, ami arról szólt, hogy az ATV lassan, de biztosan a Fidesz bulvártévéjévé válik. Akárhogy is, a csatorna mintha direkt házhoz menne a pofonért: amikor mindenki arról beszél, vajon…..
KukuxuBucsu 2018.01.12 12:22:49
@Steppenwolf: Te valami jós vagy, vagy csak szimpla szellemi toprongy?
Ha inkább egy felejthetetlen (akár közös) élményt adnál valami fölösleges tárgy helyett, akkor itt a megoldás! ..
KukuxuBucsu 2017.12.15 10:38:50
@ComLo: Az ár az apróbetűs rész helyén van feltüntetve, 21 pia nélkül, 31 welcome drinkkel, és még 12,5% kötelező borravaló. Hülyének is megéri, főleg piával. Mondjuk ital nélkül szerintem tényleg, bár nem teljesen értem, hogy egyszerre 268 ember eszik, vagy mi az a "statisztika" az elején.
A napokban két ismerősömtől kaptam számomra fontos visszajelzést a Viszlát, kétharmad! kezdeményezéssel kapcsolatban. A nevüket nem fedem fel, mert erre nem kaptam (mondjuk nem is kértem) felhatalmazást, pedig úgy még érdekesebb lenne a dolog. De a politika már csak ilyen: mindig azok a belső…..
KukuxuBucsu 2017.10.21 11:30:01
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Egyszer mondanál valami értelmeset, és támasztanád alá adatokkal, lehet jobb lenne, de neked felteszem csak a hit maradt, ami persze nem para, csak ilyen vehemenciával már rég valami értelmeset is elérhettél volna a folytonos kommentelgetés helyett, ami lássuk be nem sok, max pofon a szarnak.
Kiket kellene főbe lőni, és szabadon likvidálni Magyarországon? Erről beszélt egy volt hírszerző tiszt az Echo tévében. Kölcsönösen előnyös karriert kínál a Nemzeti Együttműködés Rendszere azoknak az egykori állampárti besúgóknak, hírszerzőknek, illetve volt MSZMP-tagoknak, akik hajlandóak…..
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
KukuxuBucsu 2017.09.21 13:20:04
@Brownage: "Pofám leszakadni egy nyilvános bejegyzés megírásánál" Azért remélem nem szakadni le az állkapcsod, vagy ez privát bejegyzés?

A hurrikán meg biztos Mára névre kereszteltetett?
Üdítő színfolt a közösségi oldalon Gábor György üzenőfala. A kitűnő vallástörténész a politikusok furcsa megnyilvánulásait kommentálja. Ha kiadó volnék, ajánlatot tennék neki, mert könyvéből kirajzolódna az a szellemi sivárság, amely a jelenlegi döntéshozóinkat jellemzi. Hol van már Antall József,…..
KukuxuBucsu 2017.09.20 15:22:06
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Lenne egy kecskegörlöd, tuti nem lenne időd ennyi fasságot odaírkálni mindenhova. Szerintem van remény.
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
KukuxuBucsu 2017.09.20 10:58:19
@dr. mesterséges színezék: El tudom képzelni, hogy sokkal szebb világban élnénk, ha ez a jog mondjuk a cinegéknek adatik meg, neked meg nem lenne mire/mivel válaszolni.
Pár napja derült ki, hogy bezár Budapest egyik nagyon jó, díjazott étterme. Többféle találgatás is szárnyra kapott ezzel kapcsolatban, így a legegyszerűbb megoldást választottam, megkérdeztem a séf-tulajdonost...
KukuxuBucsu 2017.09.15 09:48:51
@Sexual Harassment Panda: Az engem nem különösebben érdekel, jobban foglalkoztat, hogy itt miért nincs semmi. Mondjuk ezt a "telét" enyhe túlzásnak érzem, vagy a munkaerő is alapanyag?
KukuxuBucsu 2017.09.15 17:01:18
@Behajtó70: exHibicionizmus a szó, köszi a komented, jót mosolyogtam rajta.
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
KukuxuBucsu 2017.08.04 14:54:18
@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: Nem semmi teljesítmény, és csak 43 másodperc kellett? 42 kicsit elegánsabb lett volna, de hát hamar munka ritkán jó. Ez a rész "De a hétköznapi ember általános világértelmezése két dimenziós, mert nem tudunk repülni" valami olyan szinten odabasz, hogy ezt egy kicsit bővebben is kifejthetnéd. Kik nem tudnak repülni, pl ezen merengek egy ideje, meg hogy van-e fedél a fejed felett mióta megszűnt Lipót? Ha segítség kell szólj, megteszem, amit tudok
KukuxuBucsu 2017.08.05 17:44:40
@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: bazeg te nem szűklátokörű vagy és magabaiztos, hanem értelmi Anton-Babinski szindrómás, tkp jó lehet neked
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
A Fidesz-féle választási rendszer aránytalan, meglehetősen részrehajló, a „nyertes visz mindent”-alapon működik. A balos és (szélső)jobbos közszereplők, politikusok, színészek könyörgése Gulyás Mártonék videójában mindenképpen nóvum, de nem biztos, hogy eléri azt a hatást, amit szeretne.  ..
KukuxuBucsu 2017.06.07 13:25:40
@Jakab.gipsz: Te oszt összetett egy dologként élheted meg a világot. Mondjuk valóban csak a kilégzés-belégzés az egyik fő motívum, szal lehet igazad van, de kétlem.
Támogatnám, ha csak annak lenne szavazati joga, aki a két választás között eltelt időszak legalább 2/3ában fizetett adót, máris több lenne a lehetőség, és a sok nyugdíjas hátradőlve nézhetné, merre tart a fiatalság, mert az, hogy sok szenilis volt munkásőr képes gúzsba kötni egy egész országot kibaszott zavaró. Mindezt 10ezer forintért, erzsébet utalványon.
Bizonyosan nem éli meg Soros György, hogy megtudja: milyen bizonyítékok alapján vádolja őt a magyar kormány. 2045-ig kell várnia annak, akit érdekel: mint derített ki a titkosszolgálat az állítólagos Soros-hálózatról...
KukuxuBucsu 2017.06.04 00:34:12
@Jakab.gipsz: Skizoid Soros?! Az a baj, hogy elvakít, mennyire konzekvens a magyar politikai elit, Viktor annyira megrögzötten hisz az elveiben, hogy mellette mindenki skizoidnak tűnik, de nem az, Viktor túlságosan egyenes, őszinte és megrendíthetetlen erkölcsi/elvi kérdésekben, áldja az isten őtet érette.
Fotó: Bődey János / Index Vujity Tvrtko hazatér Amerikából, az ATV-hez igazol, ott pedig előbb megkapja Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet, aztán később saját műsort is indít - írta meg a Blikk. Az értesülést Németh Szilárd, a csatorna programigazgatója is megerősítette a lapnak:…..
A kormányzati cinizmus nem ismer határokat. A parlament hétfői ülésén megtudtuk: Ahmed H., aki 3 tárggyal megdobta a röszkei rendőröket épp olyan terrorista, mint a manchesteri robbantó, támadása 22 halottjával...
KukuxuBucsu 2017.05.30 05:31:35
@11110000: Mesélsz nekem a letelepedési kötvényekről, és hogy az miért jó, hogy mi adófizetők álljuk teljesen ellenőrizetlen emberek európába migrálását? Gondolom te ezt is tudtad értelmezni, hiszen orbán zsenialitását is kiszúrtad, pedig mindent megtesz azért, hogy leplezze.
Végre bemutathatom, hogyan készül a kedvenc fogásom, a petrezselymes krumpli parázsburgonyából. Parázsburgonyának a rendkívül apró újkrumplit hívják, amihez piacokon lehet hozzájutni. A szezonja alig pár hétig tart, ilyenkor 6-7 alkalommal készítem. Szezonon kívül egyáltalán nem lehet hozzájutni,…..
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..