Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phantörpikus

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
19 éves a Media Markt, ami ezt a nem kerek, de azért igen szép évfordulót különböző akciókkal ünnepli. Péter meg agyvérzéssel. Tisztelt MediaMarkt! Alulírott felháborodásomnak szeretnék hangot adni, mivel a meghirdetett születésnapi akciójuk (0% THM akár 19 hónapra, szeptember 29-től október…..
Phantörpikus 2016.10.11 16:26:28
@Terézágyú: Hadd döntse már el mindenki, hogy meddig ér a takarója, légy oly szíves.
Más sem turkál a te zsebedben. Megfigyeléseim szerint, neked egyébként is 1000 posztból egy ,ha születik, amire tudsz pozitívan is reagálni.Mindegy neked ,csak a normális gondolkodással mindig szembe helyezkedve te lehess a Homár blog trollja. Gratulálok az elért eredményeidhez. :D
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
Mivel focimeccs miatt előrehozták a tegnapi összefoglalót, a 12-es karika pedig nagy úr, ezúttal elmaradtak a csúnyaságok. Néha ilyen is kell, akárcsak a Szex és New York light.  Szóval... Az (ál?)amcsik mérsékelt lelkesedéssel fogadják az esti kávét, persze mi nem tudhatjuk, hogy valójában mit…..
Phantörpikus 2016.09.30 23:03:22
@rearwindow: Én több milliót tudok, igaz már nem indiainak hívják őket:D
Phantörpikus 2016.10.01 03:13:29
@Plüsscukor: Szintén Zugló. Folyamatosan baj van velük, folyamatosan. Már a csomagokat a Váci úti irodába kérjük,mert ott nem mer lopni a postás.
Preambulum Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem…..
Phantörpikus 2016.09.29 21:51:27
@Biriksz_Krokiksz!: Először jött a: "a lágytojást nem kell főzni"
aztán,hogy a zöldségágy nála azt jelenti,hogy felszeletel gy kiló paradicsomot és paprikát
aztán, ő még nem hallott olyat,hogy a bundás kenyeret valaki édesen, netán juharsziruppal egye...
aztán, Tivy kérdezgette az indiaiakat, hogy akarnak-e Chicken tikka masala-t és mondta Tivynek,hogy jajj,ne találgasson, majd ők azt tudják,hogy mit főzzenek nekik és,hogy hogyan. Ebből lett egy KOLBÁSZOS RÁNTOTTA.
Ma minden szakács felsírt...
Több is volt már a 4 hét alatt,de már nem emlékszem.
Phantörpikus 2016.09.29 21:53:26
@BAZINGA2: Miért a minap mutatták a másnapi bejátszóban,hogy Krisztián mondja valakinek kint az udvaron,hogy már nagyon elege van Tivy kirohanásaiból (ez a párbaj utáni napon volt) és ezt a részt sem láttuk. Legalábbis én nem.
Phantörpikus 2016.09.29 22:11:35
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Phantörpikus 2016.09.26 17:26:03
@mobilos perpetuum: Durva ,hogy benned ez a műsor és a mi véleményeink olyan indulatokat gerjesztenek, hogy napi 10+ hozzászólásodban minősítesz minket nézőket, amiért kiszavaztuk az abszolút érdekes/izgalmas favoritodat, Dinát. Nincs más magyarázat a hozzászólásaidra, mert ez már régen túlment a "leírom a véleményemet 1x és punktum" dolgon.
Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a…..
Phantörpikus 2016.09.26 15:37:24
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: "De ettől még nem tudnám úgy gyűlölni és olyan jelzőkkel ítélni, mint itt tették. Többen is vannak, akik nagyon aljasak a bentiek közül, mégsem dózerolom őket a klaviatúrával."

Nézd.Attól,hogy itt minden poszt alatt kifejted, hogy másokat tévén keresztül gyűlölni nem ér és ,hogy szerinted Dina vagy a hasonló karakterek ezért vagy azért olyanok amilyenek, még a ténylegesen gyűlölködőket nem fogod megtéríteni.Ha egyáltalán vannak ténylegesen gyűlölködők.Mert én meg pont azt mondom a te hozzászólásaidra reflektálva, hogy itt nem voltak Dina gyűlölők, maximum "rögtönítélők". Hirtelen felindulásból dögöljön meg a Dina hozzászólók. Ezen kár itt lovagolni. Nem kötelező egyetérteni mindenkivel, de leírni 100x ugyan azt, holott egyáltalán nem azok válaszolgatnak neked, akik eme csúfságokat írták szeretett külhoni barátosnénkról. Én örülök,hogy kiesett, mert számomra nem képviselt semmilyen értéket (igen,egy ilyen műsorban is van a szartól szarabb).Idegesített is piszkosul a csámcsogása, ahogyan megnyomta a szavakat, a csicskagecizése, a kettős mércéje,a hirtelensége, a nőietlensége, a tanulatlansága,a lustasága, a kivagyisága. De már kint van, emrt nem csak én gondoltam rá így. Lapozzunk.
Phantörpikus 2016.09.26 15:47:40
@VVFanGB: Visszanéztem és Zsolti arra mondta, hogy "Átbasznak minket", hogy mást kiabáltatnak,mint aki jön.Szimplán reménykedett.Nyugi, nem kell az RTL-ből többet kinézni,mint ami:D
Király Viktor belefingik a nullás lisztbe, az akadémikusok meg kibeszélik, hogy ki mikor kit beszélt ki, miközben mindenki azt állítja, hogy ő az, akit kibeszélnek, de aki éppen beszél, az soha nem beszél ki senkit, szóval nem értem, hogy lehet, hogy saját állítása szerint senki nem beszél ki…..
Tehénszemű Héra a múltkor úgy nézett ki, mint a negyvenes évekbeli nagyanyám, most meg úgy, mint a mostani. Különbet túrok a jászkarajenői Hádában, mint amit ma ráaggattak Nórira, de hangsúlyozom: nem tehet róla! Szerintem Stylist Linda a hibás. Ez persze senkit nem érdekel, úgyhogy a lényegre…..
Phantörpikus 2016.09.23 16:19:15
@Cseszlovák Gyurmafilm: De az nem volt reality műfaj, így nem láthattuk,hogy Caramel dugta -e a Bartók Esztit a műsor alatt ,avagy nem...Bár attól a csajtól már akkoriban is rázott a hideg.
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
Phantörpikus 2016.09.23 15:34:20
@mobilos perpetuum: Azért valljuk be, te pont azért jársz az ilyen oldalakra,hogy a többséggel szembehelyezkedve okoskodhass. Ezt a típust egyikünknek sem kell már bemutatni.
Phantörpikus 2016.09.23 15:52:04
@rives: Az a baj,hogy a legtöbb nézőnek ez szúrja a szemét,pedig ez is egy vállalható megoldás a 36 millára és épp azért mentek be,hogy bármit megtegyenek érte...Nem értem én ezt.Legyen mindenki őszinte, meg ne taktikázzon...Vivien is azt mondja, hogy legyél természetesen szórakoztató.Nekem kicsit az is volt,amíg ezt ki nem mondta.Személy szerint nekem nem lenne ellenemre ,ha valaki verekedést provokálna intelligensen. Az problémásabb,hogy úgy tűnik a nézőknek és a villalakóknak is tenyérbemászó meg beképzelt dolognak tűnik,ha valaki nem rejti el az intellektusát csak azért ,hogy asszimilálódjon azzal az értelmi képességet felvonultató csoporttal (amit már mérni sem lehet), ami odabent leledzik...
Exhumálom magam a tegnapi kimaradásért, de hát jó munkás emberként sajnos nekem sem tud a nap minden pillanatában az életem középpontjában lenni a SA. A keddi adásban is van minden finomság, annak azért nem örülök, hogy Curtist meg Cookie-t nem egyszerre engedték be, ott biztosan…..
Phantörpikus 2016.09.22 16:00:28
@ornyim: Szerintem az ilyen nézők,mint te, eltévesztettétek a házszámot. Az oké, hogy a tv2 összekeverte a realityt a tehetségkutatóval, de itt elsősorban azt kell nézni, hogy ki mennyire tehetséges, jó előadó,hiteles és képzett vagy képezhető....nem pedig azt, hogy kinek a péniszén forogtak többen vagy kinek ki akasztott be tegnap éjjel.Mikor szombaton leülök az élő műsor elé és jönnek a produkciók én mindig elfogulatlanul döntök. Ki nem állhatom (kövezzetek meg ha akartok) Ivánt, mert nekem ijesztő és ellenszenves, a mosolyától ráz a hideg és meggyőződésem ,hogy ezt az ártatlan kedves fiút némiképp megjátssza, de eddig mindig likeot szavaztam neki, baszki, mert akármennyire is hatásvadász dalokat hatásvadász módon ,finomkodva adott elő, de hangilag jó volt és ez elvitathatatlan. Az ilyen emberek,amilyen te vagy, inkább csak nézzék az ilyen műsort, diskuráljanak róla órákig ,de ne szavazzanak. Így nyerhetnek meg tehetségkutatókat Kocsis Tiborok, Pál Dénesek,vagy juthatnak a döntőbe Vastag Tamások és millió olyan unalmas karakter,aki pár hét alatt eltűnt a süllyesztőben a nagyvilág számára és néha fel-felröppen a hír, hogy amúgy haknizik folyamatosan a különböző falunapokon. Nem véletlen ,hogy annó Takács Nicolasszal sem lett semmi, mert annyira kimért, steril, csinált volt, hogy hallgatni is kimerítő volt nemhogy még nézni...pedig istentelen hang volt ,de én ,mint hallgató fáradtam el abban, ha ő énekelt és ez nem jó. Annyi ilyen "sztár" van már Magyarországon, hogy lassan ideje lenne nekünk is az egyéniségre koncentrálni. Pl. ebből a szériából mikor a válogató volt Balázst egy az egyben kipicsáztam volna, mostanra némiképp javult, de aki ilyen szorgalommal és önuralommal van megáldva ,mint ő meg Dávid, azok menjenek inkább tanítani.
A Való Világban is azt nézik sajnos a nézők,hogy ki mennyire ŐSZINTE, holott a játék eredeti koncepciója az lett volna, hogy ki mit tenne meg a fődíjért, ki mennyire fifikás és mennyire tudja az orránál vezetni a játékostársait, miközben a terveit a nézőkkel osztja csak meg....De neeem, itt tujákra kell szavazni, mert Robin olyan jólelkű. Hát na bazz...
Picsába a fogadalmakkal, ma mindenkiről leírom, hogy mennyire néz ki hülyén, szóval Ördögh Nórit ma nagyanyámnak öltöztették, oké, a negyvenes évekbeli nagyanyámnak, de akkor is. Még Majka is reménykedik abban, hogy leszakad róla a ruha, és csak igazat adni tudok: jót tenne a műsornak. Elhangzanak a…..
Phantörpikus 2016.09.19 23:19:14
@tantum verde 3: @tantum verde 3: Hogy is szokták mondni? A stílus maga az ember...Te álnéven vered magad itt órákig azon, hogy más álnéven kritizál másokat az interneten (amihez jogosultsága neki is van) és kritizálod a képzettségét, holott kb. annyira tudhatod ,hogy ő ki és mihez ért ,mint ahogy mi tudhatjuk,hogy te ki vagy és mihez értesz...Ahogy én elnézem, leginkább semmihez. Mindenesetre biztosan nem vagy egy őstehetség zenész, ha ennyire felszívod magad egy tetves tv2-s műsoron ,hogy itt égesd magad egy nick mögül....Szerintem legjobb lenne ,ha lekopnál, úgysem hallgatjuk meg a lemezed...ha esetleg lesz egyszer.