Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Réti Gergő

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haladva előre a történetben újabb szereplőket ismerünk meg.Ott van mindjárt Hódfarok néne, aki úgy tűnik, a varázsvilág nagyon domináns képviselője. Leírása alapján egy vénséges jósasszony képe dereng fel előttünk, csörgő- börgő amulettekkel díszített szoknyában,…..
KáVéDaRáLó Bevezető helyett 2008.04.11 18:21:00
 Régi álmom, hogy tagja legyek egy író-olvasó klubnak, ahol az emberkék, akár egy kávézóban, szabadon összejönnek és beszélgetnek, egymás tapasztalatait, elképzeléseit végig hallgatják, kommentálják, néha még ihletet is adhatnak egymásnak.Miért is ne?Én nem szégyellem…..
Réti Gergő budapesti kamaszfiú a "most"- ban, egy bérházban.Nagyon sok dologgal kell megbírkóznia.Elsősorban azzal, hogy édesapja meghalt.Aztán azzal, hogy anyukája (Réti Boglárka) újra férjhez ment.Ráadásul egy "lehetetlen" alakhoz, aki béna, mamlasz, és…..
KáVéDaRáLó Gyula bátyó 2008.04.10 06:31:00
Böszörményi Gyula írói pályája is mesébe illő. A Magyarországon egyedülálló, 80.000-es példányszámban eladott Gergő-kötetek szerzője alig két hete, március 14-én vehette át a József Attila-díjat írói munkásságának elismeréseként.Élete kissé "zanzásítva":…..
KáVéDaRáLó A KáVéDaRáLó... 2008.04.09 23:57:00
Miért Kávédaráló?Egyszerű...Hunyd be a szemed, és képzeld el azt a pillanatot, amikor kávét főzöl... nem instant kávéból, nem is már előre daráltból... hanem szemes kávéból...Érzed a pörkölés finom kesernyés illatát, aztán beletöltöd a szemeket a darálóba, és…..
KáVéDaRáLó Üdvözlet 2008.04.09 15:35:24
                            ITT HAMAROSAN IRODALMI KÁVÉHÁZ NYÍLIKKözösen olvasunk, és beszélgetünk könyvekről.Elsőként Böszörményi Gyula: Gergő és…..