Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Officebusters

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írja: „A kreativitás és a technológia a génjeidben van. Az együtt-gondolkodás és a közös munka kulcskérdés az esetedben. A képességeid egy olyan irodában szárnyalnak, amelyik ideális elegye a jókedvnek és a funkcionalitásnak (Kidobós a tárgyalóban!!). Minél kevésbé hagyományos egy iroda, annál…..
Alapvetés, hogy a jó munkásemberek szeretik meghekkelni a rájuk kényszerített teret: letakarják a szellőzőt, elbarikádozzák magukat növényekkel. Az a tábor sem kisebb, akik például hadjáratot folytatnak a telefonálásra és tárgyalásra még épp alkalmas helyiségek, (értsd jól: a konyha)…..
Miután minden irányból megvizsgáltuk, hogyan teheti tönkre vagy repítheti az egekbe munkamorálunkat az irodai környezet, csapjunk bele a gyakorlati részébe, és nézzünk meg egy igazán előremutató példát – ha minden jól megy, a 22. században már talán minden munkahely így fog kinézni!Ahol pedig…..
Ahogy azt már nem győztük hangsúlyozni az irodák jövőjét körbejáró blogunkon, az igazán jövőbe tekintő cégek már nagyon is pontosan tudják: a legjobb agyakat csak úgy nyerhetik meg maguknak, ha nemcsak a cafetériára és céges autóra fordítanak figyelmet, de a munkavállalóik testi-lelki közérzetére…..
Meglepő hírünk van az irodisták számára: az iroda, mint tér, amit eddig olyan jól ismertünk és markáns pro vagy kontra véleményt formáltunk róla, teljes átalakulás előtt áll. Az következő évtized irodája már nem arról fog szólni, hogy MIKOR végezzük el a napi feladatainkat, hanem, arról, hogy HOL. …..
Az Y és Z generáció, azaz az 1980, illetve 2000 után születettek néha mintha egyenesen az űrből érkeztek volna közénk. Ők (akiket összefoglaló néven az angolszász nyelvterületeken  Millennials néven is illetnek) az elsők, akik igazi digitális bennszülöttnek tekinthetők, hiszen szinte digitális…..
Szürke padlószőnyeg, hervasztó bútorok, nyomasztó terek és szemkisütő neonlámpák: az irodák tervezői sokszor mintha versengenének azért, hogy elnyerjék a legkevésbé motiváló munkakörnyezet címét. Ezek után vajon ki csodálkozik azon, hogy magvas gondolataink nem feltétlenül ebben a közegben…..
10 emberből 8 biztosan zsigerből rávágja a címben feltett kérdésre, hogy „Persze, hogy pénzért járunk be dolgozni, mert a számlák, satöbbi..” Azonban ez nem teljesen igaz – igen, még Magyarországon sem. Sőt, vannak szép ellenpéldák rá Magyarországon, hogy a csillagokat leígérik az égről bizonyos…..
Az élhető munkakörülményekhez való jog sárba tiprásának egy komplett panoptikum állít emléket: az iskolai típusú „belátni az elválasztó panelek alatt és a cipődről felismernek” mellékhelyiségtől – ahol pontosan tudjuk, hogy mit nem lehet nyugalomban végezni – az egyenlően felosztott magáncellás…..
Látogass el a hazai legmenőbb irodákba és nézz meg élőben egy skandináv sztárépítészt szeptember utolsó hetében! Két szuper programot találtunk azoknak, akik kíváncsiak a jövő munkahelyeire. GREEN WALK IRODAMUSTRA Szeptember 26-án kezdődik a Green Walk névre hallgató program, amelynek lényege,…..
Számos előremutató közmondás örökíti meg a kényszerű együttélés témakörét, mint amilyen a „Nagy az isten állatkertje” vagy a „Lakva ismerszik meg az ember”. Az irodista lét pedig mondhatni egy olyan aranykalitka története, amelyet Lázár Ervin írt meg, de sokszor Fliegauf Bence rendezett, és csupa…..
Officebusters 2016.09.21 19:00:02
@moRtiZ: A cikkíró asztalnál kajálós, ebéden sopánkodós, fejhallgatós és dúdolgatós.