Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nademostmajdaztan

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én, ha tehetném, soha nem bíznám rá a nézőre, hogy mi történjen egy sorozatban, egyrészt azért, mert nem akarok horrorpornót nézni egész nap, másrészt meg azért, mert az alkotók gondolataira sokkal kíváncsibb vagyok, mint Lajoséra a harmadik emelet kettőből. A Black Mirror viszont más. Ott belefér...
nademostmajdaztan 2018.10.02 14:59:10
@Bruti: maximalisan egyetertek. San Junipero az egyik legjobb resz az egesz sorozatbol.
Tavaly májusban jelentette be a Netflix, hogy sorozatot készít majd az elmúlt évek egyik legjobb számítógépes szerepjátékából, a Witcherből, mostanra pedig a főszereplőt, Ríviai Geraltot is kiválasztották, aki nem más, mint az elmúlt években Superman szerepét betöltő, illetve a legutóbbi Mission…..
nademostmajdaztan 2018.09.06 06:17:01
@cue: milyen szinkron??
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
nademostmajdaztan 2018.08.23 15:42:57
@Bafana: "Amúgy meg nem védem Morvait, de a sok itt böfögőnek nem tűnt fel, hogy ez nem az ő véleménye, hanem az ott lakóké? "

Nem b*zmeg, itt neked nem tűnt fel, hogy ez nem az ott lakók, hanem Morvai véleménye. Először ezt kellene tisztázni, utána lehet kezdeni vitázni.
Sokak szerint azért, mert „más időkben születtek” és „az a világ, amelyikben felnőttek, másmilyen volt.” De ez csak részben igazolja a tényeket. Akkor mi lehet az oka annak, hogy idősebben mintha előítéletesebb lenne az ember?..
Különleges nap volt a mai a Mokka stúdiójában, ugyanis egy ellenzéki politikust hívtak be beszélgetni. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kapott meghívást, hogy Istenes Lászlóval beszélgessen a Jobbik választásokon elért eredményeiről. A beszélgetésben erről viszont nem esett szó, Jakab ugyanis arra…..
nademostmajdaztan 2018.04.16 23:51:05
@Tom66: a politikai szemétdombon a hozzád hasonló megalkuvásra soha nem képes emberek kerültek mindig is, kerülnek most is, és fognak ezentúl is kerülni.
A Netflix berendelte a Black Mirror 5. évadát. Egyelőre ennyi a hír, a streaming szolgáltató nem közölte, hogy hány epizódos lesz az évad és mikor tervezik bemutatni. The future will be brighter than ever. pic.twitter.com/slVeg3VPd7 — Black Mirror (@blackmirror) March 5, 2018 A készítő…..
nademostmajdaztan 2018.03.12 23:24:54
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): szerintem meg egyáltalán nem volt fáradtabb.
Az Index-cikkeket nem lehet kommentelni, szóval majd akkor itt tessék az Altered Carbonról és az arról íródott kritikámról beszélgetni. Kapd be Uram, le vagyok töltve! Az van, hogy a kvázi halhatatlanság nettó szívás. Ha nincs annyi pénzünk, mint egy NER-lovagnak, a harmadik emberöltőt is…..
nademostmajdaztan 2018.02.22 13:10:00
@Leadfoot: hát én meg pont fordítva voltam vele. Az elején nagyon megfogott, főleg vizuálisan persze de úgy összességében is, aztán a végére elég rendesen elment klísébe az egész. Nem mondom, mindent összevetve még így is jó volt, de kár érte. Valami komolyabb, kevésbé giccses storyt is kihozhattak volna belőle (könyvet nem olvastam).
Vona Gábor már egy ideje első számú közellenség a közmédiában, és előszeretettel emlegetik korábbi, iszlámbarát nyilatkozatait. Ezért volt óriási ziccer, mikor valahogyan előkerült egy felvétel, amin Vona Gábor a következőket mondja: "Amikor összeházasodtunk a feleségemmel, akkor egy nagyon…..
nademostmajdaztan 2018.02.07 23:32:01
@nick papagiorgo: csak egyet apróságot felejtesz el, ebben az országban ha (komolyabban) plakátolni szeretnél, és a plakátjaidon kormánykritikus hangnemet szeretnél megütni, Simicskának nincsen alternativája.
Minden idők egyik legelismertebb színésznője, a háromszoros Oscar-díjas (és emellett még 19 jelölést is begyűjtő) Merly Streep is csatlakozott az HBO Hatalmas kis hazugságok sorozatának második évadához. Streep játssza majd Mary Louis Wrightot, Perry Wright (Alexander Skarsgard) anyját, aki azért…..
nademostmajdaztan 2018.02.01 03:17:53
Újabb nap, újabb sorozatpremier, szédületes a tempó, kérem szépen. Most a Prime hoz el egy újoncot, a The Orville-t, aminek az első részét én gyűlöltem, de állítólag a negyedik résztől kiegyenesedett, és egyre faszább Star Trek-pótlék lett belőle. Az Orville egy dramedy, egy…..
nademostmajdaztan 2018.01.05 18:00:22
@Samott: is-is. Erdekes egyveleg, neha vicces, neha csak az probal lenni, de neha egesz komoly hangokat is megut. Ha valamiert, akkor ezert a furcsasagert en kedveltem.
Antológiasorozatról van szó, minden epizód különálló, más a szereplőgárda,. a rendező stb., csak ugye a hangulat marad meg, legalábbis ha az alkotók szándéka érvényesül. Az első két évadával elég nagyot robbantó brit sorozatot a Netflix vette meg pár éve, és azt kérték a készítőktől, hogy ha lehet,…..
nademostmajdaztan 2017.12.01 00:31:46
@stoic79: ugyanaz mint a VH csak modernebb köntösben, és sci-fire ill. az ember kontra technológia témára kiélezve.

@dr. mesterséges színezék: a különbség talán abban van, hogy a VH-ból az újabb sorozat is majd 20-éves, és egy csomó dolog ma már nem üti meg az ingerküszöbünket úgy, mint anno :)
Általában kerülöm a vulgaritást, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.  Az alaphír ugye az, hogy kilép az MSZP-ből Újpest országgyűlési képviselője, mert a DK-val kötendő alku értelmében nem indítanák újra. Egyrészt érthetetlen az MSZP döntése, hisz Horváth Imre egyéniben tudott nyerni 2014-ben,…..
A Netlflix ügyvédjeinek állítólag eléggé fáj a fejük azóta, hogy megtudták: a sorozatos zaklatással vádolt Kevin Spacey kirúgása a House of Cards mellől alapvetően a jelenleg éppen forgatás alatt álló hatodik évad sorsát is megkérdőjelezi. Amikor ugye kiderült, hogy a főszerepet alakító Spacey…..
Úgy néz ki akkorára nőtt a Kevin Spacey körüli botrány, hogy a Netflix inkább leállítja a Kártyavár (House of Cards) utolsó évadának a forgatását, legalábbis ezt állítja a Deadline. A stábnak ma reggel küldtek egy közleményt, amiben közölték, hogy meghatározatlan időre felfüggesztik a gyártást. A…..
nademostmajdaztan 2017.11.01 04:01:08
@GNDL: "Nincs gyerekem, de ha lenne nem valószínű hogy a) 14 éves korában már elengedném házibuliba" ja, mert elég nehéz lenne neki elmagyarázni, hogy a pinceajtón túl is van élet.
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
nademostmajdaztan 2017.10.16 03:26:38
@Szörnyella: te miről beszééééélsz?? Reméljük nem darálja be a gépezet? Jó reggelt! A csaj egy szennyműsort vezet egy szennycsatornán...
Az egyik legokosabban megírt sorozat, a BoJack Horseman új évada pár napja fent van a Netflixen. A negyedik évadnál tartanak, és borzasztó nagy bajban vagyunk, ha valakinek el kell magyaráznunk, hogy miről szól – csak annyit lehet elmondani róla, hogy iszonyú jó, és ilyet még…..
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
nademostmajdaztan 2017.08.25 03:38:01
@kamor: engem nem zavar ha cikkeznek róla, mert pont leszarom, és továbbgörgetek, vagy nem (mint most). De azt értjük, ugye, hogy a negatív reklám is reklám. Az újságírónak persze az a dolga, hogy cikket írjon, de egyébként az ilyen műsoroknak az tenne be, ha senki nem beszélne róla és nem nézné. Amíg igény van rá és még cikkezünk is róla, addig bizony lesz folytatás, vagy helyette vmi hasonlóan elmés tartalom.
Már javában tombol a kánikula, melynek egyenesági következménye, hogy szó szerint fejvesztve rohansz a fodrászhoz valami rövidebb, de menő fazonért. Persze, nem mindegy hol, hogyan és milyen hajat választasz...
nademostmajdaztan 2017.06.15 23:35:57
Megjelent egy új előzetes a Marvel "tévés Bosszúállók-sorozatához", a Védelmezőkhöz, amelyben együtt harcol egy csomó, eddig különálló tévésorozatokból ismert szuperhős, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage és Daredevil. A sorozatról korábban azt írtuk: "Míg a Bosszúállók a magasban küzdenek a…..
Mert az előzetesben semmi nincs, ami felkeltené az érdeklődésemet, de én az eredeti sorozatot is csak az első évad kvázi közepéig bírtam. Premier ma este...
nademostmajdaztan 2017.02.27 07:51:44
@Zsox: pedig milyen igaza van. Tipikusan az a sorozat ami probalja mar az elejen elhitetni veled, hogy hude itt mekkora osszefuggesek meg csattanok meg misztikum van, nezed, nezed aztan egyszer csak rajossz, hogy egy kurvanagy bloff az egesz...
Legutóbb Kristen Stewart vezette a Saturday Night Live című tévéműsort, hivatalosan azért, hogy az iTuneson épp nyolc éve elérhető Alkonyat-filmjeit népszerűsítse, de hál' istennek ennél azért sok izgalmasabb dolog is történt a műsorban, pontosabban már annak pár percnyi bevezetőjében. Érdemes a…..
nademostmajdaztan 2017.02.07 03:56:48
Trey Parker és Matt Stone szatirikus rajzfilmsorozatához alapvetően illene, hogy kifigurázzák az Egyesült Államok új elnökét, de most mégis úgy döntöttek, hogy nem foglalkoznak Donald Trumppal a jövőbeni részekben. "Nagyon furcsa szituáció ez így, hogy a szatírából valóság lett" - mondta Parker…..
nademostmajdaztan 2017.02.05 18:37:03
@Mercel: az igazi elmeháborodott az te vagy.