Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketesapkás mizo

91 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kultúrszóda Kutya vacsorája 2013.04.23 11:47:04
Amikor még süvölvény Kutya lassan négy és fél éves. Táplálása sarkalatos kérdés. Rendes háztartásokkal ellentétben nálunk semmi sem biztosabb, mint a kutya vacsorája. Büszke vagyok arra, hogy a lehető legjobb táppal etetjük, többet próbáltunk, több embert megkérdeztünk,…..
Jobb későn, mint soha ;) Rájöttem, hogy azért esik jól a nyári élményeimről írni (már amikor van rá időm...), mert most épp tél van. Még mindig rohadt hideg van, meg sötét, de a karácsonyi fényeket már leszerelték a városban. Csak a szürkeség maradt. Göteborgban…..
jörgenmorgoff Jákó 2012.08.16 11:06:00
feketesapkás mizo 2012.08.31 11:14:32
Lapoznék, de nem tudok. Olyan erős fájdalmaim vannak a bal oldalamon, hogy gyakan felszisszenek egy-egy mozdulatnál főként. Így hogy zárjam le ezt a fejezetet? Azon aggódom, hogy méhen kívül van mégis, sőt, esetleg a  hasüregben, mert valahogy a fenti részen fáj balra és erősen…..
....hogy ezek a picik még sosem kakkantottak le. Annyira kis ügyesek, hogy amíg az ölemben, rajtam vannak, nem pottyantanak. Mikor mellettem voltak az ülőgarnitúrán, akkor is megvárták, hogy visszategyem a helyükre őket, s ott engedték el az első adagot.Kivéve, ha megijednek...
A rosszcsont zöldszárnyú ara, Chanel ma megint alkotott. Be kellett mennem ma a munkahelyemre ügyintézni, ezért a másik szobában hagytam a két jákófiókát, az nyugisabb hely, címszóval.Mint kiderült, rossz ötlet volt. Chanel üvöltött, csak üvöltött és üvöltött.A…..
Jákópapagájos blog Ügyesedünk 2012.02.26 07:49:00
Örülök, hogy jönnek a visszajelzések blog ügyben, nagy segítség, köszönöm mindenkinek:-)Miért nem írtam mindennap?Mert nem egyszerű ennyi kötelezettség mellett mindennap időt szánni rá.Ráadásul az egész családon lavinaként söpör át az influenza, vagy ahogy a hivatalos…..
Anyámlánya olvastam 2011.11.30 21:43:44
 "Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására. Mivel úgy alakult, hogy hosszú órákon át kell várnia, úgy döntött vesz egy könyvet olvasni, és a könyv mellé vásárolt egy csomag süteményt is. Leült egy fotelbe a repülőtér VIP…..
feketesapkás mizo 2011.12.01 10:09:26
Anyámlánya imádnivaló! 2010.06.16 00:08:24
ezt jópárszor megnéztem. :-)  http://www.youtube.com/watch?v=g9f-6jygRJk..
Anyámlánya megtollasodtam! 2010.05.30 22:49:00
ez a történet levélből, posztá avanzsált.talán az elmúlt hetek legkülönösebb napja a mai.reggel még ragyogó idő, s délutánfél háromkor, kegyetlen vihar kerekedett.szakadó eső, jég, hegyről lezúduló, saras, örvénylő víztömeg, mely még a csatornából is…..
mert valami ehhez hasonló érzés rohant rám, mikor megláttam a bohókás fejét egy állatkereskedésben, ahová a Kamesznak járok eledelért.aztán jött a napokig tartó elmélkedés, vajon legyen e az állatélettársam?nem szeretem a birtoklós, tulajdont jelző viszonyokat. állatokra meg…..
Piroska és Farkas Háromhónapos 2009.06.14 12:36:00
A tizenharamadikák most már mást jelentenek, mint régen.....Tegnap három hónapos lett a mi kis boldogságcsinálónk, vagy ahogy az apja mostanában emlegeti, Tündérjószág. Szerinte a gyerek egy hivatalos tündér.Este megmértük, és  már vártuk, hogy túllépi a hat kilós…..
az élet illékony varázs, tétova látomás.az elmúlás maga a megmásíthatatlan valóság.temetni önkezével annak, ki elveszti az élőt, önön lelkéből is temet egy kicsit.szépséges Sárkányomról most már csak emlékek maradtak...
mert más, több.mert egyszerre annyi, de annyi érzés rohangált a lelkemben fel-alá, hogy még magam sem tudtam követni azt az eszeveszett kavargást.pedig épp úgy indult mint a többi.a reggel pont úgy köszöntött rám, ahogyan eddig is: mintha egy méretes szívlapáttal koponyán…..
Pedke blogja Feketesapis 2009.03.25 17:15:00
Ugye milyen szépséges!Ö egy feketesapkás papagájMinden vágyam, hogy egyszer legyen nekem is egy ilyen gyönyörúségem! Biztos nem mostanság lesz, de egyszer mindenképp. Ha majd több időm lesz és sok pénzem. Mert ezek a papeszok, nagyon aktivak, igénylik a foglalkozást, mindig…..
feketesapkás mizo 2009.04.21 13:03:02
 Megvaaaaaaaan!!!!!!Utolsó pillanatban értem be, de ha minden igaz, 8.46-kor született meg, helyesbítés: 3015 g, azt nem tudom hány centi (azt hiszem 53 cm a kishölgy), de csodaszéééép!Piroska még bent van, pihen, 1 óra múlva jöhet ki. Remélem hozzájárul a fotó…..
6 óra sincs még, de már eszmélek, hogy lassan majd megszólal a vekker. Aztán meghallom a hangját, engem hív először csendesebben, majd egyre hangosabban. Mi a túró ütött bele hogy ilyen türelmetlen? Máskor kivárja, míg odaérek!!! No gyorsan ki az ágyból, szédelgek felfelé a…..
"Szeretném bemutatni Nektek Sütikét (a csivava kislányt), és Woodoo-t (a szenegáli papagájt). Külön-külön is nagyon cukik, de amikor egymással játszanak, akkor igazi tündérmazsolák! Sütike egy kicsit (nagyon) idétlen és hiperaktív még, hisz egyrészt babakutyus, másrészt…..
feketesapkás mizo 2008.03.30 15:23:57
VVVVVVVVVVVVoooooowwwww!!!!
Emmá döfi!!! Grat Sipirc, megérdemlik, mert télleg egy páratlan páros ők ketten!!!!:-))))) Neked meg azé, mert nyilván a jó természetükön kívül a hely szelleme is hozzájárul, hogy ők ketten így...meg ennyire...:-))))
puszi
mizo, Csibészke és Zizi meg a többiek a házicirkuszból!!!:-))))
Minden finomságból jut nekik egy pici. Ha Farkas tányérján pizza figyel vacsorára, akkor Ők is kapnak belőle egy-egy falatot. Lehetőleg pont ugyanakkora darabkát mindketten, mert különben egyikőjük hamarabb majszolja be a kisebbre sikeredett részt, majd megpróbálja elkapni…..
  Kedves Olvasóim! Örömmel értesítelek Benneteket, hogy blogomat a mai naptól awww.mizoblogja.blogspot.comlinken érhetitek el.Jön a tavasz, mi is megújultunk. Remélem, az új blog megnyeri a Ti tetszéseteket.Nekem mindenesetre nagyon tetszik. Akkor hajrááááá, gyertek…..
Na most megpróbálom bepótolni, hogy olyan ritkán írok.Teszek ide egy sorozatot, ami Kyga madaraival készült. 1 évesek, Bumi és Maszat a nevük. Tüneményes kis fickók, minden péntek délután velük játszom, hogy edzésben legyek, ha már az enyémek is összeszoktak!!!!Mostanában…..