Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.03.27 07:57:16
@wasserkopf: Ez kikérem az orosz nép nevében! Remek ellátást fog kapni Moszkvában!
Oroszország lakossága 232-szer több, mint Luxemburgé, mégis harmadannyi azonosított koronavírussal fertőzött beteget diagnosztizáltak a kontinensnyi méretű országban, mint a nyugat-európai törpeállamban. Vajon ilyen hatékony a Putyin vezette ország védekezése, vagy csupán egy kiváló kozmetikázás…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.03.26 06:22:52
Harc a globális felmelegedés és a világméretű járványok ellen. Két olyan küzdelem, melyek csak a világ kormányainak összefogásával, az emberek felelősségtudatának és szociális érzékenységének erősödésével kezelhető. Ezektől azonban úgy félnek az autokrata vezetők, mint ördög a tömjénfüsttől, ezért –…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.03.11 15:28:03
@MAXVAL bircaman közíró: Rossz hírem van elvtárs, szombat este nem tárogathatja az ánuszát a gőzfürdőben a barátainak.
Egyelőre nem tudjuk, milyen kommunikációs stratégiát fundáltak ki a kormányzati propagandagépezet munkatársai a koronavírussal kapcsolatban, azt viszont bizton állíthatjuk, hogy a válságkezelés középpontjába természetesen magát Orbán Viktort állítják majd. A krízishelyzetek ugyanis sok szempontból…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.03.08 06:40:50
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egyébként sem vagyunk elégedettek a munkájával.
Tavaly, 2019 október 9-én a török hadsereg megtámadta Szíriát a Béke Forrása Hadművelet (valódi nevén: Operation Peace Spring) keretében. Az akció egy teljes hónapon keresztül tartott 15 ezer török és 14 ezer velük szövetséges szír katona részvételével. A beavatkozás eredményeként egy 1200…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.03.05 21:31:52
@Exegol_: Bocsánat! Az elvtárs aki írta a kiadott direktívákat, nagyon részeg volt.
A szombati szlovákiai választások azt jelzik, hogy egy fontos szövetségest elveszített Orbán Viktor. Fura módon egy baloldali erő bukása és jobbközép párt győzelme jelentheti a magyar kormány pozícióinak gyengülését a visegrádi négyek együttműködésében. Robert Fico pártjának ugyanis rendkívül jó…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.03.02 18:52:35
@MAXVAL bircaman közíró: Látja elvtárs? Ez az a lendület amit elvárunk öntől!
Kijött az új adat a KSH-tól, miszerint a magyar bruttó átlag bér 406.400,- forint. Ez amúgy nagyjából 270.000 ezer forint nettó fizetésnek felelne meg. Kormányunk természetesen ezzel a számmal fog turnézni a médiában, hogy mennyire jól mennek itt a dolgok.Van az azonban egy apró probléma ezzel a…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.02.27 06:00:00
@MAXVAL bircaman közíró: Mondtuk már elvtárs, hogy ne a gőzfürdős análbuli után, betépve kezdjen dolgozni! :-((
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.02.27 06:02:02
@vanRob: "Csak egy percnyi önálló gondolkodást kérnék tőled." - Csak egy percnyi önálló gondolkodást kérnék tőled! Most komolyan! Tényleg azt hiszed hogy van értelme tőle ilyet kérni?
Touché! Trianon 100 2020.02.12 23:25:57
Trianonról gondolkodni - hogyan és hogyan ne? Idén 100 éve, hogy a trianoni döntés megszületett. Ennek kapcsán egyre többen írnak olyan módon, ami korábban nem volt annyira jellemző. Azt lehet mondani, hogy korábban leginkább két véglet volt, és nem nagyon volt ezeken kívül értelmes alternatíva. És…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.02.14 10:53:26
@MAXVAL bircaman közíró: "Ma este lesz seggtánc a Soros-romkocsmában?" - Elvtárs! A randijait ne munkaidőben egyeztesse!
Orbán Viktor most azt a pénzelosztási rendszert kezdte szidni, amelyik eddig nagyon bőkezűen osztotta a támogatásokat a kelet-európai országok kormányainak. Tudjuk, ez a kommunikáció is a saját táborának szól, ám nem árt tisztázni: Magyarország hihetetlen összegekhez jutott az előző költségvetési…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.02.04 19:30:53
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Kérem ne zavarja a munkatársunkat ilyen kérdésekkel!
  Állati módon üvöltöző, sértő szavakkal és magyar zászlókkal dobálózó, nagyjából 50 és 80 év közötti életkorra tehető férfiak és nők.  Ilyen lenne a magyar választó elit?    Bár a Fideszes tömeg a többsége nagy valószínűséggel ha megkérdeznénk őket, történelemtisztelőnek mondaná magát… De ha…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.31 16:42:48
@ogli dzsí: "ujabb degeneralt rasszista zsidoblog" - nem azért fizetjük elvtárs, hogy saját magát égesse!
Archiregnum Baki 2020.01.30 22:32:18
Október óta néhány hatalmi pozíciót ellenzékiek birtokolnak, ebből következik, hogy most már nem csak ők kritizálnak, hanem őket is számon lehet kérni. Ellenzék-kormány konfliktusban nem egy civil áll szemben az államhatalom gépezetével, akivel akkor is szolidárisak vagyunk, ha éppen hibázik, hanem…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.31 15:30:07
@MAXVAL bircaman közíró: "S ki akarná ütni a tudatlanokat? A valós ellenséget kell." - Tudassa velünk a személyüket elvtárs és a Kreml falánál kivégezzük őket!
Hogy ki a te trollod? Ki lesz számodra az? Nyilván mindenkinek más. Máshogy éljük meg az életet, az érzéseket, máshogy reagálunk. Röviden: troll az, aki rombolja, mérgezi a lelked. Aki káros az életedre. A lenti listában megpróbáltam összeszedni pár olyan dolgot, ami talán egységesen és általánoson…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.16 06:31:46
@MAXVAL bircaman közíró: Nem azért fizetjük elvtárs, hogy ilyen témákkal foglalkozzon! Tudjuk hogy a vezértroll megkeseríti az életét, de ne így kompenzálja ezt!
  Nem Patrick J. Deneen az egyetlen aki temeti a liberalizmust. Ő csupán azon kevesek egyike, aki 2018-ban egy komplett könyvet szentelt a témának, mely tavaly magyar nyelven is megjelent. A szerző - az Indiana állambeli Notre Dame egyetem politikatudományokat oktató professzora - művében mindvégig…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.15 07:55:58
@MAXVAL bircaman közíró: Egy teljes napig nem dolgozott tovaris! Ez megengedhetetlen, főképp egy ilyen fontos témában. Attól mert sok fájdalomcsillapítót kapott az ánusza összevarrása miatt, még a kórházi ágyból is dolgozhatott volna mobilneten!
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.15 07:57:28
@midnight coder: "Az emberiség történelmének nagy részében Pl. teljesen rendben volt a pedofília." - A világnapja ma is egyházi ünnep.
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.15 17:14:23
@MAXVAL bircaman közíró: Mikor tanulja már meg elvtárs mit jelent a szó hogy neoliberalizmus? Küldjem átnevelő táborba, ahol a gigájáig feldugnak egy farkat, a seggén keresztül, hogy megtanulja nem használ egy propagandista olyan szót aminek nem ismeri a jelentését?

"A neoliberalizmus a gazdasági liberalizmus egyes doktrínáinak a címkéje, követői nem is feltétlenül liberálisak például az egyéni jogok tekintetében – például Augusto Pinochet, de Margaret Thatchert, Ronald Reagant is ide sorolják. Az Amerikai Egyesült Államokban a neoliberalizmust gyakran neokonzervativizmusnak nevezik. Több konzervatív állítja, hogy ők közelebb vannak a klasszikus liberalizmushoz, mint a libertariánusok."
Mármint szó szerint belefutni. Amint az megtörtént velem 2019 decemberében. Ez még nem volt meg a kalandok repertoárjában, és tulajdonképpen ahhoz képest, hogy majdnem halálra fagytam, egész jó élmény lett belőle. Decemberi hétvége, három felnőtt és két kutya nekivág a Börzsönynek, de szigorúan…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.05 09:02:02
@BOAR: Neked is sok eszed van. A rendvédelmi szerveknél az egyik alapszabály, hogy ne éreztesse a hatalmát indokolatlanul. És ezt minden fasznak tudnia kellene akinek egy laza pszichológus aláírta a fegyvertartásihoz a papírt.
Tegnap délután a Szépművészetiben a lencsefőzelék-mámor után új értelmet nyert a "szabad országban mindenki azt csinál, amit szabad" jelmondat. A gyerekkoromban afféle fanyalgós rendszerkritikaként megfogalmazott áthallásos kijelentést most értettem csak meg a maga teljességében. A tömeggel együtt…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.04 22:36:21
Hülye vagy te Miki, láttad mondjuk a Závecz friss mérését? Elsőre tök jogos, ha valakinek a cím láttán momentán ez ugrik be és ha szigorúan a hagyományos pártpreferenciákat nézzük, lehet arra a téves következtetésre jutni, hogy lószar se változott itt. De pont mindegy, hogy a Fidesz 32, a DK 9, a…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2020.01.02 08:22:24
Olvasva a részben közfelháborodást, részben megértést hangoztató kommenteket és cikkeket. Fontos arról beszélni, számít-e valaki kora, és ha igen, mikor, illetve, hogy ki is Rácz Zsófia valójában, mit is jelent az ő jelenléte és pályája.  Induljunk ki az utóbbiból. Rácz Zsófia politikai karrierje…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.12.18 16:52:29
@Eszter Csizmadia: Még szép. Ezért fizetjük. SMS-ben kap értesítést melyik poszton van munkája.
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.12.18 16:53:46
@MAXVAL bircaman közíró: "Miben hazudtam?" - Bármilyen témában amit kiadunk neked.
A demokrácia alapelveire hivatkozva akarja megváltoztatni a Fidesz a frakcióalakítási szabályokat az országgyűlésben, ugyanakkor súlyosan sérti ezzel a népképviseleti elveket. Olyan, általuk törpe pártoknak nevezett formációkat akarnak kiszorítani a parlament falai közül, melyek az ellenzéki…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.12.08 08:19:35
@MAXVAL bircaman közíró: Már többször szóltunk tovaris, ne legeljen kendert munka közben! És a begombázni se tessék! Egyedül az ánusz repedésére adott fájdalomcsillapítóra van felmentése.
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.12.08 08:21:00
@Kreml propaganda osztály szófiai összekötő: Ja! Persze! Vasárnap van, tegnap gőzfürdőzött tovaris birca. :-((
Orbán Viktor magyar miniszterelnök is látható azon a képen, amely kedd este készült a Buckingham-palotában, a NATO alapításának 70. évfordulója alkalmából rendezett fogadás közben. A külpolitikai (vagy újságírói) szakzsargonban csak "family photo"-nak, vagyis családi fotónak nevezett képen a magyar…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.12.05 18:41:57
A Pesti Srácok 2013-ban indult, magát keresztény-konzervatív értékekkel rendelkező hírportálnak tekinti, ez azonban általában csak olyan formában igaz, hogy a magát szintén hasonló értékrendűnek valló Fidesz-KDNP holdudvarához tartozva évek óta óriási számban termeli ki a bíróság által is hazugnak…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.11.14 19:30:23
@MAXVAL bircaman közíró: A sok homopornó DVD nem számít juttatásnak, csak propaganda anyag.
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.11.14 19:33:02
@MAXVAL bircaman közíró: "Nyilván azpk szekerét tolom, akik közelebb állnak a jóhoz." - Mármint akik az elvtárs mögött állnak letolt gatyával?
Az elmúlt napokban megtörtént, hogy a XXI. század politikai kommunikációs csatározásai az állítólagosan az egyik legfontosabb EU-s tisztség személyi kérdéseit, nevezetesen Ursula von der Leyen jelölését is háttérbe tolták: feltűnésével határokon átívelő munka vette kezdetét, hogy a posztokért vívott…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.07.16 05:49:41
Ha néhanapján sarokba szorítják a nemzetközi vagy a magyar politikai küzdőtéren, azonnal heves ellentámadásba lendül a Fidesz. Ez történt a minap is, amikor blokkolták néhány uniós képviselőjük bizottsági alelnökké választását. A liberális, zöld és szociáldemokrata frakciók előre jelezték, hogy a…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.07.16 05:45:06
@MAXVAL bircaman közíró: Igazán dicséretes elvtárs, hogy az éjszakai gőzfürdő buli után, fájó seggel is leül még dolgozni hajnalban.
Szeretném kérni érzékenyebb lelkű -- esetleg a hozzáértés látszatára is adó -- ismerőseimet, hagyják abba a konzervatívozást Orbánék kapcsán, akik a legjobb esetben is csak etnonacionalistának látszó, hatalommaximalizáló, rosszabb esetben (ténylegesen) a politikát eszközként forgató gátlástalan…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.07.06 08:20:33
@maxval birca man: Bocsánat, az USA-ban dolgozó elvtársaknak szánt direktívát küldtük el tévedésből.
Fabius Az USA 5 legrosszabb elnöke 2019.06.25 19:35:04
Donald Trump gyakori média-megjelenései, nagyon vegyesen megítélt döntései és vitatható bel- illetve külpolitikája ráirányítják a figyelmet az eddigi amerikai elnökök értékelésére is. Trump rövidlátó, sőt korlátoltan ostoba klimapolitikája (melynek "megkoronázása" volt 2017-ben az USA kiléptetése a…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.06.27 07:23:52
@MAXVAL bircaman közíró: A munkaidő magyar idő szerit 6 órakor kezdődik. Megint késett, elvtárs.
Bár idődről időre előkerül a világmédiában a legerősebb és legnagyobb hadseregek kérdése, valójában állandó változást mutat a helyzet, hiszen az egyes nagyhatalmak különböző mértékben fejlesztik vagy éppen hanyagolják el katonai potenciáljaikat. A sorrend tehát mindig változik, még a legelső 10-15…..
Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.04.25 06:30:42
@MAXVAL bircaman közíró: Na! Látom megtette hatását a múltkori fegyelmi, ma időben felvette a munkát az elvtárs.