Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Bartalis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogkocsma Lecsó befőzés 2020.11.15 07:00:00
A korábbi években a télire szánt lecsót a fagyasztva tettem el. Szögletes margarinos dobozban megfagyasztottam, aztán kivettem belőle, frissen tartó fóliába csomagolva tettem vissza, úgy kevesebb helyet foglalt. Idén úgy döntöttem, hogy üvegben teszem el. Hajdan, mikor a seregben konyhaügyeletes…..
László Bartalis 2020.11.15 09:46:57
Idén, amikor éppen lazultak a koronavírus miatti korlátozások, két ok miatt is esett Türingiára a választásom. Az egyik, mert korábban nagyon megtetszett az egész környék a másik pedig a híreket figyelve a vírus szerencsére csekély létszámban okozott megbetegedést és az elsők között lazultak a…..
Már írtam róla a napokban. De nem arról, amit itt hagyott. A tényeket hagyta itt. Illetve...lehet, hogy azokat elvitte magával. Nem a mellébeszélést. Nem az álszent takarózást egy népcsoporttal. Nem a szavazatok vadászatát. Nem a népszerűség keresését. Én nem ismertem személyesen, de tekintve,…..
Redzepi Nomája épp nem vezeti a World's 50 Best (régebben San Pellegrino) listát, de számomra nem kérdés, hogy a világ legjobb, legizgalmasabb és legnagyobb hatású étterme. Képes beszámoló és pár újdonság. ..