Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tripsy Art

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június elején történt, hogy a családom németjuhász kutyáját el kellett altatni, mert ödémás lett a lába, és nem lehetett meggyógyítani. Borzasztó élmény, amikor az ember szenvedni látja a kedvencét, és bárhogy is próbálkozik, nem tud segíteni rajta. Ezt nyilván a legtöbb ember megtapasztalta már,…..
  Nyilván senkinek sem új a női hiszti fogalma. A pasik zöme már ezer éve elkönyvelte, hogy a nők hisztisek, így hát, bármit is teszünk, ők már csak ilyenek... (Nem kívánok általánosítani! Kinek nem inge, ne vegye magára!) Az írásommal az a célom, hogy felnyissam emberek szemét a hisztivel…..
Tripsy Art Piac 2016.10.16 13:16:49
Megnéztük a firenzei piacot. ..
Az olasz konyha rendkívül híres, és meglehetősen sokan dicsérik. Én nem feltétlenül vagyok tagja a rajongótábornak.  Először is fontos leszögezni, hogy nem eszem húst. (Halat sem.) Tojást és tejtermékeket viszont fogyasztok. Hogy milyen meggyőződésből étkezek így? Rengetegen azt hiszik, hogy azért,…..
Ma megnéztük a Pitti-Palotát kívülről, belülről. Sok szobrot, festményt és egyéb szépséget láttunk. Nekem a legjobban a ruhák és az ékszerek tetszettek. Egyébként nagyon szép kertje van az épületnek. Bár, én az energia hiányom miatt nem jártam be az egészet.  Nézni se bírtam ezt a sok megcsonkított…..
Videót készítette: Stáhl Alexandra ..
Tripsy Art Papírmunka olasz módra 2016.10.02 13:29:59
Ma reggel a vendéglátóink nem Firenzébe, hanem vidékre vittek minket egy papírmerítő műhelybe.  A műhelyben egy nagyon kedves hölgy segített nekünk, aki már évek óta foglalkozik a papírral, és még mindig hihetetlenül lelkes minden egyes elkészült darab láttán. Ez engem meglep. Én már rég meguntam…..
Ma reggel is bevittek minket autóval Firenzébe.  Eredetileg megnéztük volna a Galleria dell'Accedemiát. Már otthon készültünk, és lefoglaltuk a jegyeket, mivel az volt kiírva a neten, hogy ingyenes a foglalás, és az iskolai osztályoknak ily módon ingyenes a belépés is. Hozzáteszem, nem olyan…..
Tripsy Art Első nap Firenzében 2016.09.30 17:46:02
Ma reggel a vendéglátóink reggel bevittek minket autóval Firenzébe.  Megnéztük a Dómot, sétálgattunk. "Feltérképeztük a terepet." Megállapítottuk, hogy Firenzében valóban virágzik a művészet. Az ember mindenütt belebotlik legalább egy falfestménybe, amint a szépséges régi épületek között…..
Tripsy Art INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS 2016.09.29 18:10:17
Pénteken hajnalban indultunk az osztállyal Pestre a repülőtérre kettő autóval. Azért férünk be kettő normál autóba kényelmesen, mert az egész osztály csupán öt lányból áll. Ez gyakran hátrány, de most kivételesen hatalmas előny volt. A két kísérőtanárunkkal a reptéren találkoztunk, mert ők fent…..
A waldorf gimnáziumokban az utolsó osztálykirándulás nem más, mint a művészeti út, aminek a keretein belül megismerkedhetünk egy másik ország kultúrájával és művészetével. Maga az utazás egy utolsó közös vakáció is az osztály számára.  Az osztályok rendszerint vagy 12. végén, vagy 13. elején…..