Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amarcordiaa

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek van legalább egy - általában női ismerőse -, akiről tudja a környezete, hogy imád vásárolni és gyakorlatilag mindene megvan külső szemlélőként, de ő maga folytonos késztetést érez, hogy mindig ott legyen a legjobb leárazásokon. Ennek a lelki vonalába most nem megyünk bele, mert a…..
A 80-as éveknél korábban születettek, valószínűleg sosem gondolták, hogy az övtáska egyszer csak divat lesz, aminek egyik legegyszerűbb magyarázata, hogy sosem volt igazán divat, és mindig a piaci árusok, zöldségesek praktikus kiegészítőjeként tekintettünk rá. A divat természetesen kiszámíthatatlan,…..
A Black Friday hivatalos napja november 23, azonban Magyarországon nagyon sok webáruház, már erre a hétre is meghirdette, és ne lepődjünk meg, ha lesznek, akik nem csak egy napig tartják, de egy egész hétvégén át. Sokadik hullámként pedig találkozhatunk még Black Friday akciókkal november 30-án…..
A jó benyomás fontos, ezt tudjuk. A lányok első iskolai napján nagy a tét, ezt vagy ismerjük a tapasztalataink alapján, vagy ha nem, akkor az amerikai filmekből biztosan. Apropó, amerikai filmek, ahol általában a lányok, fiúk egyenruhában kezdik az évet, és ez a lányoknál általában a klasszikus,…..
Vészesen közeleg az iskolakezdés, ami a kevésbé gyakorlott kisgyermekes család számára nem egyszerű feladat. Általában augusztus közepétől beindul az őrület. Milyen iskolatáskát válasszunk az első osztályba készülő gyermekünknek, aminek szerkezete, kialakítása, strapabírósága megfelelő, és…..
Frida Kahlo mexikói festőnő portréi ihlette pólókkal már két évvel ezelőtt is találkozhattunk a boltok polcain, de igazi sikerüket most aratják, miután július 7-én megnyílt a Magyar Nemzeti Galéria Frida Kahlo – Remekművek a mexikóvárosi Museo Dolores Olmedóból című kiállítása. A Frida jelenség…..
Ahogy beköszönt a jó idő, szinte minden nőnek alapdarabbá válik a ruhatárában a strandpapucs. Fontos, hogy a nyaralás során szuper szolgálatot tegyen a papucsunk, hiszen nem csak a medence partján, de akár tengerparton köves és sziklás talajon is jól kell szuperálnia. De hogyan válaszd ki a…..
Már hivatalosan is nyakunkon a strandszezon! A nyár egyik elengedhetetlen ruhadarabja pedig nem más, mint a fürdőruha! Idén szerezz be alakodnak megfelelő fazont, amiben magabiztos lehetsz a medence partján. Összeszedtük neked a legfontosabb szempontokat, hogy mi alapján válassz magadnak…..
A téli leárazások nagyon elhúzódtak, és úgy tűnik nem is értek végleg véget: mint amikor a finom tortából újabb és újabb szeletet vágnánk magunknak, úgy lehetőségünk van most is megmaradt téli ruhák közül válogatni, szinte minden üzletben. Szerencsénkre a leárazások nem merülnek ki ennyiben, hiszen…..
A boldogság keresése mindannyiunkat napi szinten foglalkoztat és így természetesen megszámlálhatatlanul sok film is készült a témában. A rendezők is tisztában vannak vele, hogy ez ennél sokkal bonyolultabb. Mindig ki lehet emelni egy bizonyos dolgot, amire egy egész történetet lehet építeni, hiszen…..
Amarcordiaa 2018.04.02 09:05:14
@hogyhivjakaceget: Nem kimaradt, hanem kihagytuk:) Az a film ebbe a listába most nem fért bele.
Mindannyiunk örömére lassan búcsút mondhatunk a téli kabátoknak, a hótaposóknak, és elrejthetünk a szekrény mélyére minden mínusz fok alatti időre ajánlott szettet. Bár vonzó a gondolat, hogy lassan itt a nyár és a jó idő, de még azért el kellhet egy tavaszi kabát. Megnéztük, hogy az idei tavaszi…..
Közeleg a hosszú hétvége, amit tölthetsz pihenéssel, feltöltődéssel is, de mégis mit csináljon az, aki úgy dönt, hogy ezt a 4 napot egyedül tölti? Összegyűjtöttünk pár tippet, amivel egyszerre tudsz kikapcsolódni és önmagadat fejleszteni is. Így töltsd el a hosszú hétvégét egyedül! Adott négy…..
Még mindig tartanak a téli leárazások. Karácsony után egészen a tavaszi kollekciók érkezéséig szerencsénkre minden divatmárka leárazásokkal és szuper akciókkal vár ránk. Ha a téli szezon előtt nem szerezted be kedvenc darabjaidat, akkor most még megteheted! Összegyűjtöttünk pár darabot a 2018-as…..
Őszintén bevallhatjuk, hogy titkon mindannyian imádjuk a kényelmes szabadidőruhákat! Egy melegítő alsó szinte felüdülés a szűk farmerek után, ahogy a felső rész egy zakó vagy blézer helyett! És amellett, hogy otthon a négy fal között vagy esetleg az edzőterembe felvesszük, mindenkivel előfordult az…..
Megtalálni a legjobb télikabátot gyakran elég nehéz feladat, egyszerre több szempontra is oda kell figyelni, ha valóban a tökéletes darabra vágyik valaki. Legyen elég meleg, hogy a kemény mínuszokban se legyünk radiátorhoz kötve, ha esik a hó vagy az eső ne ázzon át semmiképp, és persze, a lehető…..
Amikor beköszönt a tél, hajlamosak vagyunk megfeledkezni a divatról a kényelmes és meleg öltözékért cserébe. Az emberek fejében két opció jelenik meg: divatos kabátot veszek fel vagy meleget, amiben nem vacogok majd egész nap. Jó hírünk van, mert idén ez megváltozik!  2018-ban az lesz a divat, ha…..