Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erkölcsi hulla

0 bejegyzést írt és 1962 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden országban akadnak idegesítő dolgok, ami persze nem azt jelenti, hogy az ember ne szeretne ott élni, csak hát a hétköznapokhoz ezek is hozzátartoznak. Most a Törökországban élő Mercedes szedte össze azt a hat dolgot, ami őt a legjobban zavarja. Téged mely dolgok idegesítenek azon a helyen,…..
Nem is kérdés, hogy egy romantikus párkapcsolat bizony trükkös. Nem azért, mert nem szeretitek egymást, vagy nem törődtök egymással vagy nem próbáljátok ezeket eléggé.  Azért trükkös, mert egy párkapcsolatban két különböző egyéniség van jelen, mindketten egyedi értékrendszerrel, hitrendszerrel,…..
erkölcsi hulla 2020.07.16 15:49:26
@Eugene Horse: Dívány szintű bulvárszennynek is hívhatjuk.
Elképzelhető, hogy egy új technológia, amelyet a tudósok szabatos fordításban atomgolyóknak hívnak (angolul 'power balls'), forradalmian megváltoztatja majd az atomenergia termelést, hiszen sokkal magasabb üzemi hőmérsékletet lesz tehetővé anélkül, hogy az atomreaktorok rémálmának tekintet…..
Minden évben több mint 4 millió lányt metélnek körül, zömével 15 éven aluliakat. Az eljárásnak többféle típusa létezik: enyhébb változatánál a klitorisz fölötti bőrt csípik le, a legbrutálisabb csonkításkor pedig az egész nemi szervet eltávolítják, majd összevarrják. Egyiknek sincs semmilyen pozitív…..
erkölcsi hulla 2020.07.07 23:22:13
@al Dajjal: És a 8 naposan /néhány hetesen körülmetélt fiúk ügye miért nem probléma. Sok helyen azt is érzéstelenítés nélkül, egy szál pengével végzik.

+1
erkölcsi hulla 2020.07.08 21:31:50
@trtales: Nem vitázni jöttem. Agyhalott femnácikkal nem lehet.
erkölcsi hulla 2020.07.08 21:36:17
@Billy a kölyök: Folytatom:
- a munkahelyi balesetek , halálos balesetek nagy részét férfiak szenvedik el
- válások nagy részében a nő részesül előnyben
- amerikában börtönbe zárnak ha nem tudod fizetni a gyerektartást miután hajléktalan lettél mert kiutasítottak a házadból válás után ( youtube csatorna, hajéltalanokat interviewelelnek, "Invisible people". Érdekes és elszomorító.
- 10 hajéktalanból 8 férfi
- az öngyilkosságok 70%-a férfi

Csatolnám a temérdek forrást is, de 1. agyhalott femnáciknak minek, 2. bárki 2 perc alatt rá tud keresni.
-
1900. Új fajta tűzoltósisak tesztje Németországban..
Mostanában több posztban is felmerült a hazatérés-kint maradás témaköre. Ehhez kapcsolódik Bálint írása, aki azok közé tartozik, akik hazaköltöztek külföldről – az ő esetében Svájcból. Szerinte nem az a fontos, ki hol él, sokkal inkább az a kulcskérdés, ki mennyit hajlamos a sikerbe fektetni...
Sokan állnak ki az autóhasználat mellett, de sokan ellenzik. Vannak, akik éppen a jogsit tervezik, hogy hogyan is vágjanak bele, de mások hallani se akarnak róla. Olyan is akadhat, aki az érveket gyűjti össze, miért fizessen ki több százezret egy tanfolyamra, aminek sikeres teljesítése után…..
erkölcsi hulla 2020.07.01 13:01:14
@moonlight777: "Amúgy javaslom nézz körül milyen az élet vidéken... "

Pestről beszéltem főleg, vidéken más a helyzet.
erkölcsi hulla 2020.07.01 13:04:37
@midnight coder: "Rohadtul nem mindegy hogy hol laksz, és mit csinálsz."

Nyilván. Mérlegelés kérdése.

Arra akartam rámutatni hogy sok szegény embernek van teljesen feleslegesen kocsija, mert az jár neki, kell neki az a luxus. Közben meg már kajára se futja, de a kocsi az kell. Még ha nincs is indoka rá.
erkölcsi hulla 2020.07.01 13:06:34
@Örömhernyó: "Ti nem tudtok olvasni? Nem az volt a kérdés, hogy van-e autód, hanem az, hogy van-e jogsid."

Igen, és? Más fele ment a téma.
Vannak persze ellenérvek, vannak akik szerint fizessen a katás, a 40% jogos, van pénze, minek sumákol? Fizessenek a gazdagok, ahogy az már lenni szokott. Nos, volt amikor a KATA értékhatára 6 millió volt, akkor az év elején befizettem vagy másfél millió plusszt az előző évre, ha az emlékezetem nem…..
erkölcsi hulla 2020.06.29 00:05:36
@nemecsekerno_007: De akkor a külföldön dolgozásnak nevezett, legális korrupciót is szorítsuk vissza mert ahhoz képest a stadion vagy foci aprópénz. Deal?"

Ritka nagy fogyatékos lehetsz.

Külföldön dolgozás = korrupció ?

Vagy te még az átkosból maradtál vissza te szenilis fasz? :D

Egy pár éve már nem kell disszidálni, nem zárnak be erővel ebbe a putriba, jogod van elég sok országba kiköltözni és ott pénzt keresni.

Keress rá, nem viccelek.
Éry Balázs Cigánybűnözés 2020.06.08 14:08:30
Fura dolog az előítélet; ha valahol cigányozni kezdenek, nekem rögtön az érsebészet jut az eszembe.  Ahogy a szám elé kaptam a kezem, mindenem csuromvér lett. A többiek sóbálvánnyá merevedve figyelték a horrorfilm-jelenetet. Imént még az asztalnál ültem az adyligeti határőrlaktanya…..
A hazai főváros egyik legikonikusabb tere nagyon szomorú eseményeknek volt szemtanúja a múlt hétvégén. Két fiatalt késelt halálra másik kettő, akik valószínűleg drog és alkohol befolyása alatt álltak. Egyáltalán nem normális az eset, hogy a város szívében ilyen megtörténhet. Azonban sajnos várható…..
Vendégszerzőnk, Dukkon Péter, a sci-fi világába visz minket. Vajon a Galaktika alkalmas arra, hogy ifjabb nemzedékeket rászoktasson az olvasásra? Célbenőkör hédereg, Mácsul gondorásznak. Hibra gindő... Léderek Szunnya ferte nyászlag.(Stanislaw Lem: Keberiáda. Fordította: Murányi Beatrix)   A…..
  Vasvári Vivien - a Feleségek luxuskivitelben c valóságshow szereplője - a minap feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértésre hivatkozva. A perpatvar a szőkeség egyik Facebook bejegyzésével vette kezdetét, mely a járvány kezdetén született: "Mindenki lehetőséget kap ebben a csendben önmagába…..
erkölcsi hulla 2020.05.19 10:29:10
@werinter: "A kapitalista berendezkedés alapvetően a növekedésre épít. Ha nincs növekedés ( a stagnálás sem jó), akkor az egész bedől. Ezeket az időszakokat hívjuk "válásgnak". Az egész egy abszolút téveszme, amely arra épít, hogy egy véges rendszerben végtelen növekedés lehetséges. Holott belegondolva ezt egy óvodás is megmondja, hogy lehetetlen. "

Egy ovodás is megmondja, lehetetlen és még talán azt is felfogja hogy ez nem lehet 0 összegű játszma, de mégis az egész világ gazdasági berendezkedése erre épül, és senki sem törekszik a legminimálisabb változásra sem. Még a kínai retkek sem, ugyanúgy a kapitalizmusból harapják ki a részüket.
Azt mondanám józan paraszti ésszel azért, mert a fejlett gazdag államok felfogták, hogy az az ára annak hogy laptopot lehet 60 ezerért kapni, hogy máshol egész államok népessége átlag alatti szinten, sőt emberhez nem méltó szinten nyomorog.
erkölcsi hulla 2020.05.19 10:32:51
@erkölcsi hulla: Nem hiába kísérte végig az emberiséget a rabszolgaság intézménye, az is ezt a problémát "oldotta" meg kevésbé képmutatótan mint most.

Most az hiszik az emberek szabadok, pedig azt legtöbben nem azok.
Zajos, iszákos, az utcán magukon könnyítő, tömegszálláson nyomorgó emberek vagy nélkülözhetetlen munkaerők a határátkelők? Esetleg mindkettők, hiszen ebben az esetben sem lehet általánosítani? Ezeket a kérdéseket állítja szembe Vera írása...
Férfi - és apaszervezetek közös állásfoglalásukban bírálták az Isztambuli Egyezményt amiatt, hogy az diszkriminálja a férfiakat. Alighanem tevékenységük eredményeképp is az elmúlt időszakban a sajtó több esetben is foglalkozott azzal, hogy az Isztambuli Egyezmény hogyan érinti a férfiakat. Ennek…..
erkölcsi hulla 2020.04.16 13:20:29
@chrisred: "mert pont az ő dolguk, hogy oltalmazzák a védelemre szorulókat."

Ezen esetben saját magukat, a férfiakat.
erkölcsi hulla 2020.04.16 16:43:40
@_Wasp_: Ez igaz. Én annyit írtam, hogy ellenzek miden fajta csonkítást, ami elavult tévhitekra alapul. Erre te elkezdted a szubjektív tapasztalatoddal ellenérvelni. Szóval már te is szalmabábot püfföltél, mert nyilván indokolt esetben ez jogos, de nem indokolt sok százezer gyereket megcsonkítani egy múlt századi bevett egészségügyi szokás alapján, sőt káros.
erkölcsi hulla 2020.04.16 16:59:29
@math0: arról nem beszélve, hogy az isztambuli egyezmény NEM a férfiak ellen akar valamit tenni, mint azok, akik a "cigánybűnözés" szót használják.

Nem is, a nőknek ad plusz jogokat a férfiak rovására, ahogy ez a feminizmusban megszokott.
A történelmet mindig a győztesek írják - mondta Napóleon, és milyen igazan. És a történelem talán egyetlen igazi győztese az nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok. Azonban - a filmekkel ellentétben - még nekik sem volt makulátlan, fényes diadalmenet a történelem útja. Éppen ezért kerestem olyan…..
erkölcsi hulla 2020.04.12 17:02:29
@midnightcoder2: hát igen, csúnya csúnya holokauszt, de amikor az amcsik leirtanak kèt civil nagyvárost atommal, valahogy arról nincs sok film ès agymosás.
Vagy értékesítő, ügyfélkapcsolati menedzser, sales … sokféle néven fut ez a munka, de a lényege tömören összefoglalható: el kell adni valamit valakinek. Az, hogy a munkát keresők közösségi oldalakon megjelenő posztjaik végén szinte rendszeres, hogy „eladni semmit nem akarok”, és a tény, hogy a…..
erkölcsi hulla 2020.04.10 09:44:16
@Örömhernyó: üzletkötő = ingatlanos. Mindkettő pióca
Deborah Feldman (1986) a világ közepén, New Yorkban, egyszersmind teljes izolációban, a metropolisz Williamsburg nevű városrészében nőtt fel. Brooklynnak ezt a negyedét csak az East River és 2-3 kilométer választja el a lüktető Manhattantől. A 200.000 lakó fele ultraortodox zsidó. Párhuzamos…..
  Igazából én vagyok az idióta barom. Nem is értem, mit vártam egy radikális feminista cikkétől. Sophie Lewis "A koronavírus-krízis azt mutatja, hogy ideje eltörölni a családot" című írása az Open Democracy oldalán jelent meg pár nappal ezelőtt.   A szerző a járványra adott első számú reakciót,…..
ReAd-blog Tapsoljak?! 2020.04.04 18:04:46
A negyedik vagy már ki tudja hanyadik olyan kihívást, csoport felkérést kapom, ahol a cél a nővérek, orvosok munkájának megtapsolása, éltetése. Lehet nem leszek népszerű a véleményemmel, de vállalom, mert kikívánkozik belőlem már napok óta.....
erkölcsi hulla 2020.04.06 08:22:36
@odamondó: senki sem teszi fel egy retkes havi 160 ezret fizető munkàèrt az èletèt.

Ha nekem ilyen választásom lenne, hagynám az összeset meghalni.
A vírushelyzet meghozta a kedvezőtlen változást, van már magyarországi nagyváros, ahol naponta 60-70 új álláskereső jelenik meg a munkaügyi központban. Lehetséges, hogy ők olyan álláskeresők, akiknek még sosem kellett válságban állást keresni, így a bizonytalanságuk még nagyobb. Ez most másfajta…..
erkölcsi hulla 2020.04.02 09:23:35
@Eugene Horse: igaz, de szerintem csak az jött haza, akinek tènyleg nem volt már hova mennie, a többi maradt nèmetben.
erkölcsi hulla 2020.04.02 17:52:26
@Eugene Horse: segédmunkás ótabèr 2500 ft volt pesten. Persze nem a retkes cigánynak, hanem a stricijènek. Hívhatjuk vállalkozónak is ha vállalkozó alatt bűnöző retkes emberkereskedőt értünk.
Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :) Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele…..
Ha sosem hallottál még a TikTokról, nem kell kétségbe esned: a közösségi média alkalmazás elsősorban a Z-generáció körében népszerű, de ott valósággal beszippantotta a felhasználókat. Jelentősége ma már a Facebookéval és az Instagraméval vetekszik, hiszen bekerült azon elit appok körébe, amelyek…..
Egy régebbi szövegemmel írtam rá, amire szinte azonnal reagált is. Tudta, hogy csak nyitószöveg, ezért úgy is reagált rá, ironikusan, pimaszul, de mégis vidáman. 29 éves, szőke haj, zöld szemek, sportos alkat. Igazi jó csaj. Tetszett, hogy tudja, hogy csak duma, de benne van a játékban. Ez az a…..
erkölcsi hulla 2020.03.18 09:54:17
@MsIreneAdler:
"lementél kutyába egy csinos muffért, "

A férfiak nagy része ezt csinálja, csak más szinteken.
Még a legjobbak is.